Karcagi Kátai Gábor Kórház Szülészete! (beszélgetés)
Szia Éva!
Köszönöm a szívélyes fogadtatást.Igen első gyermek, de természetesen szeretnénk majd testvért (testvéreket?). Ez már tuti, és nem hiszem, hogy függ a szülés körülményeitől sem. Én mindig hálás leszek a szüleimnek, hogy van 2 értelmes, normális, segítőkész bratyóm. Április elejére várjuk a babót, épp most vagyok túl azon a bizonyos első trimeszteren. Szerencsés vagyok, mert nincsenek "tüneteim" így ameddig lehet és nem ártok vele magunknak és a diákjaimnak addig dolgozni is szeretnék. Mondjuk az influenza kissé aggaszt...Kérdeztem is tegnap a dokit, hogy oltassak-e de nem volt valami oltáspárti...
Judit! Sajnálom hogy nem találkozhattunk.
Mondta Évi, hogy máté milyen szép nagy baba. Jázi oviba volt?
Szia Inco!
Köszöntünk itt, remélem jól fogod érezni itt magad köztünk.
Mikor fogsz szülni? Első gyermeked?
Sziasztok!
Új vagyok itt, most találtam rátok. Látom, sok-sok jóérzésű anyuka van köztetek, gratulálok a gyerkőcökhöz!
Bár nekem még nagyon-nagyon messze van a szülés, azért már tervezem, hogy Karcagon szülök (szülünk). Az osztály megítélése Püspökladányban változó, de az én kollégáim és ismerőseim akik itt szültek nagyon meg voltak elégedve, sőt életük legszebb élményét élték itt át. A környékbeli parázósabb kismamák persze rögtön a klinikára terveznek, szerintük, ha komplikáció lépne fel ott nagyobb biztonságban vannak. Hát én ebben nem vagyok olyan biztos. Meg hát hogyan lehet úgy nekiindulni a dolognak, hogy komplikációk lesznek...???
Évi tényleg megdöbbentő amit írtál a naplódba!!!Csak így lemondani róla...Addig szerette aztán hirtelen elmúlt,vagy mi?!
És tényleg elképesztő,hogy ott nem vette észre!Dórit a születése után csak 4 naposan láttam legközelebb(vagyis fényképen minden nap),mégis megismertem rögtön,hogy melyik inkubátorban van.
Évi:meg vettem az anyagot és el is vittem.Jövő hétre lesz kész!Már alig várom:)
Máté,ahogy 2lépést tettünk,felkelt.
Fekete Erzsébet.Jó,nekem is volt pár kérdésem,de ő mindig kis esszében válaszol rá,nem 1-2 mondatban.
Egyébként aranyos meg minden:)
Anyósod hogy van?
Igen, ismerős ez a szúnyogcsípéses dolog, Rolinak is tele volt a lába, most egy-két hete eltűntek szerencsére a szúnyogok. :)
Jobbulást a Picúrnak! :)
De kis ügyesek:)
Ma mondta a védőnő,hogy Máté méretei egy 1 éve bébiével vetekszenek.74-80-as ruhát hordunk(ruhája válogatja,mert ugye van amelyik szűkebb fazon)
Dóri már ügyesen a hátára fordul hasról,Zsófi pedig hátról hasra küzdi magát,de még csak kétszer sikerült.
Jobbulást Máténak!
Biztos nem lesz semmi baj,mert még időbe észlelte!
Jövő héten lesz eredmény,ugye?
Janka baba?Hogy van?
Judit!
A méhszájt mutatta a monitoron,kolposzkóppal nézte.
Ilyen karfiolszerű dudorok vannak rajta és több fehér volt(leukoplakia).
Utána néztem és újat nem tudtam meg.Ez rákmegelőző állapot.10 éve CIN II volt a szövettan.