Karácsonyra csinik lehetünk!:) 90 napos 2010. szeptember 1.-től (beszélgetés)
Sziasztok!
2 napja csinálom a 90 napos diétát, egyszer már lefogytam bele, és évekig tartott a hatás:)
Most valahogy megcsúsztam és 70 kg fölé mentem, igaz csak egy picivel. De a versenysúlyom 60-62kg....:S
Holnap ch napom lesz.
Csatlakoznék hozzátok, együtt könnyebb. Félek egyedül feladnám.
Vegulis pudingos croissan volt a vacsi 7 elott, de mar most ehes vagyok! :(
Valahogy majd kibirom, csak ejfel meg messze van!
Majd megiszok egy vodor teat,ami eltelit,csak attol meg egesz ejjel pisilni jarok!
Hetvegere jo szorakozast, csak el ne csabulj, mert ilyenkor a legkonnyebb...csaladi ebed, vacsi, stb.
Holnap gyuminapom lesz, kicsit tartok tole, de eros leszek! :)
Szia remélem kitartottál!
persze hogy lehet , csak vicceltem:) szerintem én holnap este kakaós kalácsot fogok enni
a mai nap sem volt vészes...
hétvégére kitartás, mi elutazunk vidékre!
Ugy tudom lehet sosat is enni, bar azt tudok vegulis barmelyik nap!
Szoval meggyoztel, torta lesz a vacsi! :)
Mondjuk mar barmit megennek, lassan kiraknak a terembol olyan hangosan kopognak a szemeim! :)
Megettem az ures tesztat, nem is volt olyan rossz! Bar miota megettem ehesebb vagyok, mint elotte. :(
Meg szoltam a paromnak, ha vegzett a meloval hozzon valami finomat!
De most, hogy irtad megkivantam a pizzat is!:)
Lehet rendelek vacsira!
Szia!
A makostesztaval jol befurodtem!
Meg jo, hogy nem kevertem be az osszes tesztamat, mert a makom beavasodott! :(
Csak azt nem tudom mit fogok igy enni, mert melozok es ezt terveztem egesz napra! :(
Es azt az avas izt azota sem tudom kimosni a szambol!
Kicsibéka, nekem is a 2.napom van! :)paprikás krumplihoz jó étvágyat!én karalábélevest főztem családnak, meg darás tésztát.. ebből csak a leveszöldségeket eszem...
holnap meg a tésztát :)
Sziasztok!
Kinek milyen napja van ma?
Nekem ch,ugyhogy mar nagyon csorog a nyalam a delutani makostesztam miatt! :)
Sziasztok!
Ma kemenyito napom van, ugyhogy mar rotyog a paprikaskrumplim! :)
Nekem igaz meg csak a 2. napom van, de egesz tarthatonak tunik, es legalabb nem kell kulon fozocskeznem a paromnak! :)
Tegnap mar elovettem a szobabicajt es ahhoz kepest, hogy nem mostanaban mozogtam nagyon elveztem! Szerintem ma is tekerek egy jo fel orat!
Most pedig kortyolgatom a 3. pohar zoldteamat, ami edesitovel nagyon finom! Amugy ki hogy birja? :)
na én is így szoktam.. de tegnap reggel a húgom mondta hoyg ő belevágott.. így hirtelen elhatározásból mától én is! hátha így könnyebb:)
kicsit gondban leszünk, mer hétvégén lesz családi összejövetel anyukánk süt főz..nekünk meg majd kocsányon lóg a szemünk:)
Sziasztok!
Én ma kezdtem el a 90 naposat, remélem csatlakozhatok! :)
Sziasztok!
Koszi Briguska, remelem vegig ki fogok tartani!
Ma van az 1. napom!
Mivel sokaig dolgozom, ezert sokaig is alszom meg csak most fejeztem be a reggelimet, ami ket korte volt. Mar most erzem, hogy valamit csinal a pocakommal, mert nem szoktam reggel gyumolcsot enni!
Ebedre es vacsira jo hagymas korozottet terveztem, akkor legalabb nem kell a paromnak kulon kutyulnom! :)
Jah, es a lenyeg, hogy merlegeltem: 86.1 kg :(
Ugyhogy most nagyon elszant vagyok!!!
Jó napot lányok!
Mi újság? Kucser, hogy van az unokád? Kicsibéka, gratulálok az elhatározáshoz!
Sziasztok!
En holnap szeretnem kezdeni a 90 naposat!
Remelem meg csatlakozhatom hozzatok, mert igy talan konnyebben fog menni, ha van kivel megbeszelni a tapasztalatokat!
Most melozom, ugyhogy nem tudom pontosan hany kilo vagyok, de majd holnap reggel merlegelek otthon! Kb 85-86 lehetek az 177-es magassagomhoz, es ugy 15 kg szeretnek fogyni! Kivancsi leszek, hogy fog menni! :)
Még mindig a kezdeti ráhangolós stádiumban..de érik már a kezdés :)
ezért szeretem olvasni miket írtok!!!
Bocs, de lemaradt az e betű...
Mégegyszer: Te hogy haladsz?
Köszi Briguska! De messze még a vége...
És T hogy haladsz?
Labrador09!
Ügyes vagy!!! ;)
Sziasztok!
Hát nincs valami nagy nyüzsgés itt... Mizujs veletek Lányok?
Nálam meg volt az első mérlegelés, egész szép eredménnyel ;)
Pénteken vettem egy tök jó könyvet. Diétás sütik vannak benne, de semmi extrák, csak azok a hagyományosak (zserbó, rigó jancsi, túrókocka, puncsszelet...)! Nagyon teteszik! Hamarosan úgy is tortát kell sütnöm... Már alig várom.
Tavaly mikor fogyóztam, akkor is sütöttem ilyen sütiket, teljesen jól be lehetett illeszteni a diétába, úgyhogy mint ÉDESSÉGFÜGGŐ most sem fogom kihagyni!
Nekem ma van gyümölcs napom,vagyis mindjárt vége!!!
Sárgadinnyét,körtét és nektarint ettem!
Egsz jól bírtam!
A holnapi nap éltet: Grillezett sajt!!!! NYamiiii!!!
Sziasztok!
Szia Kucser!
Először is gratulálok az unokádhoz, sok boldogságot és jó egészséget az egész családnak! :)
A fogyihoz meg sok sikert,ügyes légy,és sikerülni fog. Ha bűnözik is az ember,utána folytatni-folytatni! :)
És lesz jobb is!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Január 10-től vágjunk bele, hogy karácsonyra csinik legyünk?Ki tart velem?
- Ti is utáljátok hogy már szeptember végén elkezdődik a karácsonyi dömping?