Kaposvári kismamák (beszélgetés)
Lizának adtam sütőtököt almával, amit felhígítottam tápszerrel. Ügyesen evett csak apának meg kell tanulnia az etetés fortélyait.
Holnap is azt kap.
Nem tudom Szilviékkel mi lehet. Biztos nehéz lehet neki Noémi nélkül, bár ha aranyos csecsemőst fog ki... elég sokáig nála lehet a csajszi.
Nagyon gratulálok Szilvinek, biztos tényleg csodaszép a kis Noémi:-) Remélem hamar hazajöhetnek majd és sétálhatunk együtt:-))
Cipur, mi a Teleki utcában lakunk.
Gratula Szilvinek és sok puszi!
Vettem ma Hádá-ban egy rugdalózót és egy bodyt 420 Ft-ért. Ez az első cucc, amit vettem a picúrnak. Néztem babakocsit és hordozót is. De azt majd csak szeptemberben.
Szia,
Jó aktív a kislányod bár gondolom ebben a korban mindegyikőjük az hiszen felfedezik a világot:)
Mi a Búzavirág utcában lakunk a suli mellett.
Sziasztok!
Szilvinek én is gratulálok így, a neten keresztül!!
Ti hogy vagytok? Én olyan vagyok mint a mosott sz**, pedig Dorka átalussza az éjszakát, de napközben három dolgot csinálok egyszerre, naponta kétszer séta-játszótér-futkározás..Most visszasírom azt az időt,amikor csak feküdt a babakocsiban én meg kilométereket sétáltam vele, hiányzik..Most kb. negyed órát bír ki a kocsiban, nem lehet bírni vele. A játszótér pedig nem az én világom, alig várom,hogy elköltözzünk kertes házba, de hol van az még?
Egyébként ki merre lakik, tudom hogy már leírtátok régebben, de egy-két szóban ha újra lehetne..biztos elmentünk már egymás mellett az utcán..
Andi, férjemnek mondtam hogy ismered, mondta hogy persze, iwiw-en is ismerősök vagytok.Vagyis voltatok, törölte magát, nem jön be neki ez az iwiw.
További szép napot nektek, megyünk vásárolni, csavarogni kettesben, Dorkát most vitte ki a szüleihez estig Tomi (férjem).
Lányok, most kaptam az üzentet Szilvitől:
"Noémi megszületett 14:55 órakor 3070 grammal és 51 centivel. Hű a nevéhez,mert gyönyörű szép!Mindketten jól vagyunk, puszi az összes hoxás csajnak!"
Mellékelt képet is és valóban gyönyörű kislány:):)
Mármint a szülőszobán vagy itthon?
A szülőszobán bent lesz a párom, már teljes extázisba van:)
Itthon meg anyukám is itt lesz és segít majd:)
Persze, rendben! Akkor lehet én is csak később megyek ha már nem lesz meleg.
ez a gyerek 1 óra óta alszik...hihetetlen
Azt mondja, hogy fáradt és semmihez nincs kedve, ami majd idővel elmúlik.
Mi is mindent megbeszélünk, de mostanában nehézkesebb vele kommunikálni.
Miért nem kérdezel rá? Lehet csak gondterhelt... Az én páromnak is vannak hullám völgyei amikor olyan egyhangú, kedvtelen, de aztán eltelik egy-két nap és ami esetleg nyomasztotta az kijön belőle és megbeszéljük. Minden esetben arra törekszem hogy beszélgessünk, mert fontos a kommunikáció.
Kérdezz rá mi nyomasztja ennyire!
Szótlan, kedvtelen, alig eszik. felvettem az egyik szexi fehérneműm és ugyanúgy nézte a filmet illetve az egyik aukciós oldalt nézegette. Más pasi meg... Odahajolok, hogy megszeretném csókolni vagy hozzá szeretnék bújni és semmi. Észre sem veszi. Alig alszik. Éjjelente 1 órát beszélgetünk, mintha keresné az alkalmat, hogy elmondja van valakije. Mostanában nem sétál velünk.
Néha sokáig dolgozik. Mondjuk pénz is van belőle.
Tegnap volt Szigetváron, nem vitt el magával. Holott anyu húgánál volt Liza és el tudtam volna vele menni, mint akkor, amikor Lizát vártam.
Sokszor amikor hívom, mindig közömbös hangnembe az a válasza, hogy nem ér rá, majd visszahív.
Szerintetek?