Kaposvári kismamák (beszélgetés)
Nekünk a mai nap is nyűgös. A séta közben kiangyal, itthon meg csak szegény nyöszörög... :-(
Ok Rita, holnap mindenképpen tali, remélem a barátnőm tényleg reggel jön nst-re :-) nagyon feledékeny kismami :-D
Sziasztok:)
Mi még mindig pocakosan:) A család is kezdi a türelmetlenkedést...én meg most kezdek lenyugodni;) A holnapi vizsgálatot már várom,hogy megtudjam mi a helyzet illetve hogy látja orvosi szemmel a doki.
Egyébként ahogy elnézem a pocakom mintha ez alatt az 1 hét alatt nagyot nőtt volna és már határozottan nem olyan kis gömbi,hanem lefelé álló. Tegnap eset totál kemény volt, viszont Hanna piruettezett:) Mondta is az Apukája,hogy ha nem látná nem is hinné el miket művel:)
Ezt a friss időt pedig kifejezetten élvezem, olyan jó úgy levegőt venni,hogy kapok is:-D Biztos a babók is érzik ám ezt a front jövés-menést azért nyugtalankodnak.
Andi akkor holnap találkozunk a kórházban szerintem. Én 10-re megyek bár biztos előbb odaérek.
Puszi mindenkinek:)
Sziasztok!
Lizi is alig akart aludni. Reggel 5-től sírt valami 2 órán keresztül. Valami miatt nincs széklete. Se a kamilla, sem a szilvasűrítmény nem használ. A védőnőt meg nem lehet elérni. Lehet este átmegyek hozzá.
Sziasztok!
Rita, egyben vagy még? Jelentkezz!
Tegnap estefelé Marci is nyűgös volt, igaz sokfelé hurcibáltuk egész nap a kis húsgombócot, lehet, hogy már lefáradt! Ja, és sajnos már nem szeret fürdeni, az utóbbi napokban folyton végigüvölti az egészet. Gőzöm sincs mitől lehet ez, mert szerintem mindent ugyanúgy csinálunk, ahogy eddig!
Sziasztok!
A tegnapi nap délutánja borzalmas volt! Egész estig alig aludt, alig evett és rengeteget sírt a Zsömi. A májusi fórumon sokak voltak így. Nagyon rossz volt, már gondoltam átviszem a kórházba. :-(
Pedig reggeltől kettőig sétálunk és az nagyon tetszett neki, olyan jókat nézegelődött, meg aludt!
Rita?????????
Ma megyünk sétálni, ahogy felébred a lelkem... ha valaki még jönne :)
Hello Lányok! Végre szuper hűvös szellős idő van, kicsit fellélegezhetünk.
Nira majd mond hogy mit mondott a netes doki, mert érdekel! Én ezt egy novemberi fórumos kismamától hallottam, de igazából nem tudom hogy hogyan működik az a gyógyszer.
Azzal csillapítom a türelmetlenségem,hogy tudja Ő mikor kell kibújni:)
Gabi egyébként gyanítom,hogy nálunk is akkor fog beindulni amikor abszolutte nem számítunk rá:)
Hát Andi nagyon úgy néz ki,hogy jó kis páros lesznek:) már most ráhangolódnak egymásra;)
SZiasztok!
Lehet elmegyünk most sétálni,mert annyira jó az idő!!
22-3-ig aludt a kicsi, eddig ez a leghosszabb, aztán 6-kor majd 9-kor kelt. :-)
Rita, mondtam én ZSömit sem érdekelte a hurrikán erejű viharos lehűlés... összeillenek :-)))
Halihó!
Hát végre nincs az a nagy meleg:-))) Én nem bánnám, ha így maradna.
Igen, tegnap összefutottunk Lizikéékkel, amikor hazafelé tartottunk a bevásárlásból, amit este 7 után ejtettünk meg, h ne a legnagyobb hőségben vigyük ki Levust.
Rita, lehet h Hannácska majd csak az újabb melegfrontra bújik ki??? Az utolsó napok nekem is nagy várakozással teltek, mindennap azt gondoltam, h aznap indul be a kicsim. De semmi. Amikor egyáltalán nem számítottam rá, akkor gondolta úgy, h megnézi magának ezt a világot:-)))
Reni, nem tudom, miért nemtudsz aludni, Én és a kis családom mostanában hatalmasakat durmolunk. Levike 3/4 6-kor felébredt. Attam neki kajcit és ahogy hallom csak most ébredezik. Megyek is...
Jó reggelt!
Úgy néz ki a front az én kislányomat nem hogy nem érdekli de még csak hatással sincs rá:) Szóval még mindig 2in1 vagyunk....
Szép napot mindenkinek!
Nemrég értünk haza egy nagy sétából. Találkoztunk Leviékkel is. Kézbe hoztam Lizit a Szicíliából, hogy többet tudjon nézelődni és a levegő is több volt, mint a babakkocsiba. Most alszik az én Tündérkém.
Reggelente megy valaki sétálni? Mert hétköznap szívesen csatlakoznánk.
Sajnálom, hogy nem sikerül szopiztatni. A fejéssel meg vigyázz az ödéma miatt. Ha tényleg nagyon kevés jön és ha napokig nem fogadja el a cicit szerintem hagyd abba, mert nem érdemes erőltetni.
Te így is tovább tudtál szoptatni, mint én. Tudom, nem vígasz.
Próbálom fejni, de nagyon kevéske jön, az is olyan vizes, mintha higítva lenne. De ugyanakkor érzem, h van még benne, mert feszül. Valószínű, h nem szív olyan erősen, mint az én kis tejszívó piócám:-)
Persze azóta sem fogadta el:-(((((((((((((((((((((
Azért fejed neki?
Apa azt mondta aranyosak a fiúk. Épp tegnap gondoltunk bele, hogy milyen lesz, amikor bemutatja a barátját, bejelenti hogy gyereket vár... bár még messze van, de... Kiráz a hideg a gondolatától is.
Sziasztok!
Ezt a fogamzásgátlót használom mindaddig amíg van. Nem igazán tehetem meg, hogy csak kidobjam, hisz 7.500 volt. Még van 1,5 levél hátra.
Liza nagyon nyűgős volt reggel. Apa helyére szoktam tenni a játszószőnyeget, de ő aludt és felébreszteni képtelenség sokszor, na meg nem is akartam. Lizi meg csak hisztizett és mostam a páromnak, hogy az a baja, hogy nem tud már csendben feküdni egy helyen. Máskor egyig alszunk.
Délután mi is fürdünk az egy méter átmérőjű medencébe, de az a lánynak elég. A 360-as meg nem fér el és egyesek (párom apja) nem is negedné, hogy legyen. Bezzeg, ha elköltözünk lesz nagy medence és klíma is. Már alig várom.
Sziasztok Kismamák és Anyukák!
Gyorsan visszaolvastam.
Rita nagyon drukkolunk Neked és Hannának. Szerintem úgy gondolja, hogy megvárja a hűvöset, minek szaunázna itt egyből, okos kiscsaj :D
Gabi, képzeld nekem egy hónap után megjött a mensim, és azóta is havonta jelentkezik, pedig még mindig szoptatom 4-5 ször naponta, sosem kapott pótlást aztán tessék... :( Állítólag megváltozik kicsit a tej íze, az elsőnél talán kevesebbet is evett Luca, de azóta már abszolút nem veszem észre hogy zavarná.
Nira, ha nem szoptatsz akkor is jó a cerazett? Azért vigyázzatok!
Rólunk gyors helyzetjelentés: Tegnap kijött két fogacska, mindezt tartós nyafizás előzte meg, szinte csak kézben volt el,jól megszenvedte szegénykém. Egy hónapja kenem neki az ínyét felül, csodálkoztam is hogy miért nem használ,hát alul jöttek a fogak és nem is felül :S
Tegnap pedig fürdött a nagy medencében az apukájával, 31 fokos volt és nagyon élvezte. Ma is fogunk délután. Jó hétvégét Mindenkinek!!!!