Kaposvári kismamák (beszélgetés)
Igen :) Már szülinapi lázban égek egy ideje. Apa csak nevet rajtam. Már napok óta azon töröm a fejem hogy milyen legyen a tortája. Sok féle gyümölcsből szeretnék kitenni egy vicces fejformát. Olyat szeretnék ami tetszik neki és meg is eheti.
És tényleg olyan nagy lány. Ma már egyedül pancsolt a kádjában. Kicsi vizet engedtem, mert eddig apukájával teli kádban fürdött. Olyan furcsa látni hogy ilyen nagy lett, mintha tegnap született volna.
most úgy tűnik, hogy leállt. pedig jó lett volna..
jó éjt! ha van valami küldök sms-t.
Most azon gondolkodom, hogy be kéne menni ma ha már így keményedik a hasam, hátha lesz valami, aztán a doki megmondja, hogy maradjak vagy ne. Azt mondják a harmadikkal sietni kell, de nem akarom kierőltetni, ha még nem akar.
Szóval akkor ott leszek nem messze tőletek. De ha mégsem, akkor megbeszéljük, hogy mikor. És köszönöm.
ne viccelj, én is kaptam...
holnap jössz a kórházhoz? akkor odaadnám
Hű, az jó lenne. Nem kérem ingyen. Ilyen volt nekem, csak a fiam eltörte. de nagyon jó volt.
Most kérdeztem meg, a Varga doktor az ügyeletes reggelig.
Nincs valaki regisztrálva a tesz-veszen? Kinéztem egy mellszívót, még 1 óráig lehet rá licitálni. De hiába regisztráltam azt írták, hogy 14 múlva licitálhatok.
Timi már nem kellene vasalnod... :-))
És Lizi milyen kedvű?
Délután sikerült aludnom egy kicsit 2 gyerek +tv+ számítógép mellett. Ilyen sem volt még.
Most elég sokat keményedik is a hasam. Még mosok egy adagot, hogy legyen ruhája a családnak, de a vasalás már nem biztos, hogy menni fog.
Sziasztok!
Nika, üdv itt a fórumon!
Ma már nem kísérleteztem a krumplival, egyből raktam bele almát, de most kevesebbet, mint tegnap. Szerencsére így is megette a kis drágaságom! :))
Timi, én aznap, amikor megindult a szülés, akkor voltam nagyon feszült, semmi nem volt jó, minden és mindenki zavart. Aztán este fél 9-kor el is kezdődtek a fájások!
Nelli, Hanga tényleg vérfarkas lett a céklától! Nagyon mókás! :)
Most nézem Vangi, hogy Luca 71 nap múlva egy éves! Igazi nagylány. :-)
És igen, ilyenkor már nem híznak olyan ütemben a picik, mert lemozogják a hamit. Kell ám az energia a megnövekedett mozgásigényhez. :-)