Kaposvári kismamák (beszélgetés)
nekem cukorborsót mondott a védőnő
krumpli, répa, cékla, cukorborsó, szerintem próbáld a céklát, ha még nem kapott
Sziasztok!
Nos én is ide értem, jól meglepődtem.... De Nira neked most csak Lizi legyen a fontos. Szerintem szépen szedd össze magad és lépj tovább. Pláne ha jön a következő baba, csak rád számíthatnak!
Hú Andi ezt majd jól lecsekkolom, mert érdekel a dolog:)
Jaj lányok elfelejtettem mondani, szólt a Sziszi főnöke, hogy adjam át nektek, a tévé indít egy baba-mama szépségversenyt, ahova babás-mamás képpel lehet nevezni, és a fődíj egy wellness hétvége!
Az oldalukon eltudjátok olvasni a részleteket, nevezzetek! :-D
ja lehet hogy 10-kor van :-))))
szerintem Timi kisebbik gyerkőce lehet a bűnös a szövegért :-)))
lányok én nem azt akartam mondani hogy Nira azt írta mi a szakításért szurkoltunk, csak én úgy éreztem abból a hozzászólásából, amit úgy kezdett hogy gratulálhattok, hogy ő ezt gondolta...
ulkllo uéoőoppp ioklop popoöpéköő iulo upjlpo uho
kájé juéipjépoká ké,áláláő káláká hklkl jupkluplkp
hlo iőoőoő iő uő loőöőoőüő iőplőoő iőpőőöő iőlőoő i
épő oőáúúőú ljplő iőoőőláoő iúklápáoúőpúő 9 jk
Milyen volt az éjszakátok? Én alig bírom nyitva tartani a szemem, Lucus egész éjje rajtam ugrándozott, majd 6kor úgy gondolta hogy ideje kikelni az ágyból. Persze már kidőlt csak én virrasztok.
Nem tudjátok nincs a városban valami olyan foglalkozás ahol lehet mondókákat-dalokat tanulni és énekelni a gyerekekkel? Úgy ejárnék valahova. Vagy esetleg baba-mama tornára valaki??? :)
Visszaolvastam kicsit. Szerintem itt mindenki azt szajkózta a legnagyobb jóindulattal, hogy úgy döntsön, ahogy a kis Lizinek és neki jó. Senki nem rossz szándékból írta, amit írt, sőt!
Ha neki ebből az jött le, amit Andi írt, azt nagyon sajnálom.
Mindenesetre hatalmas erőt kívánok neki és azt, hogy minél előbb rendeződjenek a problémái.
Sziasztok!
Sajnálom, hogy az élet most a zordabb odalát mutatja. Nirát erős lánynak ismertem meg, biztos hogy talpra fog állni most is. Ott van Lizi, akiből erőt és bodogságot tud meríteni és ahogy láttam eddig is egyedül kellett bodogulnia.
Még egy olyan gondoskodó anyát nem láttam aki előre gyűjti a sulis tanszereket a pár hónapos lányának :) Nira, jó anya vagy, Lizi veled van, nem kell több, meg fogod oldani egyedül is! Puszi
:-)))
Édes bosszú... :-)