Kaposvári kismamák (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek, sok-sok ajándékkal, locsolóval és csodaszép emlékezetes pillanatokkal:-)))))
Hajni! Remélem Húsvétra már egy fővel nő a létszám:-))))Drukkolunk!
Sziasztok, lányok!
Remélem, mindenki jól van, Andiék már kitakarítottak, Hajni meg már talán babázik..? :-)
A szülésznővel kapcsolatban: a Vargát tegnap felhívtam, és az eredeti április 14-i időpontot előre hoztuk jövő szerdára. Mondtam neki, hogy lennének kérdéseim. Írtátok, hogy a doki sem mindenkivel dolgozik együtt szívesen, így először tőle szeretnék hallani egy nevet. Aztán majd eldöntöm.
A legkisebbik lányom itt a pocimban tegnap megint nagyon aktív volt, most reggel is ő ébresztett. Már én is nagyon szeretném őt megölelgetni, de még nagyon messzinek tűnik az a július. :-)))
Én is mindenkinek Kellemes Húsvétot, nyugodt és gazdag nyuszikát kívánok! Szép napot Nektek!
Neked is Kellemes Húsvétot, sok locsolót és egy kis manót Kívánok!!!
Szólj mindnképp, ha van vmi, szorítok Neked!
Puszi.
Tényleg, a Vargával beszéltél erről? Ajánlott valakit? Vagy arra gondolsz, akit én ajánlottam?
Nekem tök nagy megnyugvás, hogy tudom, hogy lesz velem valaki végig, aki érti a dolgát, tud segíteni, jó tanácsokat adni vagy ha kell megnyugtatni. Szerintem az enyém ilyen lesz.
:))))))))))))))
Bizony, nagyon várom már, hogy átölelhessem a kis cukiságot!!!!!!!!!!!
Látod, de bolond vagyok.... úgy írtam, mintha mindig ápr.4-5én lenne Húsvét. Na, basszus, jó lesz , ha pihenek kicsit. A fáradtság elvitte az eszem!!
Lényeg, h már pár nap múlva Te is a kezedben tarthatod a kis lurkót:-)) Eszméletlen jó érzés lesz:-)))
Hát jó lenne, ha inkább ő lenne az Ezredév utcában! Nekem eddig a kórházban mindig tök ügyesen levették a vért, mondjuk nincs nehéz dolguk, mert tök jól látszik a vénám szerencsére. Azt a nőt meg küldjék el adminisztrálni, vagy ilyesmi. Csak emberekkel ne foglalkozzon, különösen tűvel a kezében...
Igen, bekeményedik a pocakom, de nemcsak amikor fájdogál a hasam, hanem máskor is. Éjszaka például, amikor éreztem, hogy fáj, azt is éreztem, hogy kőkemény a pocak, és amikor kimentem wc-re láttam, hogy annyira el van torzulva, mint még talán soha. Durván nézett ki!
Délelőtt még fájdogált, de szinte éppen hogy csak, most meg ebéd óta gyakorlatilag semmi. Hamarosan elmegyek sétálni, talán használ; meg húsvéti ajándékot kellene vennem a keresztfiunknak. Igaz nem találkozunk vele, mert én már nem szeretném elhagyni a várost, de ma jönnek apósomék és elküldjük velük. Furi egy Húsvét lesz ez, az tuti...
De jó lenne, ha húsvéti kis kölyök lenne:-))) Ő is ünnepnapon születne, mint a kis Levente:-)
Sem dolgoznia, sem iskolába járnia nem kellene a szülinapján, egész nap ünnepelhetne:-)))
Az első pár fürdés nyöszörgős volt, de azóta élvezi és egy hangja sincs (nem hiába, a halak jegyben született), egészen addig, amíg ki nem emelem a jó meleg vízből. Na, akkor nagyon tud üvölteni, de az öltözés után ismét csend lesz, újra meleg van:-)))))
Jaj, arról a nőről ne is beszéljünk, aki az Ezredév-ben van. Nagyon súlyos eset. Én egyszer 3/4 órát vártam a vérvételre 8 hónapos terhesen, úgy, h nem volt előttem senki, csak akit éppen bent kínzott. Beszélhetnékje volt a drágámnak, és még telefonált is többször , nem tudom, kinek, és a kutyájáról ment a téma...nem értem, h engedhetik még dolgozni egyáltalán!!!
Ja, és lányok, akit érdekel: tegnap nemcsak a fotelokat hoztuk el a Jysk-ből, hanem bementünk a Füredi úton a virágkertészetbe. Jó nagy akció van náluk. Még jó, hogy jött velem a párom is... Mindjárt leírom, miért. :-)))
Képzeljétek, már egy ideje szerettem volna venni egy orchideát, de vagy túl sokba került, vagy nem olyan volt, amilyet szerettem volna. Hát, ott tegnap láttam olyanokat, hogy csak na. Végül raktam a kosárba egy nagyon szépet, és amikor jöttünk ki az üvegházi részből, megállított minket egy pasi, és kérte a páromat, hogy tegye a lábát egy papírra. Néztünk értelmesen, de kiderült, hogy a lábméret a kedvezmény. Szóval ennek tudatában visszamentünk egy másik, hatalmas, dupla orchideáért. Gyönyörűűűű! :-)))
Miután a párom nagy lábon él, mert 44-est mértek, 44% kedvezményt kaptunk a vásárlás után. Szóval lehet, hogy megéri elmenni oda, ha szeretnétek valami olyasmit, amire eddig sokalltátok a pénzt. Nem tudom meddig tart ez az akció, de szerintem tök jó ötlet.
Szia, Gabi!
Az éjszakákra én is élénken emlékszem. Úgy volt, ahogy írod. Azt sem tudtam sokszor, hogy hol vagyok. :-) Az volt az érdekes, hogy akkoriban nagyon éber alvó voltam. Egyébként felőlem a háztetőt is ellophatják, úgy alszom. De akkor, ha csak megmozdult a pici a kiságyban, már felébredtem. Nem is kellett sírni egyik gyerkőcömnek sem. Max a nyöszörgésig jutottak el.
És a fürdést hogy viseli Levi baba? Nálunk akkor volt ám visítás, de csak az első pár hétben. Utána már megszokták, és inkább már várták, élvezték a pancsit. Szerintem nálunk is inkább a fürdés előtti vetkőztetés, a hőmérséklet ingadozás volt a gond.
Egyébként lehet, hogy pár napon belül, mondjuk a nyuszi után telefonálok a szülésznőnek, és megbeszélem vele a dolgokat, mert valahogy meg lettem győzve arról, hogy nem árt, ha azt is fogadok. :-)))
Megjöttem a második szuriról, nemrég pedig elvittem a lányomat a fodrászhoz is. Persze előtte ittam egy jó erős kávét. :-)
A kórházi asszisztens, aki a vért vette, nagyon aranyos volt. Mondta, hogy nagyon szívesen "átigazolna" az Ezredév utcába, egyébként is védőnő. Mondtam neki, hogy az jó lenne, mert a néni, aki ott van, az nem teljesen százas. Mondta, hogy tudja, szokta látni a kezeket, vénákat, akik megfordulnak a keze alatt. Csak azért került ez szóba, mert még a múltkori, két héttel ezelőtti vérvétel nyoma látszott a kezemen. Konkrétan végig volt karcolva a vénám fölött a bőr, de elég rendesen. Megnézte a kiskönyvemet és látta, hogy Ezredév utca, ezután rákérdezett, hogy az volt-e, akire gondol.
Hajni, azóta érzel valami különöset? Amikor fáj a pocid, akkor kemény és feszül is? Lehet, hogy Marci babát felettébb érdekli a húsvéti nyuszi, és a beígért ajándék. :-)))
Sziasztok.
Szerencsére nem hasfájós a picúr. Kb. 3 óránként jelentkezik a kajáért, persze éjjel is. Elég nehéz megszokni a felkelést, azt sem tudod, hol vagy, de muszáj!! De nagyon jó baba, ha tele a pocak szinte egyáltalán nem sír:-))) Viszont a peluscserénél legtöbbször üvölt, mert fázós a kis kincsem, utálja ha nincs rajta ruha, és az a hideg positörlő még plusszba...
A sebem már nagyon szép. Még kicsit érzékeny, ha hozzáérek, de inkább már csak nagyon viszket.
Már olyan kíváncsi vagyok a következő babóra!! Olyan jó lenne, ha már mindenki túl lenne rajta és együtt tologathatnánk a kis manókat:-)))))
Most megyek, mert kajaidő van, vagyis lesz félkor, de már méltatlankodik a kis Levente, már az előbb rázendített rendesen.
Na, puszi Nektek, vigyázzatok magatokra. Majd jövök, ha tudok.
Ugye, mondtuk, hogy nem is olyan vészes ez a dolog!! A vérnyomásommal én is így voltam, alig vártam, hogy hazaérjek és megihassam a kávémat a második bökés után!
Nemrég telefonált a védőnőm is, hogy van-e valami? Mondtam neki az éjszakát, azt mondta, hogy akkor úgy néz ki, hogy talán elindult valami odabent! Azért jó lenne, ha igaza lenne...
Egyébként pár napja még ígértünk Marcinak húsvéti ajándékot arra az esetre, ha még előtte kibújik. Nem tudom igényt tart-e rá?! :)) Kicsit még gondolkodhat a dolgon. :))))
Sziasztok!
Na, megittam a limonádémat. Tök finom volt. :-) De komolyan, jól esett. Vittem egy citromot, meg egy nagyobb poharat, ahogy tanácsoltátok.
A sétából viszont ilyen időben nem lett semmi. Meg a védőnőből sem, mert ma nem volt ott a védőnőm, és kb. hét kismama ült kint a váróban, így nem akartam kivárni a soromat, nehogy lekéssem a második vérvételt, mert mindjárt mennem kell vissza a kórházba.
És már nagyon szeretnék egy jóóóóó erős kávéééét inni! Érzem, hogy nincs vérnyomásom, már a fejem is megfájdult. Ha hazajöttem, dupla adagot főzök. :-)))
Örülök, hogy mindenki jól van, Gabi is, Levi baba is.
Hajni, az már valami, ha vannak fájások! Még ha kisebbek is. Marci baba most biztos megtorpant ettől a szomorú időtől. Vagy megvárja bent a nyuszit... :-))))
Andi, köszi a felajánlást, majd lehet, hogy élünk vele. Remélem, azért nem lesz rá szükség.
Sziasztok!
Helyzetjelentés: még mindig egyben. Éjszaka voltak már kisebb fájásaim (gondolom ezek még mindig jóslófájások), most több, mint eddig, már elkezdtem nézni az időt is, de elmúlt és elaludtam. Aztán reggel, amikor megláttam milyen idő van, mindjárt az jutott eszembe, hogy ettől lehetett.
Gabi, üdv újra itt!!! :)
Akkor már most egy nagyon jólnevelt kis manótok van!! :) Szupcsi!!
Remélem hamarosan már én is ilyeneket mondhatok Marci babáról! :) De most megfogadtam, hogy totál türelmes leszek, nem sürgetem; az úgysem használ. Majdcsak kijön valamikor! Gyerek bent még nem maradt, ezt mondogatja nekem mindenki, azt hiszem igaz lehet... ;) Addig meg élvezzük az édeskettest...
Szia Gabi!
Nagyon szerencsés vagy vele!!! Nem hasfájós? Mennyit alszik? Sebed?
Sziasztok csajok!!!
Látom még mindenki egyben van. Megpróbálok majd kicsit többet benézni hozzátok, ha időm engedi.
Nálunk minden rendben, Levente baba egy kis angyal:-)))))))))))))
na a fürdő fele meg van, de elfáradtam, így úgy dönttötem mára elég a sikálásból.
holnap majd egyesült erővel kitakarítunk.
egyébként még szerintem is belefér ma egy gyors szülés :-))))
Szilvi ha kell a tévé, akkor szólj, férjem ott dolgozik, intéz egy riportert, csak legyen lakó aki nyilatkozik és várja őket...
Igen, ki van nekik adva. Ezt konkrétan tudom.
Csak azzal nem számolnak, hogy egyszer valaki hasonló esetben annyira bepipul, hogy esetleg elindulnak a polgári perek tömkelegei.
Az marha jó! 27x? Szép kilátások!
Az egyik szomszédom már a tévét is ki akarja hívni.
Most lépek, hazajött a párom, megyünk a Jyskbe, mert a múltkor rendeltünk fotelt, ami megérkezett. Nagyon jó cuccok vannak ott, lehet költeni. :-)))
Vigyázzatok magatokra!
Ja, és egymást követő napon voltak itt a rendőrök fényképezni, legalább négy autóst megbüntettek itt. Valaki szólt a Somogyi Hírlapnak, azok meg intézkedtek. Nagy volt a felháborodás.
Egy délutáni napon jöttek fotózni a rendőrök, meg másnap korán reggel. Azóta is mindenki ugyanúgy parkol. Na mindegy, majd lesz valami.
Az ijesztgetéssel csak az április 1-re gondoltam ám! :)) Mármint, hogy azért csak jobb lenne, ha nem bolondok napján születne... :)))))))))))))))))
A gyors szülésbe viszont benne vagyok. :)))))))))))