Kaposvári kismamák (beszélgetés)
Gyerekek, ez a kórház nagyon durva, itt mindenki dohányzik. Annyira abszurd, nem? Kórházban cigizni. Fura.
Lehet, h Hanga mindkét fiúval jól kijön majd:-) Mindkét oldalról fogják majd a kezét:-)))
Sziasztok.
Timiről van valami hír?
Na ez az. A verseny viszi előrébb a dolgokat :)))
Egy fiú tanuljon meg küzdeni. Nem mellesleg egy lány is :) Szóval mindenki.
Marci nyűgös még? Lehet, hogy előrehozta az anyás korszakot?
Na, voltunk a megismételt vizsgálaton. Azt mondta egy nő, hogyha a másik vizsgálat negatív volt, akkor valszeg nincs semmi, csak talán valami belekerült a zacskóba, amibe pisilt Hanga és azért biztos ami tuti megismételjük.
Sziasztok lányok!
Kérlek ha tudtok valamit Timiről majd írjátok meg,itt is jó,mert olvaslak benneteket.Másik fórumon is izgulunk érte nagyon!
Köszi.
További szép napot nektek!
Marci féltékeny lesz!! :)))))) De nem is baj, legalább legközelebb majd jobban beveti magát! ;)
Sziasztok Csajszik! Mivel nagyon nincs most időm semmire megkérhetlek titeket hogy dobjatok egy privit ha megvan, hogy mikor mentek a Timit látogatni? Nagyon szeretnénk veletek menni! Köszi, és puszi Nektek!
Ma meg voltunk asztalosnál, addig kiabált neki, amíg nem foglalkozott vele. :) Ügyes kislány, nem hagyja, hogy figyelmen kívül hagyják.
Azt el is felejtettem mondani, hogy Levinél célt is ért Hanga. Levi visszamosolygott rá :))) Kokettáltak konkrétan. :) Nagyon helyesek voltak.
én Zsömi nélkül megyek, Sziszi vigyáz rá, így könnyebb lesz...
Hogy fel kell vinni a babkocsikat, de eszembe jutott, hogy nem kell lépcsőzni, mert hátul be lehet menni. A regisztrációs bnőm mutatta meg, hogy merre menjek ki. :) Szóval majd mutatom az utat :)
Ha nem lesz férfi, akkor Andrist elrángatom. :) Biztos élvezni fogja :)
De jó, most már mindjárt vége és ő is babázhat!!
Még nem tudom a szombati programot, de ha tudok én csatlakozom.
Biztos nem lehet könnyű Timinek a kórházban tölteni az éjszakát, de ez van. A lényeg, h holnapra már ő is a kezében tarthatja a babáját:-))) Már várom a hírt nagyon:-)
Timi írt sms-t, reggel 6-kor viszik a szülőszobába, és lassan telt a mai napja, biztosan nem tud aludni...
Nagyon izgulok érte, szombaton 10-re én szeretnék hozzá bemenni, ki tud csatlakozni??
Na, mindegy, talán jó lesz. A páromnak nincs vele gondja:-)
én ebből lettem gmail. ez valahogy nem jött be nekem. mondjuk a gmail is gáz - néha használhatatlanul logikátlan.
Csajok, megváltoztattam az e-mail címemet, mert ezzel a freemail-el állandóan gond van. Akit érdekel, átküldöm priviben.
Szegény kicsi Hanga:-((( Biztos nincs komoly baj, ne aggódj!
Na ne máááááááááár!!! :(((((((
De nagyobb gond úgysem lehet, hiszen olyan kis jókedvű mindig, biztos nincs gáz! Tegnap is hogy udvarolt Marcinak! :)
További ajánlott fórumok: