Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Sajna a vízzel én még bajban vagyok.Max. 1 litert iszom meg egy nap plusz a tejecske.Sajna nem megy több.De ha idekészítem, akkor talán lemegy a másfél liter.Majd megpróbálom.:)
Hu olvastam a naplódban hogy talált a párod egy óriás pókot?Fujj én nagyon félek tőlük, egyszer belementem egy keresztes pók hálójába és rohantam be a házba és visítva téptem le magamról az összes ruhát.:D Anyám nem nézett ketyósnak.:D
hát igen, tiszta vizet én sem ittam soha... de amióta tisztított vizet iszok nem gond, imádom, mást meg sem tudok inni, és észre sem veszem hgy megiszok 2,5-3 litert egy nap
régebben erőltettem hogy többet igyak, de 5 percenként kellett mennem pisilni, mostmeg ugyanannyit járok mint előtte, és mégis rengeteget iszok, valahol hasznosul biztos :)
és koleszos éveim alatt volt hogy este 10 kor rendeltünk 2en egy óriás pizzát...
fujjj
:DD Azt hiszed én jól laktam?:D De ha már bolognai mártást raksz rá, akkor nem mindegy...
Hát főtten mértem mindig ki, de akkor kb. ahogy nézem Roxa írását 90 kcal körül volt.De ha nyersen mértem volna ki, akkor persze hogy többet ehettem volna...De én butus ezt nem tudtam.:))
Anyecs, hát én eddig csak főtt tésztát mértem, az volt kb 20 szál tészta 5 dkg.Majd mérek szárazat is.Amúgy nekem emwéjes (remélem tudjátok miről van szó, csak nem akartam rendesen leírni:D) olasz durum tésztám van és nagyon finom.
hú csajok, ti aztán pörögtök :)
én ma kelkáposzta főzeléket fogok enni virslivel, életemben először, mert nem szeretem :D de ezt msot én főztem és finom lett, meg kóstoltam egy kanállal
Na én is leírom mit ettem általában egy nap:
R: 1 melegszendvics, ha olyan kedvem volt akkor kettő
Ebédre amit főztem egy nagy adag, aztán sokszor repeta, vagy rögtön utána vagy uzsira.Vacsira megint egy szendvics, néha egy fél pizza.:D
Ja és sok sok cukros üdítő.Itt győrben már kezdtem róla leszokni, mert nem mindig volt itthon, de szüleimnél a bátyóm is csak azt iszik, szóval ott aztán kőkeményen, mást nem is ittam.És most hogy nézem mennyi kcal, nagyon durva!
akkor továbbra is jobbulást neked!
nálam mindig valami keksz van vagy babapiskóta, ha kell abból eszek, szerencsére nem vagyok zugevő típus, ezért télleg csak ritkán nyúlok hozzá
No némá...lédig, csak nem eszel?:)))))
Anyecs, még mindig nem vagy jobban?:( Igyál neocitrant, az jó!
Any, csak 50 g tészta????:O Én azzal nem laknék jól, nekem kell a maximálisan megengedett 100 g!!!:)
és konyhai mérleggel méritek?? mert Nekem olyan nincs... szóval valami támpontot tudtok mondani mennyi az az 5 dkg??? egy pohárnyi pl.??? :)
jajj én ezekkel mindig gondban vagyok....
sziasztok! dejó Neked... najó, nemjó :) csak mennék Én is be a suliba... de még olyan göthös vagyok...talán majd holnap ha a tüdőm a helyén marad:( :)
legyen nálad szőlőcukor...Én mindig viszek és akkor ha nagy gáz van, csak bekapom...:)
Nekem is most unalmas óráim lennének amúgy :)))
Sziasztok!
Noémi,Andi gratulálok!:))))))))
Szerinem ez a tészta dolog úgy van, hogy ugye főtten már megszívja magát vízzel és súlyra több lesz, de kcal-ra nem, mert csak víz.Szóval nyersen kell kimérni 5 dkg-ot.Én mindig főtten mértem ki és nagyon kevés lett...
MIndjárt visszaolvasok rendesen.:)
Sziasztok korán kelők!
Én is már a suliból írok, csak unalmas az óra :D:D:D
Aggódók, jelentem, mivel egész nap ismételten nem lesz időm enni,rohanás suli és melóhely közt és este 10 re érek haza, ezért magamba tuszkoltam reggel 2 főtt tojást, 2 pulyka virslit és 3 paradicsomot (egy kevéske light majonézzel)és még 2 abonettet is megettem hozzá.
hoztam magammal egy banánt, 2 almát egy kész tejberizst és egy kész tonhalsalátát.
Remélem megfelelő ;)
Rizibizi joghurttal?:) Nekem kicsit bizarr...bár én nem vok oda a natúr joghurtért...sajna:(
Én mára paradicsomlevest meg szójafasírtot meg párolt borsót+kukoricát terveztem.
(A tésztát sztem majd pénteken, úgyis akkor este van edzés a "szadista" edzőcsajjal:)))
Nem, te jól számolsz.Ez csak és kizárólag a tészta esetében érvényes, mert itt nagy a különbség főtten és nyersen.
A többi ételnél, elenyésző:)
Szia Ircsi!!! Édi vagy!:)
Na, mit mérlegeltél?:)
Nagyon örülök neked!
Én most megyek méredzkedni, kíváncsi leszek nekem a tisztítónap mennyit jelentett.
Onikita, ügyi vagy és kész!:)))
Csikike, én is kb. vhogy így vtam vele...de én ráadásul, miután délután hazajöttem, lefekvésig folyton csipegettem...ki-kimentem a hűtőhöz és mindig találtam benne vmit, akkor is, ha nem vtam éhes...:S Egyébként olykor-olykor még most is így vok vele...de akkor azt szoktam, h. kiveszek 1-2 szőlőszemet és azt eszem meg nasinak.
Roxa: hm...tetszik ez az elmélet:)...node akkor ezek szerint én teljesen rosszul számolok mindent, mert a kcal-táblázatokban a nyers állapotában van leírva...vagy nem? Kezdek összekavarodni:)
Plusz anniyt beszéltünk ma a tésztáról, h. kezdem megkívánni... Még úgysem döntöttem el, mit egyek ma... Csak nem kéne elrontani a tegnpai nap eredményét...Bár ma megyek edzésre is.
Ti mit esztek ma?
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!