Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Húú, nekem ha véletlenül filmet nézünk a chips, vagy a bőséges vacsi hideg kajából...ez a kettő hiányzik, pláne úgy, hogy a párom persze ugyanúgy eszi... :(
Ezért szoktam mostanában hamar elaludni....mert ugye amiről nem tudok, az nem fáj :)Csak másnap reggel szoktam látni a tálcát a konyhában :) :)
eddig én sem ettem tízóraira meg uzsira, kb 2-3 hete szoktam rá, így elég kevesebb ebéd, reggeli és vacsora, és fogyok is, nekem bevált.
én is hadilábon állok a sós dolgokkal!!! :S a fél életem odaadnám néha egy tál pop cornért vagy egy marék sósmogyoróért! sokkal nehezebb ellenállnom ezeknem mint egy egy kocka sütinek...
Szombaton vettünk 3 db sütit....még egy sem fogyott el...dobhatom ki :)
Mondjuk én nem vagyok sem tízórais, sem uzsis, max kávét iszom akkor :)
na én is kb így vagyok :)
ha most csak úgy mesgütnék egy tepsi sütit akkor nem tudom meddig ehetném mire elfogyna... párom sincs annyira oda érte, viszont most kiötlöttem, muffinokat fogok csinálni, mert az azért elkopik, még ha tízóraira, uzsira behozok egyet a munkahelyre is :)
Ezzel most felcsigáztad a fantáziám :)
Na majd egyszer.....
Hat sajnalom.:( Van robotgepem, ez volt a feltetel a paromnak ha neki kell hazimozi, akkor nekem kell robotgep...ez a lagzi penzbol...
Mar csak egy konyhai merleget kene kialkudnom, mar az este elkezdtem.
Igen az első dolog nekem is a rántott húshoz való lenne...de egyelőre csak feltételes mód :(
De majd meg lesz :)
Nézd a jó oldalát :)
Van mivel ledarálnod:) Nekem nem lenne mivel :(
Nalunk is ez megy:)), az elso adag egyenesen a szemetbe:)).
Sajna en sem engedem meg magamnak, hogy minden liteosat megvegyek, mivel nem nagy a valasztek ami van az rettenetesen draga. Itt feher liszt van csak es zabpehely liszt, ugy, hogy en daralom le a zabpelyhet. :(
Nyugi, nekem az anyagi helyzetem nem engedi a light változatokat...
Majd szép lassan minden hónapban beszerzek 1 dolgot, vagy kettőt, aztán már én is gyárthatom a fincsi sütiket, ami főleg karácsonyra, meg szilveszterre lesz nagyon jó :)
A párom már úgyis megszokta, hogy az első adagot mindig kidobjuk :)
Acska, gratulálok a tornához is és a gyümi naphoz is :)
Ma reggel a torta volt a reggeli?
Andi, majd mesélj, hogy milyen a dvd, mert lehet ekkor én is megveszem, bár Jana megöl, ha nem tornázok rá, és kidobtam 800 Ft-ot.
Ma shopping?
Anyecs neked meg jó tornát, és szaunázást :)
Wellness magazin:)
Nekem is van több tornám is, de már unom őket, egy részét meg nem is akarom csinálni:) Hátha ez jó lesz és nem kell benne ugrálni, mert azt nem szeretem:) Bár tartok tőle, h. kell...:S
Ájj, de nincs kedvem a mai naphoz, olyan hosszú lesz:(
Anyecs, akkor ma sportos napod lesz:) Én mára nem terveztem tornát, de sztem kipróbálom azt az új dvdt, ha meglesz. Holnap meg megyünk alakformálóra.
milyen újsáág??? :)
Én meg ma csak 4-re megyek gyakorlatra, úgyhogy most elmosogatok, és lemegyek egyet cardiózni meg szaunázni :) futógépezni akarok meg taposni... úgy tervezetem egy órát maradok... azután 25 perc szauna... dejóóóó lesz :)))
jó reggelt lányok, szép napot mindenkinek :)
hogy vagytok?
Jaa, értelek:)
Amúgy szép jó reggelt mindenkinek!
Látom, tegnap este nemigen pörgött a fórum...
Na, nekem ma 7. órám is lesz, juhéj...:S Tegnap este csináltam zacskós csirkemellet, iszonyat fincsi lett - megint:)
sziasztok, jó reggelt... :)
Andii, úgy értettem hogy reggel és délben eszek "bőven" este már csak minimálisat....
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!