Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Sziamia!:)
Na, tööök jóóóó! Csinibini vagy!:)
Nekem is ma újabb kolléganőm hívott félre gratulálni...:) Hogy mennyire tiszteletreméltó, h. ilyen látványosan lefogytam... Aztán a kölyköktől is nap mint nap "megkapom"...ez annyira jó!:)
sziasztoooooook :))))
képzeljétek, előbb voltam kínai boltban, mert akartam valmai jó meleg olcsó játszónadrágot a terepgyakorlatra... és a nő tök jó fej volt. tudjátok a kínaiaknál az xxl az kb az l-es :)
no, és a drága adott nekem egy l-es méretet és mondtam hogy hát ez tuti kicsi lesz... ő meg mondta hogy ne vicceljek már olyan kis vékonyka vagyok :))))
és ma az egyetemen is mondták nekem, hogy már nem állja meg szó nélkül, hogy milyen jól lefogytam... meg egyre többen teszik szóvá.... most jutott el a tudatukig??? :)))))))
Halihó:)))
Andika a sali jó...de én max 1 óra és éhes leszek.
ma eddig 900 kcl járok, a vacsim tánc előtt abi lesz májkrémmel..elvileg 1100 körül zárok is.))))
Nikike merre van??? eltűnt ma!!!
Köszi Tündike a dicséretet:)))
Annus érezd nagyon jól magad majd:)))
Sziazstok Lánykák!:)
Vééégre péntek du!!!:)
És ma megyünk moziba!!!:) Meg jövő 7en is. Plusz jövő héten leszünk hivatalosan is 1,5 évesek Párommal:)
Színházba én is úúúgy mennék már, de most nemigen van mánim:(
No, most jól bezabáltam ebédre, de saliból, ami nagyon jó, mert sokat ehettem belőle és eltelít. Remélem, nem csak fél órára:)
No látom, nincs senki.
Megyek is, megpróbálom Nóricicámat elaltatni:)
További szép napot!
Annus jó szórakozást!
Noémi csini vagy és sugárzol:)
Hááát asszem ha karácsonykor már olyan súlyban leszek, hogy jól érzem magam, nem fognak érdekelni a kalóriák, majd után oda figyelek! Karácsony egyszer van egy évben és már alig várom h ehessek beiglit:D
Jó étvágyat hozz, szerintem reggelire bátran! Én ma rizst ebédeltem, ugye jól tudom h főzés előtti érték van a táblázatban?
Gratula a vizsgálat eredményéhez. Már én is normálban vagyok...
Szia!
Igen, én is 160 cm mély vagyok:)
Köszi a gratut, Te is meg fogod csinálni, segítek ha szeretnéd...
na, Lilike már fent van, beszélget a kiságyban. Ma már talán nem leszek, de holnap jovok. Szép napot mindenkinek
sok pusz
jaj, de jó neked, olyanra én is szívesen mennék. Bizony táncolni imádok...szerencsére párocskám is, szal holnap nem fogom agyonszámolni a kalóriákat, mert tudom, hogy azegész éjszakát végig táncoljuk.
Csajszik tudjátok mire szeretnék eljutni még ebben a hónapban? A NEW MOON premierjére. Remélem sikerul.
Annus de jó neked, hogy mész bálba...imádom a bálokat..imádok táncolni.
Én majd 18-án színházba megyek és megyek dec 16 is csajok, azt még nem is meséltem..előszilveszter lesz az operett színházba, midnen musicalből játszanak:))) És utána együtt bulizunk a szinészekkel....felvétel is lesz szilveszterre...nővérem szerzett jegyet:))
HÁT MERT NONÓKA BOLDOG BOLDOG BOLDOG.....hogy ilyen barátai vannak mint ti.
Na meg ilyen Férje, és Kislánya, és hogy lefogyott.)))
igen tényleg az egészség a legfontosabb!
de Te akkor is gyönyörű vagy, csak úgy sugárzol a képeken :)
Tündér vagy Annuskám és Nikike te is......nem vagyok én Istennő....de 25 évesen pici babás anyukának sztem jó:))))))))))))))))))
Nikike de jó h midnened tökéletes....:))))
Az egészség a legfontosabb....nem hiába 98 kgsan a lépcsőn alig tudtam feljönni, nem 1,5 órát tornázni...de szépen lassan hozzá kell szoktatni a testet.....mert az alak egy dolog, de az egészség nagyon fontos.
Meglesz bizony annus a 80...tutira:))
Acska tudom h írod, de annyian mások is....gondoltam ha most ide leírod, akkor midndannyian mondunk rá vm-t és lehet belőle vm jó.
Lehet több torna kéne......lehet napi 5 étkezés....
koszi a biztatást, édes vagy :-)
a Kárácsonytól nem félek, mert szerencsére nem vagyok nagy suti imádó. Majd úgy fogom csinálni, hogy csak olyat fogok sutni, amit a páromék szeretnek, de én nem :-DDD
szia Annus :)
meglesz újévre a 80 csak kitartás kell :) karácsonykor nehéz lesz az biztos, sok sok finomság mellett okosnak lenni, de szerintem meg lehet oldani, csak csipegetni kell :)
onikita, nemtudom ugyan mennyirol indultál, de nekem ez már majdnem az álomsúlyom...
Ugyi vagy
jaaaaj, jó kis pizza én is be tudnék durrantani belole egy adagot, de nem szabad...
Csajok drukkoljatok, újévre 80 kg alá szeretné menni, muszály sikerulnie!!!
aki fogyott, annak gartula, aki nem, ahhoz csak annyit, hogy nekem se manzi alatt muatott tobbet a mérleg, hanem félidoben...fura dolgok ezek, talán próbára tesz minket a szervezetunk, hogy ´´na bírod még?´´ :-DDD
Naná, hogy bírjuk, iga???
Lányok elmentem majd délután valamikor jövök!!!
Gratulálok mindenkiken aki fogyott aki nem mert a lényeg,hogy teszünk érte és a szervezet dönti el mennyit enged.
a pizzát sajnos én is imádom... és nem is tudnék lemondani róla, de nem is akarok
végülis nem szoktuk olyan gyakran enni, annyi meg bele kell hoyg férjen...
jaj lányok! merényletre készülök :D tegnap vettem a boltban vékony erdélyi szalonnát :S holnap azt akarok reggelizni egy kicsit, már a nyálam most folyik érte, idejét nem tudom mikor ettem utoljára
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!