Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Igen, marad az 1200kcal és max 120 ch! ÉÉÉÉÉs torna. Ezen kell leginkább változtatni mert a heti 1 az nulla:D
És írni is írom a kalóriákat, de asszem holnap mérleg és egy teljesn új füzetbe fogm írni, hogy ne is lássam a bűnözéseket:D
Kitartás! Megcsináljuk!!!!!
Hali csajok:)
Mindent bele, meg is lesz az nyárra:)))
Andikám neked is, hisz olyna ügyik vagytok:))
tegnap este szuper volt :)) Most megyünk tropikáriumba, családi program:)))
Sok puszi nektek
Így van!:)
Remélem, menni is fog!:)
Te maradsz az 1200 kcal-nál vagy hogy?
Én asszem maradok és igyekszem majd heti 1x bűnözni csak...:) NO meg tartani azt, h. regglire inkább ch, estére meg lájtosabb cucc... Remélem, menni fog!
És marad a heti 4-5 torna.
Hajrá! Én is úgy tervezem hogy május végére befejezem a fogyást és nyártól már súlytartás.
Ez amúgy jó is. Télen kis pihi, tavasszal fogyás, nyártól súlytartás!
Megcsináljuk!!!!!!!
Helló Lányok!
A fogyóknak nagy gratula!!!
Én szerencsétlenkedek itt jobbra-balra, de most 7végén még kiélem magam (főleg norbis péksütikel, nyamiiiii!:)), aztán 7főtől március meg fizu, amiből tudok venni megint fitness bérletet és ha tartom a diétás kaját, akkor májusra le is menne a maradék felesleg!:) Izgi:)
Ne helló!
Kivel mizu? Eltűntetek, már megint:)
Ma 1 kilóval könnyebb voltam. Fel hívom a figyelmeteket, hogy fogyóhold következik!!!!
HAJRÁ Mindenkinek!
Csibe, rosszul tudod, fel szokták osztani a combot. Sokaknak ennél is nagyobb a különbség közte. Ezt az edzőteremben hallottam méregetés közben. Volt ott olyan, akinek közel öt centi különbséget mértek.
Kitartást és sok sikert a fogyásodhoz!:)
Szia cini!
Köszi. Magne B6-ot?? Nem B6 vitamint? Nekem olyanom van...
Már a mai egyszeri kaja fele kint van belőlem :(
Szia!
Hát jobbulást Nektek!
Én szoktam Magne B6-ot bevenni hányingerre! Szerintem jó! És igyatok sok folyadékot!
Reméljük nem kap el jobban Titeket!
Puszi!
Sziasztok!
Néha olvaslak Titeket, de Nálunk nem rózsás a helyzet.
Nórimnak tegnap már nem ment a hasa (hányni már 3 napja nem hányt) erre ma du megint, ráadásul mi is elkezdtünk szarul lenni Apával, fáj a gyomrunk, Nekem már hányingerem is van...gyanús, hogy Manónk ránk adta, az jó lesz ha egyszerre bukunk ki!
A B6 vitamin hányinger ellen van , vagy pontosan mire jó?
Sziasztok!
Hol vagytok csajok?
Hellóka!
A jobb minőségű step padok általában recések, így zokniban sem csúszik meg az ember... Gondolom én:)
Itt nem az olcsóságról van szó (szerintem), hanem arról, hogy ha az ember nem informálódik előtte vagy nincs aki segítsen választani szakértelemmel/tapasztalattal, akkor könnyen járhat így az ember.
Bár, mint mindenre, erre is van ellenpélda. Az első MBT-met egy szakember közreműködésével választottam. Mondanom se kell, hogy azóta se nagyon használtam, míg az összes többit, amit magamtól vettem, imádom és folyamatosan hordom.
én otthon is cipőben nyomtam/nyomom, úgy jobb nekem :)
de köszi, meg nézem majd a pumákat is.
Persze én ugy gondoltam én itthon zokniban szoktam ezért cipő témában nem vagyok vm jó....és h nekem pumpm van nem tom jó e de az van:)
Ja akkor nem is vagy messze:))
igen, ez lesz, mielőtt bármit veszek, megkérdem az edzőt, az a tuti :)
köszönöm szépen a segítséget :)
Egyébként mielőtt bármit megvennél, kérdezd ki az edző véleményét. Már pár év alatt biztosan tapasztalt pár cipőt, illetve az óráira járók is tudnak tanácsot adni, hogy melyik mennyire jött be, ahhoz az edzéshez.
Nem szoktam stepre járni, csak a mozgásból gondolom, hogy ilyen kell. De azt tényleg vallom és követem, hogy minden speciális mozgásra a megfelelő cipőt kell venni. Akármilyen hasonlónak is tűnik kívülálló számára, ezért külön van teniszcipő, tollascipő stb.
nem enged képet feltölteni :(
a formátummal van baja, pedig átállítottam már.
de a lényeg, hogy most néztem a katalógust ott cardio, és dance cipőnek írják :(
mikor elmentem és megkérdeztem a csajt hogy ez jó lesz-e erre, azt mondta hogy szerinte igen, és mivel kényelmesnek tűnt megvettem...
akkor rosszul tettem sajnos.
mindenesetre köszi az instrukciót akkor ezt megpróbálom eladni, vagy valami, és veszek egy normálisat, szóval magasított szár, és vastag talp legyen ügye?
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!