Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :) (beszélgetés)
Jajj, tökfőzi... A világból ki tudnának vele kergetni. :l
Pedig szeretem a tököt, a többi főzeléket is. De valahogy a tökfőzelék nem megy...
Milyen magas vagy? Már ha nem titok. :)
Ne keseredj el, nálam volt olyan, hogy 4 hónapig meg sem mozdúlt a mérleg, pedig naponta konditam, reggel-este fehérjeporokat itta.
Az a legfontosabb, hogy ne add fel,
Változtassál valami apró dolgot, utána megindúl újra.
10 kg kellene leadnom,
78-ról indúltam, ennek a kornak az a negatívuma, hogy a kilók nagyon könnyen jönnek és pokoli nehezen mennek.
Megint tökfőzeléket csinálok magamnak, imádom, de most a kész kaját is mérem, ahogy ajánlottátok.
Tejfőlt nem teszek bele és keményítővel sűritem be.
Jééé, ilyet még nem is hallottam. :o Hogy valakinek több a súlya reggel, mint este. Én 50-60 dekával vagyok kevesebb reggelente.
Mondjuk ma nekem sem kegyelmezett a mérleg... + 20 deka. Tudom, tudom, nem a világ vége, de nem esett túl jól. :(
De lesz ez még jobb is. Sokkal!!! :D
Én ma reggel mértem meg magam centivel. Már vagy egy hete készülők rá, de reggel mindig elfelejtem. Utána pedig már nem reális, igy napközben már nem méricskéltem.
Jó lesz viszonyitási alapnak a mai érték, ha majd megtorpan a mérleg pár napra. :)
Köszi neked is. Már alakulok. :)
Igen, elég karcsú a 350 kcal, még tőlem is. (Általában 1000 alatt vagyok.)
Épp grill pipit sütök - szigorúan sütőzacsiban, olaj nélkül. Salátát csinálok hozzá. Remélem, kicsit helyrepakolja a gyomromat. :)
Köszi szépen. :)
Neked pedig grat, mégha a mérleg kötekedik is. :D
Az én férjem is megjegyezte tegnap, hogy már látszik , hogy fogytam. :))
Gatyát még nem mertem próbálni, azt majd még 3-4 kiló után. ;)
Jó munkát! :)
Mit főzöl?
Nikosz! Jobbulást neked! Az a 350 kcal azért elég gyenge, nem?
Pihenj sokat!
Jobbulást, Nikosz!!!
Én is kész vagyok, nem mozdul a mérleg. Kitartok, de jó lenne egy kis motiváció. A melegítőmön érzem, hogy fogytam, és a férjem is mondta, hogy a derekam vékonyabb, de a mérleg kegyetlen hozzám.
Szép vasárnapot Nektek! :)
Jó reggelt!
Kicsit kész vagyok ma reggelre. :(
Tegnap estig összesen 350 kalóriát ettem. Éhes nem voltam, de valamit muszáj volt ennem. Tészta volt az a valami... Rossz döntés volt. :( Rögtön rosszul lettem, ami azóta is tart.
Hányinger, hasmenés... Ma nem leszek túl aktiv, azt hiszem.
Szebb napot mindenkinek! :)
Írtunk, hogy gratulálunk. Nagyon jól csinálod, hogy lefelé tart a súlyod. Nagyon nehéz minden grammot ledolgozni.
Neked mennyi van még hátra?
Mi a célsúlyod? Mikor voltál utoljára ennyi?
Én a 60-at céloztam be, de 65 kg 12-13 éve voltam utoljára, legutóbb 8 éve mentem le 70 kg alá (sajnos csak egynyári élmény volt). Nem is tudom, mit fogok tudni elérni, a lényeg, hogy előre kell menetelni. Minden lépéssel egyre előrébb jutunk.
Írok , írok, de senki szóra sem méltat, ez így olyan rosszérzés.
Ha kérdezek, akkor válaszoltok, de egyébként semmi.
Mi maradékot ebédeltünk tegnapról (tönkölytészta zöldséges csirkés raguval). A vacsink sült csirke lesz, cserépedényben sütjük, némi zöldséget tettünk köré, és majd paradicsomsaláta lesz mellé, semmi egyéb köret.
Ebből marad holnapra is bőven, sőt hétfőn, kedden se kell főzzek majd, mert holnap este grillezünk.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D
- Csak szénhidrát számolással le lehet fogyni? Fogyott már valaki úgy, hogy a kalóriát nem vette figyelembe?
- Kalória és szénhidrás számolással küzdünk az álmunkért!!!