Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Kakaó flip recept

Kakaó flip recept

Elkészítési idő 25 perc

A Kakaó flip hozzávalói:
6-tojás sárgája 1 fehérje
60 dkg cukor
1 vanilliás cukor
fél l tej
fél l pálinka
2 dl rum
izlés szerint kakaó


A Kakaó flip elkészítési módja:
A tojás sárgákat meg az egy fehérjét a cukorral vanilliás cukorral jol össze kell keverni, hozzá adjuk a kakaót. A tejet felmelegitjük majd folytonos keverés közben hozzá adjuk a tojásos cukrot. Ha ez készvan bele keverjük az össze vegyitett pálinka és rum keverékbe. Uvegekbe öntjük és két hétig érleljük, naponta jol felrázva

barack pálinkábol a legjobb
Rögtön is lehet fogyasztani de napról napra finobabb.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A kakaó flip elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook