Kaális babások ide! (beszélgetés)
Sziasztok!
Asél biztos szép a fülbevalójával. :-)
smartika!Tegnap este Bogi is nagyon nehezen aludt el.
Ma hajnalban meg egyáltalán nem aludt vissza a cicin,így irány az ágyikó,és láss csodát,10 perc múlva aludt. :-)
Sziasztok!
Szarakodik a gépünk, nem tudok képet felrakni. Pedig lefotóztam, hogy alszik textilpelussal a fején. Muris! :-D
Nem akarom elkiabálni, de Adél mostanában kilenkor alszik és úgy 5 óránként kér enni. Na, de lehet, hogy máris elkiabáltam, mert már nyöszörög.
Helló csajok!
Erám,tejet kap hiszen szopizik.A babakaját csak kipróbáltuk.Viszont ma este alig volt tejem:( Hozzá kellett pótolnom egy kis tápszert:(
Ma volt kaka 3-szor,és nem adtam neki babakaját.Most mi legyen.Jaj Szivi Adél tuti jó kis csaj:))
Mi is sírtunk és alig lehetett megvígasztalni,de már minden rendben és persze rá 15 percre akkor is jó volt minden.
Ma voltunk vérvételen.Mi voltunk a legfiatalabbak.Mindenki csodálkozva kérdezte,hogy Lili 1 éves?Hát nem!!De egy hős volt,csak picit sírt,2-3 percig vagy még addig sem,és az se volt igazi sírás.Holnap lesz eredmény.Kíváncsi vagyok:)
De most nem tudom mi van vele,mert nem akar aludni.Egész nap aludt,most meg az apukáját szórakoztatja,beszélgetnek,vigyorognak:DD
sehol senki?
kilövettük ma Adél fülét. úgy sírt! alig tudtuk megvigasztalni. de most nagyon vigyori és gyönyörű!
Sziasztok!
Adélnak is megfogja a pociját és nagyon tud kínlódni. Vettem glicerines kúpot, ami pont székrekedésre van. (2 g-os) és 1 kúpot 8 felé vágok (először félbe, aztán a feleket 4 felé) így elég kicsi kúpokat kapok, de ez bőven elég ahhoz, hogy legyen széklete és nem teszem tönkre a popsiját. smarti, szerintem próbáld ki, mert valószínű az a problémája, hogy nem tud kakálni viszont a pici gyomra tele van. Enni se fog úgy, ha nem lesz kaka. Aztán majd be áll. Egyébként 400 forint körül van.
Péntekre beszéltem meg a nőcivel a füllyukasztást. De lehet, hogy péntek délelőtt elvisszük Debrecenbe, mert van ott egy kis dolgunk és akkor Tándorhoz is be akarjuk vinni. Elvégre neki köszönhetjük!
Sziasztok!
Csinik lehetnek a csajok. :-)
Szivikém!Bogi is néha úgy alszik el,hogy a fejére húzza a pelust. :-)
Ha ez megnyugtatja......
smartia!
Ha hozzátáplálsz,el ne felejts inni is adni.Én itt hisztizek,hogy egy hete alig kakál,és keményet,mire megkérdi a védőnő,hogy mennyit iszik.Na,ja,szinte semmit,mert nem szoktam itatni,csak ha csuklik,vagy ha iszok,és látom,kér.Tegnap óta nagyon figyelek erre,és rendben is vagyunk.
De a védőnő szerint,ha szilárdat is eszik,nem gond,ha csak 1x van.Az a gond,ha több napig egyáltalán nincs.
Bogi sem babrálta a fülbevalóját,de volt,hogy álmában véletlenül belekapott,de csak reggel vettem észre,hogy véres volt a füle.
Nem babrálja a fülbevalóját.Képzeljétek ma nagyon rossz napunk volt.Most hagyta abba a sírást.Szivikém délben adtam neki megint cuccot és estére sírás lett belőle,pedig nyalta,ízlett neki és 4 kiskanálnál többet nem is kapott.Nem tud kakilni,széklete reggel volt utoljára.Mindent kipróbáltam,de semmi.Most sétáltunk egyet és megetettem most meg alszik:)
Mi a fene lehetett vele?Tegnap a babakajától nem volt semmi baja:(
Sziasztok!
És nem babrálja a fülbevalót?
Adél nagyon nyúlkálós lett. Képzeljétek el mostanában csak úgy tud elaludni, ha a textilpelust ráhúzza a fejére. Ha elveszem tőle, akkor sír. Le fogom fotózni, hogy mit művel!
Sziasztok!
Reményem én is néztem Levi babát.Cuki,írtam is:D
Hát a fülbevalóbelövés megvolt,előtte nagyokat kacagott,aztán naaaaaaaagyooon sírt:((
De ma kapott bébiételt,ízlett neki,banán-őszi-rizs.Nagyon finom,meg tudnám enni én is.Aztán persze szopizott és azóta alszik:)
lya bizti szép a kiscsaj.holnap dobok fel képet róla.Apa fogta,de mikor elkezdett sírni,apa is majdnem vele együtt sírt:(
De pár perc és megnyugodott.Mentünk sétálni:)
szóval apa a kanapén aludt? :-) Az enyém nem férne el rajta! :-)
Remény, néztem Levi babát! Tündéri!
Sziasztok!
de jó nektek! Nekünk is kell fülbevaló! :-)
Képet tegyetek fel!
szia.
Laura is ma kapott fülbevalót. észre sem vette, aludt.
Nyugi smartikám!Fel sem fogja venni.Mire kijöttök,már el is felejti. :-)
És milyen csini lesz!!!!
Sziasztok csajok!
Ma van a nagy nap.Kislányom nagylány lesz:)
Kap fülbevalót:DD
Most még békésen alszik mit sem sejtve,mire készül az anyukája.remélem nem lesz nyűgös miatta.Már meg is fürödtünk,hogy ha este esetleg nyűgös lenne,meg a füle miatt is inkább nem bolygatnám:)
Szóval csajok,tessék ránk gondolni.
Ma délelőtt esett az eső,persze tegnap lemostam az autómat:(
De mostanra kisütött a nap:)
remélem nálatok is.
CSÓK.
Helló csajok!
Szivikém az este meg lett oldva,11-ig volt imenőm sikerült apával a szomszédok előtt hajba kapni az utolsó percben így köszönés nélkül,sértődötten hagytam el a bulit:(
De nem is bánom.Jót aludtam reggel 11-ig a kislányommal:)
Reményem!Gratulálok.Erősödjetek!!:)Puszi nektek a képeket meg mindjárt meglesem.
Üdv Erám.Már hiányoztál ám,de nagyon:D
Sziasztok!
Sajna,csak most,mert Bogim napok óta nagyon szenved,ezzel a hozzátáplálással rendesen megfogattuk a pocakját,no meg simán hisztizik is.
Remény!Gratula!!!!!Sajna,én nem ismerlek .wiw-en,de biztos gyönyörű a kisfiad!
Kívánok jó egészséget,és boldog babázást neked!
Szivikém!
Elhiszem,hogy megijedtél. :-( Én azt sem szeretem,ha a 10 éves mostohám fogja bogit,mert picikém is több,mint 8kg.
Ja!És ma nekem is volt egy kis ízelítő piri néniből.Még nem az igazi,de van.
Szia Remény!
Semmit se tudtunk Rólatok és nagyon meglepett amit írtál, de örülök, hogy jól vagytok!
Hanyadik héten történt és császár volt?
Pár dekával maradt el a súlya Abi születési súlyától, így ha jól számolom kb. 1 hónapot lesztek kórházban.
De GRATULÁLOK A PICI FIADHOZ ÉS KÍVÁNOM, HOGY NAGYON SOK ÖRÖMBEN LEGYEN RÉSZETEK!!!!
Sziasztok Lányok!
Nem tudom, mennyire vagytok képben velünk, de jelentem: okt.22-én, 28. héten, bevitt a mentő szivárgó magzatvízzel (akkor még nem tudtam csak sejtettem) a debreceni klinikára...bent megállapították, hogy tényleg ez van, aztán közölték, hogy 48 ó a cél, hogy addig kihúzzuk 2 az egyben...kaptunk tüdőérlelőt, csináltak vérvételt, amiből megállapították, h gyulladás okozta a burokrepedést, közölték, hogyha másnapra ennek csökken az értéke, akkor kihúzzuk vasárnapig, ha emelkedik, akkor szombaton császármetszés :( természetesen duplázódott a gyulladási faktor, így 2010. okt. 23-án, du 15.03 perckor megszületett a kisfiam: Suhajda Levente Bence, 1490 gr, 43 cm, felsírt :) Lélegeztetőre rakták, amiről másnap lekerültünk CPAP-ra, mert erős volt :) jelenleg ő az intenzív osztály én meg a klinika vendégszeretetét élvezem egy jó db-ig. Jelenleg a körülményekhez képest stabil...aktív, nyugodt kisbaba. Anyatej van, amit felváltva kap speciális tápszerrel, hogy kíméljék az emésztését. Élvezi az inkubátor melegét...hát egyelőre ennyi. Jah, és neked üzenem Szivi, h hál'istennek Sápy volt éppen akkor ügyeletben, tehát az ő kezei közt láttuk meg a napvilágot, a sebem is szépen gyógyulgat :)
Remélem, mindenki jól van! Sok-sok pusy!
Moncsi+LeviBeni
sziasztok!
boldog szülinapot a párodnak!
elvittük ma Abit lovagolni, de egyszerűen nem értem ezt a gyereket, ahelyett h boldog lenne mindig mindenben csak a hibát keresi. az egyik nagyim ilyen, nem is találkoztunk már több éve. :-( de mindig sikerül elrontania a hangulatot.
meg tudjátok oldani az estét?
Szia Szivi.
Én azzal szoktam kísérletezni,hogy a banánt vagy az almát odatartom a szájához és elkezdi nyalni.Nagyon édes és úgy látom tetszik neki.
Egy-egy ilyen etetésnél mennyit adsz oda neki??Priviben megírhatod.
Én is akarok adni neki ilyeneket,csütörtökön nézegettem már őket,alma,őszibarack mást nagyon nem,de ezeket én is néztem.
Ma is csodaszép időnk volt.Délelőtt apával csavargott a kiscsaj,délután meg hármasban.
ost este átruccanunk a szomszédba szülinapi party lesz,ugyanis a házban 4 pasinak lesz a születésnapja köztük apának is:)
Anyummal van megbeszélve,hogy átjön vigyázni a kiscsajra,de tesómék beállítottak Virággal minden előzetes megbeszélés nélkül és ott is fog aludni,mert sógornőm áruért megy olaszba.Szóval még nem tudom mi lesz este:(
Jó lett volna egy kicsit kimozdulni.
Sziasztok!
Mi is akarunk füldbevalót, csak még nem tudom a nőci telszámát, aki csinálja. :-)
őszintén szólva nem szoktam reklámozni, mert most az a szokás, hogy 4 hónapos korig semmit nem lehet neki enni a tejcsin (tápszeren) kívül, de ezt nagy hülyeségnek tartom. NÉzegettem én is és egyből húsos étellel kezdjek?????
Abi ilyenkor már rég bébikaját evett, mert az akkori védőnőm nem ellenezte. A mostanit nagyon szeretem, de még nincs gyereke és csak azt mondja, amit oktatáson mondanak nekik.
Adéllal 2,5 hósan megkóstoltattam az almalevet és ez lesz a 3. napja, hogy kap egy kis őszibarackos bébikaját is. Imádja! Sír, ha elfogyott! És egyáltalán nem fáj a pocija. Nyilván fokozatosan fogok mindent bevezetni, de úgy gondolom, hogy ha már 4 hónaposan húsos kaját lehet ennie, akkor 3 hónaposan nem árt meg neki egy kis barack vagy alma.
Helló csajok!
Ma volt a dokinéni,fog egy szál se.Viszont ma nem volt hisztis napunk.Tegnap este 8-tól reggel 8-ig nyomta a kiscsaj.Ma már azthitte,hogy délután 5-kokr aludni kell.Apával fél 10-kor szedtük ki a rezgőszékből,fürdés elmaradt,de evés volt és már aludt is:))Remélem reggelig fog.
Palacsinta??Jujj de jó.gesztenyéset,túrósat,és áfonyalekváros-túrósat kérek:D
Velünk amúgy minden oké,hétfőn lesz fülbevalónk.Csajok,mikortól lehet a kiscsajnak mást is adni?Ma nézegettem a boltban a babakajákat és már hipp,meg társai 4 hónapos kortól vannak.
Csók mindenkinek.
Sziasztok!
smarti,Lyana minden oké?
Nem kértek citromosat csak fahéjasat és pudingosat, úgyhogy most nem próbáltuk ki.
Ma haza vittük a lányokat. Abi már zöld volt a féltékenységtől. :-D A pici lány apának és anyának hívott minket, ráadásul bújt is hozzánk, úgyhogy Abi már alig látott a féltékenyésgtől. Most lehiggadt. :-)