Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kaális babások ide! fórum

Kaális babások ide! (beszélgetés)

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
2011. máj. 27. 08:52

Sziasztok!

nem tudtam már utána jönni. Adél nyűgös volt. Hajnal 4-ig nem igazán aludtunk. :-(

Most jól van Abi. Semmi jelét nem látom a tegnapi dolognak. De már oviban van. Megbeszéltem az óvónővel, hogy figyelik ők is.

Leszedtem utána a képeket. Jobb így. Remélem, hogy igazad van és csak felpörgött a kólától!

5903. erika691230 (válaszként erre: 5902. - Szitaszivárvány)
2011. máj. 26. 23:38

Néztem,hátha vagy msn,de nem voltál.Gondoltam,talán jó lenne beszélgetni kicsit. :-)

Bízz benne,hogy semmi komoly!Reméljük,csak a kóla....

2011. máj. 26. 22:42

Szia Era!

Én is remélem, bár most gombóc van a torkomban. A kórházban is majdem bőgtem, ahogy magyarázta a doktornő. A legrosszabb, hogy nem tudom, mit tegyek!

5901. erika691230 (válaszként erre: 5900. - Szitaszivárvány)
2011. máj. 26. 22:28

Szia Szivi!

Meg vagyunk,köszi.

Olvastalak,remélem,semmi komoly!

2011. máj. 26. 22:23

Sziasztok!

Voltunk ma vizsgálaton. Nemsok jó van, de bővebben inkább a naplómba írok erről.

smarti, mit mondott az orvos?

Lyana, ez már csak ilyen és kb. 2,5 éves korukig ilyen is marad!

Era, hogy vagytok?

5899. smarti8
2011. máj. 26. 12:06

Sziasztok csajok!

Lili már jól van épp várjuk a gyerekorvost aki 2 hetente jön.De most aludt el így nem sok kedvem van felkelteni mert utána nyűgös lesz.Mit csináljak?Zavarjam el?Kellene tápszer.Az meg vény nélkül drágább.Meg persze a betegségünk óta nem látta így jó ha megnézi.Reggel fél 8-kor kimentem anyummal a piacra szétnéztem sok szép gyümi van már.Szombaton mi is kimegyünk 3-asban apával:)

Hűtőt kellene ma takarítanom de nem sok kedvem van hozzá:( De muszály kész káosz a hűtő:))

5898. Lyana
2011. máj. 26. 06:54

Jó reggelt!

Látom mindenhol gond az idő. Nálunk is ez van. Laura annyira leköt, annyira igényli a jelenlétemet és annyira kell figyelni minden mozdulatát, hogy szinte alig bírok valamit csinálni.

Főzni úgy főzök, hogy bent van velem a konyhában, de igyekeznem kell mert hamar elúnja magát.

Tegnap extra nyűgös napja volt. Semmi sem volt jó, többször csak úgy elkezdett sírni.

Smartikám nekem is van mosogatógépem. Nálunk apa nem mosogatna el maga után, sőt még a gépbe sem rakja bele a koszos tányért.

Lili hogy van? Elmúlt a betegsége?

5897. smarti8
2011. máj. 25. 21:47

Na apa beleírt nem hagy írni:))

Szóval én inkább arra ügyelek,hogy lent rend legyen,hiszen ha jön valaki csak lent van:)

Persze az ágy meg van igazítva reggel ezt is megteszem,mikor apa még javában itthon netezik.Én nem is értem mikor kell neki menni dolgozni.De nem is nagyon érdekel,hiszen kb.9-ig míg itthon van sokmindent meg tudok csinálni.Pl fent az emeleten nem tudom mikor porszívóztam utoljára.Az a baj,hogy Lili fent alszik,és mire lent rendet rakok akkor megy fel aludni így oda már nem jutok el:( De nem is érdekel.Míg nem panaszkodik addig jó.Mosogatógépem nincs de hál istennek itt mindenki elmosogat maga után:)

Ketten vagyunk rossz lenne ha tele lenne a kagyló mosatlannal.Holnap elsétálok a szomszédasszonkámmal triciklit nézni a kínaiba az aldiban akartam venni de már nem volt:((

Gyereknap van vasárnap valamivel meg kell lepjem a kis kincsem.Brendonban akarok venni napszemüveget,lehet most csak azt kap:D

Na lépek,holnap majd megpróbálok megint jönni.Puszi csajok,Erám hagyd a lakást ahogy Szivi írta a munka megvár.Csók,

5896. smarti8
2011. máj. 25. 21:41

Sziasztok lányok!

Húúúú kicsit lemaradtam:( de jó volt olvasni benneteket:))

Mindenhol szalad a lakás hát itt is,de vasalni ma van 3 napja hogy folyamatosan minden reggel vasalok:D

És persze mosok.Reggel annyi időm van pont,hogy felporszívózok,esetleg felmosok,és már hagyom is a csudába,pukipukiiiiiiiiiiiiiiiii

2011. máj. 25. 08:51

:-(

Nekem mosogatógépem van. A nagyobb dolgokat nem tudom belepakolni, de a poharakkal (amiből naponta legalább 30 db koszos van) és a tányérokkal nincs gondom! A porbléma ott kezdődik, hogy állandóan a csapba van a koszos, nem képesek belerakni a gépbe. Amikor megunom, akkor emelt hangon közlöm, hogy mindent kidobálok és eldobható tányérokból és poharakból fognak enni-inni! Így pár napig képesek lehajolni a géphez!

Szerintem szedd össze a tányérokat, poharakat, tegyél ki ezt a nagyon vékony műanyagot helyette és várj pár napot! Ha ez se megy, akkor vágd a fejükhöz! :-)

Mi nem szoktunk veszekedni a párommal, mert mindketten tudjuk mikor kell befogni a pofánkat, így ha lehiggadtunk, megbeszéljük a dolgokat, de volt már arra példa, hogy a felmosó repült a teraszról! Azóta nem kekeckedik velem! :-)

5894. erika691230 (válaszként erre: 5892. - Szitaszivárvány)
2011. máj. 25. 08:46

:-)

Én is szeretlek ám benneteket.

Emlékszem,hogy "el kellett jönnötök " a kaális oldalról. :-( Végig várom a szülinapokat( ma is van 3 ) a babás klubban,és szerintem én el is köszönök ott. :-(

Ha csak a vasalni való várna.......azt épp tegnap megcsináltam. ;-) de a többi.....

Nem mosogattam el tegnap,gondoltam,hátha bántja a nagy lányom szemét....hát,nem,így most 2x annyi a mosatlan. :-(

Szép napot mindenkinek!

2011. máj. 25. 08:44

A naplómba tettem fel 1-2 képet. Nem tudok olyan sokat felpakolni, mert majdnem mind elmosódott. Abika olyan gyors, hogy vaku mellett is bemozdul a képen! :-)

Mónival nem tudom mit lehetne tenni. Valószínű semmit. Majd ha ő is anya lesz, nyíg majd neked eleget! Kb. olyasmi lehet lustaságban, mint Bianka! De majd ha anya lesz, akkor hagyd, hogy ő csináljon mindent! Ismerős csajszinál mindig olyan rend van, hogy még a légy is seggen csúszik! Csakhogy tudni kell hozzá, hogy az anyjának kulcsa van a házhoz, elmegy, kitakarít és sokszor, amíg a lánya nézi a sorozatokat, ő kivasalja a halomban álló ruhákat! Hát így aztán könnyű!!!!!!!

2011. máj. 25. 08:39

Sziasztok!

Era, nekem a kaális oldal volt ezelőtt, amiért feljártam ide. Aztán babás lettem és sokaknak nem tetszett, hogy ott beszéljük meg a babás dolgainkat. Ma már szinte fel se nézek oda. Itt nagyon kevesen vagyunk, de legalább tartjuk a kapcsolatot és mi NAGYON SZERETÜNK ÁM!!!!!!!!! Csakhát nem nagyon pörög a fórum. :-(

Szerintem néha hagyd, hogy romokban legyen a ház és feküdj le vele szudítani egyet! A munka úgyis meg vár!

Tudod mit? Múlthéten és azelőtt is dolgoztam. A héten itthon vagyok és Adél annyira anyás lett! Még nagyihoz se akar menni és sír utánam. No, nem nagyon, de akkor is sír. Élvezi, hogy egész nap csak vele foglalkozom. Persze, pakolgatok mellette (szép komótosan) és főzök is, el se mozdul a lábam mellől és közben beszélgetünk, nevetgélünk, néha jól megyöntölöm és ha nem vagyok kész a házimunkával, most nem idegesít! Pedig a mi házunk aztán igazi átjáróház, de akinek nem tetszik,hogy beszedtem a ruhákat, de még mindig a kosárban vannak, az ne nézzen oda!!!!!

2011. máj. 24. 14:59

Sziasztok!

Itt vagyok,rossz pénz nem vész el. :-)

Az igazság az,hogy már nem nagyon van kedvem jönni a hoxára.A kismamák,akik közé eddig a legtöbbet jártam,ma már a köszönésemre sem nagyon reagálnak,megyek,mert én nyitottam a klubot,és mert én vezetek ott egy fogacskás táblázatot,felköszöntöm a szülinaposokat,és kész.Az insemes fórumon már nincs is ismerős,a zárt insemes klubba meg ha írok,ott sem méltatnak még köszönésre sem.

Babi éjjelente felébred,nem sír,nem hiszem,hogy a foga lenne,dumákol,szórakozik,ma például 2.30-4.20ig,nappal állandóan menne,fogja a kezem,húz magával,én már olyan vagyok,mint egy zombi.Annyira anyás,ha lát,hogy nem tudok tőle mozdulni. :-(

Móni maga a merő lustaság mintaképe,csak a pasi,semmi más,mivel én nem bírok Babival,illetve nélküle mozdulni,a ház mindig romokban.....Apa kicsit többet van velünk,főleg Babival,de ez is kevés.Ma már ott tartottam,hogy lefekszem babival délben,és lesz-rom a házimunkát.

Anyagilag a béka segge alatt 3 emelettel,én már néha nem is eszem,fogytam is majd 3kg.

Ékszereim talán-talán megjelennek a kézműves boltban.

Na,mire ezt leírom,már itt is a vőjelölt.Nem számít,hogy beteg,annyi esze nincs,hogy nem kellene jönnie. :-( De hogy ennek soha semmi dolga otthon.........

Szivi!Azért egy-két képet megnéznék!

Lya!Végre egy bevállalós anyuci,a sok félős között(nem itt a fórumon,úgy ált. a neten. :-D).babi is nagyon szereti a sült főzőkolbit. :-D

smartika!Ha éjjel alszik baba,az már fél siker. :-)

na,megyek,vasalok,bepótoltam,amit nem írtam. :-D

Pussssz!

2011. máj. 23. 19:12
Jó volt a tánc, bár Babikám leghátul volt, így értelmes kép nem készült róla. Utána még próbáltam fotózni, de basszus olyan gyors a kiscsaj, hogy vaku mellett elmosódott szinte az összes kép! :-) Pedig jól nézett ki a lila pántlikával! :-)
5889. Lyana
2011. máj. 23. 15:44

Az fincsi kis ebéd volt!!

Én meg tejfölös zöldbabfőzit csináltam sült lecsókolbival. Laura is azt evett kenyérrel.

Vacsira meg tejbegríz lesz szamóca lekvárral. Most ez a favorit. De lehet, hogy gyümipüré kuglóffal. Majd látom még.

2011. máj. 23. 15:26

Köszi Lyana!

Már izgatottan várom! Apát várom, hogy végre haza érjen és elinduljunk!

Adél iszonyat nagyot aludt ma! De legalább kényelmesen megfőztem. Tejfölös husi van tésztával. Ő is azt ebédelte! :-)

Era, Bogikának milyen hihetetlenül szép kék szema van!

5887. Lyana
2011. máj. 23. 12:55

Sziasztok!

Szivikém nagyon szorítunk Abinak a fellépésre!!!

Smartikám kitartás a fogzáshoz. Laurának már kettő kint van, de még mindig szenved vele. Az is lehet, hogy a felsőkkel szenved, de azt nekem sem engedi megnézni.

2011. máj. 23. 11:54

Sziasztok!

Nem lett meg a pántkika, de vettem neki lilát, mert ilyet óhajtott! :-)

Adél még mindi 4-5 alkalommal ébred fel éjszaka. Iszik egy kis teát és alszik tovább.

Most épp bébikomppal áll a tükör elétt és magyaráz magának. :-)

Adél egyszerűen nem engedi, hogy felül bekenjem az ínyét. Úgy összeszorítja a száját, hogy nem férek közé. Ráadásul most még az ujjaimat se rágja, úgyhogy ez most kimarad. :-(

5885. smarti8
2011. máj. 23. 09:26

Szép napot lányok!

Hogy vagytok?Egy újabb hét a láthatáron.

Kiscsaj nyűgös aludni nem akar,lehet a foga miatt.Mindjárt adok neki egy pici nurofen szirupot és bekenem az ínyét.Látom rajta hogy álmos.Hál istennek az éjszakát átaludta egyszer keltünk fel enni,és aztán reggel 8-kor.

Ha így marad a foga miatt nekem az is jó,csak nappal ne idegeljen ki:))

Szivikém meglett a pántlika??Szorítunk Abinak a fellépés miatt:)

Többiek,merre vagytok??Hahóóóóó lányok!!

2011. máj. 22. 21:23

Sziasztok!

Adélnak is olyan a felső lapátfonál. Szegénykém, nagyon rág mindent!

Abinak holnap néptánc fellépése van a műv. házban. Fél órát cirkuszoltunk, mert nem akart hajat mosni. És a pántlikáját se találom, pedig valamelyik játék kutya nyakában láttam utóljára!

Na, nem baj, majd holnap veszek másikat.

5883. smarti8
2011. máj. 22. 20:06

Húúúúúúúúúúúú itt nagyon esett az eső...végre lehet szellőztetni,mert hűsi van:)

Remélem este lesz valami jó a tv-ben.

Erám!!!!!!!!merre vagy??Szivi!!!!!!!!!!!

5882. smarti8
2011. máj. 22. 20:05

Lya ez tök jó.Akkor most 2 foga van?Mi 4-et várunk egyszerre,de fent kettőt az tuti:)

De úgy meg van dagadva,hogy nem is értem miért nem jön már:(

Anyós szerint kijött,nehezen tudtam neki megmutatni hogy az nem az

Látszik,hogy egyik gyerekét se nevelte fel.

5881. Lyana
2011. máj. 22. 19:59

Sziasztok!

Smarti örülök, hogy jól van Lili már!

Laurának ma estére áttörte az ínyét a második foga is.

5880. smarti8
2011. máj. 22. 12:55

Sziasztok lányok!

Mizujs?Lili jól van már nem lázas.Most alszik és várom,hogy felkeljen,mert mennénk ebédelni anyuékhoz:)

Nagyon meleg van,kicsit éstáltunk reggeli után a városban,most hídi vásár van borfestzivál stb.De nagyon meleg van így siettünk haza.Volt fürdés,és most alvás:))

Délután megint séta:)

Hogy vagytok lányok?Babák??

2011. máj. 21. 17:46

Kellemes hétvégét!

Hogy vagytok?

Nálunk ma mindenki zizis. A lányok kiakasztóak, úgyhogy alig várom, hogy este legyen! :-)

5878. Lyana
2011. máj. 20. 15:50

Sziasztok!

Vagyok, csak Laura minden időmet és energiámat lefoglalja.

Smarti jobbulást Lilikének!!! Jobban van már? Milyen vírus van?

2011. máj. 20. 14:43

Sziasztok!

Lilike jobban van már?

Mindenkivel minden rendben?

Lyana, nagyon eltűntél!

5876. smarti8
2011. máj. 19. 14:54

Köszi lányok!

Doktornénit tegnap kihívtam,mert nem létezik,hogy a fogacskák miatt vagyunk 4 napja lázasak.Vírus!De még nagyon az elején vagyunk.Tegnap tesómék kislányának 40C felett volt a láza.Estére is csak 39C-ra tudtuk levinni:(

Vigyázzatok magatokra!

A cipőt megnézem.SIESTA!!Nem felejtem el:))Köszi Erám.Bogink hogy van??Meggyógyult már??Puszi csajok.Húúúúúúú,de meleg van:((

De ezt vártuk!!

2011. máj. 19. 12:44

Sziasztok!

smartika!Szerintem a siesta bármelyik normális babacipő boltban kapható.

Jobbulást kicsi lánykádnak!

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook