Kaális babák (beszélgetés)
Nagyon ügyesek vagytok!😍♥️
Mi volt a gond az elején a szoptatassal?
Nagggyon szép kis pocak ez!!!!
Dinnyéről jut eszembe, pont a hétvégén mondta a tesóm 4 éves lánya,h olyan,mintha egy sárgadinnye lenne a pocakomban-mondtam is neki,h lesz ez még görög is :D
Megmutatom,de ne ijedjetek meg! 😃
A fejem éppen egy nem alvós éjszaka nyomait viseli,de azt hiszem ezzel úgyis meg kell barátkoznom a jövőre való tekintettel. 🤣
A kép tegnapelőtti,holnap kezdem a 33.hetet. 😊
Igen, pocakfotót ide! 😊
Picky, édesek vagytok. ❤
Dinnyetolvaj ez nagyon jó 😂😀
Nem mutatod meg azt a pocakot? Szerintem többünket érdekelne hogy már mekkora!
Nagyon csinos kismama vagy,formás pocakkal! 😊
Én már olyan dinnyetolvaj vagyok,a hasam teszi ki a testem nagy részét...😂
A jó eredményekhez gratulálok és a lányokhoz is,mi is két kislányt várunk. 😊
Én ősszel leszek 32,kombinált tesztet csináltattunk tavasszal. Mivel mindenre alacsony kockázat jött ki és az ultrahangon is minden rendben volt,mi nem végeztettünk más tesztet.
A szív uh-t viszont nekünk is ajánlotta a dokim,a lombik és az ikerterhesség miatt. Mi az Istenhegyiben csináltattuk meg,mert mire mondta a dokim,hogy ajánlatos lenne megcsináltatni már csak 3 hetünk maradt,hogy a megfelelő időben legyen elvégezve a vizsgálat és ide volt időpont.
Nem volt olcsó,de alaposak voltak és jó tudni,hogy minden rendben ilyen téren is. ☺
Reni, a Kyncsben és a győri genetikai tanácsadáson elhangzottakat célszerű fenntartásokkal kezelni. Igen, olyan a stílusuk, amilyen... Embert nem utáltam még annyira, mint a kyncses dokit... Életem legnehezebb 2 hetét köszönhetem neki.
Nekünk Hajdú Júlia azt mondta (mi ICSI-sek vagyunk), hogy már nem az ICSI számít, hanem maga az IVF. Érdemes megkukkoltatni a ketyegőket, én személy szerint őt ajánlom nyugodt szívvel, megnyugtató a stílusa és vérprofi :)
A jó hírre először: ❤❤
Ha minden rendben volt a vizsgálaton, nem valószínű, hogy beteg lenne bármelyik baba is.
A szívultrahangra szerintem elég indok a lombik és hogy ikrek. Hajdú Júliának a János kórházban van rendelése, érdemes hamar időpontot kérni!
Sajnálom, hogy rátok ijesztettek, a stílus biztos nem mindegy, hogyan mondják.
A szív UH-ot szerintem azért érdemes megcsináltatni, bár néha ott is paráztatják az embert, de ha rendben van, az nagyon megnyugtató, ha mégis van valami, fel lehet rá készülni. Adtak beutalót Pestre?
Szerintem 30 èvesen ha a kombinàlt jó,van orrcsont ès nincs tarkóredő para,akkor nincs nagyobb ok paràra.Vagy ha anyagilag belefèr,tolhattok egy panoràma tesztet.Vagy pl a prena is tud ikreket nèzni ès ott van csak downos 75e ft-èrt.
Szív uh viszont mindenkèpp!Nekünk az icsi lombik miatt montàk ès tök megnyugtató a tudat,hogy jól ketyeg a miniketyegő.
Sziasztok.
Paramami lettem én is.
Voltunk a kincsben genetikai szűrésen. "A" baba ülőmagassága 73,9 mm, tarkóredő 1,9 mm. "B" baba ülőmagassága 77,6 mm, tarkóredő 1,8 mm. Minden értékük negatív lett. Természetesen nagyon örültünk. Mivel nekem van egy down szindrómás féltestvér öcsém, kérte a nőgyógyász, hogy menjünk el genetikai tanácsadásra. Mivel a kincsben jók lettek az eredmények, így teljes nyugalommal mentem el a tanácsadásra. A kritikán aluli egészségügybe nem is megyek bele. De konkrétan belém verték az ideget, hogy ettől még lehetnek betegek a babák, meg semmi nem garancia, meg ilyenek. Értem, hogy el kell mondania mindent, de talán nem így kellene. Borzasztó napjaim voltak miatta. Szerintem szándékosan csinálnak paramamikat.
Illetve a kérdésem az lenne, hogy szívultrahangot javasoltak, de csak azért, mert lombik és ikrek. Más nem indokolja. Szerintetek megcsináltassuk?
Azért van jó hír is a végére. Egyik tuti kislány, a másik pedig valószínűleg szintén kislány. <3 Az első perctől két lányt éreztünk a férjemmel. :)
Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett. :)