Kaális babák (beszélgetés)
Sajnos ebben az országban nem várhatunk mást.
Azért Lucának nem csak rózsaszín rucija lesz. 😉 Teszek fel egy képet.
persze, én is csak magánban járok.
vagy a sote-ra, de akkor a magánorvosom műt, ha kell.
a soten egyébként (bár állami), de a vérvételért fizetni kell... őrület.
én teljesen meglepődtem, mikor kérték a pénzt...
azóta inkább a mammutba járok, mert az legalább közel van.
de a lényeg, h az eü. rendben van...
szörnyű...
Persze, értem én, de egy ilyen vizsgálat, mint amilyen a mai volt (minőségre), nem hiányzik az embernek.
Cukik voltak a kis babók, igaz?😍
Ezt a barmot!!!!😨😨😨
Mikorra kaptál időpontot az Istenhegyibe?
Most értünk haza. 8.45 -re volt időpontom... Ehhe...
Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Itt a kórházban mindig egy adott doki vizsgálja a betegeket, mindig más, tehát senkit sem a saját dokija, hanem aki be van osztva. Mivel nálunk ikrek vannak, így hozzánk mindig jön egy főorvos. Most is jött, de egy olyan, aki externista, szóval alapesetben nem rendel a kórházban, csak néha bejön. Nos, szerintem ő még nem sűrűn látott ikreket... Nagyon nehezen sikerült megmérnie pár adatot, majd megállapította, hogy kb. ugyanakkorák, de a B baba picivel nagyobb (egyébként mindkettő majdnem 400 gramm szerinte).
Erre én szóltam, hogy fura, mert eddig mindig az A baba vezetett... Erre ő megkérdezte, hogy eddig melyiket hívták A -nak és melyiket B -nek a kollégái? :O :O :O
Ez konkrétan a világon mindenhol ugyanúgy van! Pont azért, hogyha a világ bármelyik pontján megmutatom a papírjaimat egy orvosnak, az ugyanazt lássa. :O Majd közölte, hogy végülis eléggé mozgolódnak, lehet, hogy elmért valamit, de azért minden rendben van...
Szóval elvileg minden ok, a méretekről meg inkább nem gondolkodok. :D
Ja, és veszélyeztetett terhesként közölték, hogy legközelebb 8 (nyolc!) hét múlva kell mennem ultrahangra. :D :D Addig csak a saját dokimat keressem fel, de nála olyan gagyi a gép, hogy ő nem tud mérni semmit ekkora ikerbabáknál. :D
Éljen a magyar egészségügy! Ezért fizetjük a TB -t! :(
Szóval szokás szerint kértem időpontot az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központba egy ultrahangra, ahol eddig legalább mindig megnéztek mindent rendesen és elmagyarázták, hogy mit látunk.
Magni, úgy fog majd "beszélni" hozzád a babád, h mire megszületik, tudni fogsz egy új nyelvet.
Itt Csepelen van egy pár, bakancs, bőrszerkó, szegecsek, amit csak el tudsz képzelni. Apuka kezében a kb 5 éves forma szöszi kislány halálfejes fejkendőben. A kemény apuka olvadozott, a kislány óriás cuki volt.😃
erről az jut eszembe, hogy egyszer sétáltam az utcán, és egy talpig rózsaszínbe öltöztetett 3-4 éves forma kislány jött szemben apukájával kézen fogva, és pont arról magyarázott, hogy neki a fekete a kedvenc színe.
hangosan elkezdtem röhögni.
Még ennél is jobban???? Szólhatna előtte is,ha utál vmit....
Dél óta majdnem kidobom a taccsot egy szerencsétlen banántól