Kaális babák (beszélgetés)
Egyelőre még eléggé rejtőzködnek, nem látszik rajtam túlzottan a terhesség. De hamarosan töltök majd fel fotót! 😉
Jah, és errefelé a pocakfotókat örömmel vesszük ám.😜😁
No, akkor van júni, aug, szept és okt. De ha Edinánál a lányoknak a július szimpatikusabb, akkor júniustól minden hónapban izgulhatunk egy vagy kettő kis tündérért.😍😍😍
Köszi Csajok, aranyosak vagytok!
Jelen állás szerint október 26-ra vagyok kiírva, de gondolom ez ikreknél jócskán előre csúszik majd. Egy Sárával számolhattok nevek tekintetében, a másik nevünk fiúnév volt, dehát ezt buktuk :) Így most gondolkodunk a második néven.
Szuper kis csapat jött itt össze, jó, hogy megoszthatjuk a tapasztalatainkat egymással.
Később majd vigyázz a szempillafestéssel, mert ha Zéti nekiáll lábbal megszámolni a bordáidat, olyat rándulsz majd, h egyből indián arcfestést is kapsz.😂😂😂
Majd az esküvőjükön nosztalgiázhatunk, emlékszel sógorasszony, mikor még együtt rókáztunk?:)
Na jó, befejeztem. Mennem kell egy komoly meetingre.
Majd jól megmondom nekik a frankót.
Ákos, Nimród, Zétény, Lalika, Luca Ella, Janka és Dorka. Ezek a neveink. + Dinának 2 kislány és Magninak még nem tudjuk, de kíváncsian várjuk (és mindannyiuk neveit is). :)
Nekem kisfiam lesz. Bizti :)
Ki adja feleségül a kislányát? :)
Természetesen csak komoly szándékkal jelentkezőket várunk 😂
Azt hiszem most lett 5-4 a csajszik javára. Magni javíthat rajta. 😀
Luca a kólára is csak annyit csinált, h ásított egyet. Ezt láttuk pont a 4D-n.😂 Még mindig a túró rudi a nyerő.
Judit, rá se ránts, max hullámzik majd a ruhád pocaktájt a mocorgástól. Valakit állíts kamerával csak a pocakra.😂😂😂
Hogy állunk az ovis csoport fiú-lány arányával?:D
Mondjuk az igen kimondása előtt egy jól irányzott mozdulat tőle.:DDD Pont ma vt ilyen a kozmetikusnál, éreztem h rugdalózott, a kezem is a hasamon vt, a kozmetikus meg nm tudta hirtelen hova tegye a reakciómat....:DD
Szia Dina! Ennyi kislányt egy helyen! 😄😄😄 A brutális hcg eredményedből sejteni lehetett, hogy van valami turpisság odabent. 😀 Örülök, hogy minden rendben a lányokkal!!! Mikorra várod őket?
Gratulálok!de jó hír!!!!
:)
Gratulaaaaaa!!!! :)))))))))))
Szia Dina!! Szuperrrr!!! Üdv a klubban!!! Végre nem vagyok egyedüli ikres itt!!!
Bizony! :D És enni is csak óvatosan, mert vannak kaják, amikre úgy beindulnak, hogy azt hiszem ki fog szakadni a hasam. :D
Sőt, karácsony óta nem ittam kólát. Tegnap megtettem. Összesen 2 dl -t, de úgy bepörögtek, hogy már csak nevetni tudtam rajta. :D
Sziasztok Lányok!
Szeretném megosztani veletek a jó hírt, hogy az én pocakomban is két kislány növekszik, szerencsére mindent rendben találtak a kombinált teszten.
Hamarosan megtudod milyen😂
Kíváncsi vagyok h Zéti mennyit fog érzékelni a hangulatodból az esküvőn. Csak vigyázz h ne kezdj el nevetni a szertartás alatt, mert ő urasága nekiáll ficánkolni.😂😂😂
Az biztos.... egyelőre ő csak pöckölgetni tud, bár egyre erősebben .... az viszont durva lehet ha már rendes balegyeneseket kapsz😂😂
Ójaj :( akkor csatlakozz intravénásan egy ásványvizes palackhoz. De legalább a csajszik nem tesznek rá egy vagyis két lapáttal.
Szerintem ez teljesen biztos! 😊
Most ők picit kezdenek megnyugodni, nekem viszont elkezdett fájni a fejem. 😢
Sokszor az az érzésem, h amikor alvást imitálnak, akkor valójában tervet szövögetnek, h a következő ütéskombinációt hova vigyék be.😂😂😂
Ez idővel változhat. Volt olyan időszakom, amikor rettegve néztem az időjárást.
Hááát... Nem mindig volt őszinte a mosolyom közben. 😀 Kb. olyan volt, mintha mell és ágyék közé felvettem volna egy fájdalomövet és mindenhol fájt. Elől, hátul, oldalt, fent, lent... Egyszerűen mindenhol. De eddig ez volt az első ilyen és remélhetőleg nem lesz túl sűrűn.
Nálunk Zéti ugyanúgy csak a kajára hajlandó reagálni😄 ha vkit kikészít az időjárás az én vagyok..😩😅
Ennek még a gondolata is fájt!😲😅
De jó nektek! Nálunk főleg a hidegfront szokott durva aktívkodást eredményezni, így ma sem számítok sok jóra. Múlt héten szinte biztos voltam benne, hogy nem két gyerek, hanem legalább 10 polip van a pocakomban. 😀
További ajánlott fórumok: