Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Jósnőnél jártam cikk

Jósnőnél jártam


Én alapvetően hiszek az ezoterikus dolgokban, de földön járva, racionálisan közelítem meg: keresem a magyarázatokat, mit miért mondanak...Viszont hiszem, hogy a lélek az nagy erő és vannak érzékenyebb emberek közöttünk, akik szellemi síkon többre képesek. Így ellátogattam egy neves jósnőhöz, hátha segíteni tud valamiféle útmutatással, hogy merre menjek tovább... Íme a tapasztalat.
Jósnőnél jártam

A jósnő kedves, közvetlen, barátságos, mosolygós volt. A helyszín tiszta, megnyerő, hangulatos, szép környezet.


A jóslás menete: Tarot kártya


A kártya megkeverése után én választottam szét a paklit 3 részre, balról jobbra haladva, ezt követően a jósnő lerakta a lapokat. Egyetlen kirakás volt, melyet elemzett 50 percen keresztül. A meghatározó lapok talán 3-4 sorban középen terültek szét, illetve jobbra, balra is tett le 3-3 kártyát. Bal oldali 3 lap az egészséget, a jobb oldaliak a munkát jelölték.


Első kérdés: mikor születtem, és hol? (ebből megállapította a horoszkópomat, így a későbbiekben észrevettem, hogy ennek az általános tulajdonságait fel is használta)


Az első megállapítások helyénvalóak és döbbenetesek voltak. Azért vagyok itt, mert megrekedtem, nem tudom mit tegyek, szívemre vagy az eszemre hallgassak, egyedül érzem magam, stb. Racionálisan gondolkodva ez minden emberre igaz, aki jósnőhöz megy - legalábbis szerintem.

Ami feltűnt, a rengeteg kérdés. Visszagondolva, valójában mindent elmondtam a múltamról, amit neki kellett volna "látnia", de ügyesen kérdezett. Horoszkópom tulajdonságai alapján felsorolt 10-12 foglalkozást, amiben dolgozhatok, de egyik sem az volt, amiben dolgozom, így kénytelen volt megkérdezni, de mégis mivel foglalkozom? Ezt követően próbálta finomítani, hogy milyen jellegű a munkaterületem, de pont az ellenkezője volt igaz. Jóslás közben koncentráltam a rajzokra és nem néztem a jósnőre, ezt gyorsan észrevette és rám szólt, hogy rá nézzek, mert látni akarja a szemem és arcom. Nos ez se jellemző, hisz a jósnők a kártyából olvasnak, nem az arcról. Tehát visszajelzéseket várt, viszont így, hogy nem néztem rá, megnehezítettem a dolgát.

Sajnos a múltamról semmit nem talált el, sőt, az egészség kérdésnél azt mondta, minden a legnagyobb rendben van és nem volt semmi nagy dolog mostanában, csak az a bökkenő, hogy 3 nagyobb műtéten is túlestem a közelmúltban és a súlyos betegség az igencsak nagy fordulópontja volt az életemnek. Ezt gyorsan javította, hogy de most minden rendben van! Szóval itt nagyon mellélőtt.


A munkával kapcsolatban is azt mondta, minden stagnál, minden jó. Itt újra megcáfoltam, hogy pont váltás előtt vagyok és már egy éve tart a dilemma, mi legyen, váltsak vagy ne. Ezt sem látta, pedig ez már a jelen.


A jövőmet illetően, jövő nyárra mondott egy variációt... majd még egyet... majd még egyet... összesen 6 változatot... tehát a teljes egyedülléttől, a tökéletes párkapcsolatig mindent megjósolt, úgyhogy ebből valami csak összejön. Sajnos ezt eddig is tudtam, hogy majd lesz valami.


Ingatlan esetében is látott változást... Először ingatlanvásárlást. Megcáfoltam, nem akarok költözni (főleg hogy pénzem sincs rá, illetve saját lakásom van)... akkor felújítást látott... mondtam, hogy 5 éve újítunk, végre most lett kész, már nem akarok újítani se. De egy kis festés... már az is újítás.(itt magamban picit már mosolyogtam) Majd kis kitérő következett, egy ismerőse lakásáról...(Gondolom időhúzás)


A beszélgetés 70%-ában én beszéltem, meséltem magamról, problémáimról. Úgy gondolom, egy nagy pszichológiai érzékkel és intelligenciával megáldott hölgyről van szó, aki hatalmas empátiával próbál segíteni.


A jóslás vége felé, bizonyára láthatta rajtam, hogy kicsit kínos ez a sok mellébeszélés, megkérdezte megbántam-e, hogy eljöttem hozzá. Erre nem tudtam mit mondani, és már terelte is a szót másra. mire összeszedtem volna magam, hogy igazán, így hogy nem jutottam egyről a kettőre, így picit igen, hiszen több olyan baki is előfordult a jóslás során, amiből lehet tudni -miből építkezik, értem ezt a folyamatos kérdéseken, beszéltetésen, szemkontaktus kikövetelésén, és több változat feltárásán, hátha valamelyikkel célba talál.


Nekem ez volt racionálisan a tapasztalatom ezzel a hellyel, természetesen ettől még lehet a hölgy remek ember és segíthet másoknak, sajnos nekem ezzel a módszerrel nem tudott. Viszont engem tényleg érdekel a téma. Bevallom korábban is jártam ilyen helyen, csak azóta annyi idő telt el, nem tudnék pontos beszámolót írni. Viszont vannak, amik bejöttek, főleg a múlt leírása, többször megdöbbentő volt. A jelent is jól körülírták. Volt egy jósnő, aki két dolgot konkrétan megjósolt fél éven belül, és úgy is lett.


Érdekel nagyon a háttér, az intuíciók, a ráérzések, a lapok egybeolvasása. Mindig próbálok nagyon figyelni, mit alkalmaznak és hogy... Lehet, még egy tanfolyamra is ellátogatnék, hogyan lehet ezt megtanulni, mert abban viszont biztos vagyok, hogy nem csak a lapok összeolvasása a fontos, hanem az érzés is...


Ha lesz további élményem, ígérem, beszámolok, de csakis racionálisan :)
Írta: imola2, 2019. november 30. 09:35
Fórumozz a témáról: Jósnőnél jártam fórum (eddig 23 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook