Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Joghurtos salátatej recept

Joghurtos salátatej recept

A Joghurtos salátatej hozzávalói:
2-3 salátalevél
1 evőkanál őrölt mandula
2 alma
1 paradicsom
1dl natúr joghurt
csipetnyi őrölt szerecsendió
1/2 citrom


A Joghurtos salátatej elkészítési módja:
Mossuk meg jó alaposan a hozzávalókat. Az alma, a paradicsom és a saláta levét nyerjük ki gyümölcscentrifugával. Adjuk a léhez az őrölt mandulát, és keverjük jól össze. Vágjunk le a fél citromból egy karikát díszítéshez, majd a többinek reszeljük le a héját, és facsarjuk ki a levét. Keverjük össze a citrom levét és reszelt héját is a már meglévő levekkel, és töltsük pohárba. Szórjuk meg a tetejét őrölt szerecsendióval, és díszítsük a citromkarikával.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A joghurtos salátatej elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook