Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Joghurtos céklasaláta hússal recept

Joghurtos céklasaláta hússal recept

Elkészítési idő 20 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

Kalória 250 kcal

A Joghurtos céklasaláta hússal hozzávalói:
1 före:
20 dkg kész céklasaláta(lehet bolti is, üvegböl)
kb.1 dl natúrjoghurt(lehet kefír is)
10 dkg fött csirkemell(csont és böre nélkül)felkockázva
só,bors,metélöhagyma,petrezselyemlevél(vagy bármilyen zöldfüszer) finomra vágva
köret helyett 1 magos kifli(esetleg zsemle)


A Joghurtos céklasaláta hússal elkészítési módja:
A kész céklasalátát egy szürökanállal alaposan lecsöpögtetjük. A kihült húst kockára vágjuk. A natúrjoghurtba(kefirbe)beletesszük a borsot,sót,zöldfüszereket és jól összekeverjük. Tálalás: Egy lapos tányérra elrendezzük a céklát,ráhalmozzuk a húsdarabokat,leöntjük a joghurttal. Még egyszer a zöldfüszerekkel megszórjuk,dekoráljuk.Frissen fogyasztjuk.

Esetleges székrekedést ezzel megelözhetjük.
A kalóriatartalom kifli nélkül kb.250 kcal.
FOTÓ megnézhetö a NAPLÓM 77.bejegyzésénél.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A joghurtos céklasaláta hússal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook