Jóbarátok rajongók ide!!! (beszélgetés)
na igen... nem is tudom hányszor néztem már végig:)
bár mindig Joey marad a kedvenc:))) magyon helyes:))
Bár gondolom már rájöttél...:)
Amúgy van több is!
Vannak a Mi lett volna ha...részek, és van a Bömbölő sztriptíztáncos rész végén is!:D
Sziasztok!
A 'Monica tánca' melyik évad része?
Most nézem a 8. évadot! Imádom Őket! A párom a konyhában csak azt hallja, hogy rötyögök, mint atom, akkor tudja: CSAK JÓBARÁTOK-AT NÉZEK!
Már közöltem is vele, ha terhes leszek, elkezdem újra az elejétől! MEGUNHATATLANOK!
hát igen a lányok is szépek:) én Phoebe alakját irigylem:))) és szép az arca is:)))
a fiuk közül Joey nekem a leghelyesebb de mint párt Chandlert válastanám:)))
Lányok:)
a 3 pasi köszül nektek melyik tetszik legjobban?:)
én csináltam a fórumot mert rajongó vagyok:))) fogalmam sincs hányadszor nézem végig:)))dvdn is megvan:)
van kedvenc részed?:)
Sziasztok!
Imádom a jóbarátokat most is azt néztem meg fogom is mert megvan mind a 10 évad:)) Az a lagkirályabb sorozat:)Nemis tudtam hogy itt van ien fórum de tök jóó:)
én is imádom őket!
kedvenc részeim:Mi lett volna,ha....I-II.
monica tánca.....na az brutál...
Ma néztem (többek közt) azt a részt, mikor Chandler takarítónőt fogad fel, és Monica azt hiszi, hogy ellopta a csaj a gatyáját, aztán a melltartóját!:DD
Amikor a lába közé dugta a fejét!:DD
Matt már elhagyta a feleségét+kislányát.:( Ami nem azt jelenti, hogy nem fontos neki, de gondolom nincsenek is annyit együtt.
Hát igen, megvan dvd-n, és bár sosem unom meg, jól jönne az a moziverzió!:)
ha tippelnem kéne azt mondanám Chandler szabotálta a 3 pasi közül.... de lehet hogy Joey.... neki beteg a kislánya..
nem tom... mindegy:) a lényeg hogy még mindig megy a tvben:)))) és imádom mindegyiküket:)
2007 június
"A bennfentes pletykák szerint sokáig nagy esély volt arra, hogy a sorozat sikerét meglovagolva készül a hat ütődött New York-iról egy egész estés mozifilm is. Különösen, mert a Szex és New York is hasonlóval próbálkozik, a harc pedig harc.
Erre azonban kevés az esély. [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Jennifer Aniston[{[{[/A]}]}] nem kíván visszatérni Rachel Green szerepéhez, hanem saját jogon akarja színészi képességeit kihasználni. Hiába díjazták a tíz éven át népszerű sorozatot Emmy- és Golden Globe díjjal is, be kell érni a DVD-kkel."
2006 decemberi cikk:
"A világsikerű Jóbarátok című sorozat kerek 10 évadot ért meg, majd a készítő csapat szétvált. Ám úgy tűnik, a szereplők szívesen forgatnának még egy utolsó epizódot. Legalábbis öten így éreznek. Egyetlen színész ugyanis útjában áll a forgatásnak.
Courtney Cox Arquette egy interjúban elárulta, hogy szívesen folytatná a Jóbarátok című sikersorozatot. Legalábbis egyetlen epizód erejéig szeretné összehozni a régi bandát. "Sokat beszélgettünk erről Jennel és szeretnénk egy utolsó, közös epizódig összehozni a stábot" - kezdte Courtney. "Eddig mindenki rábólíntott a projektre, kivéve egyetlen férfit."
Ezt egyébként Lisa Kudrow is megerősítette, aki elárulta, hogy a férfi-trió egy tagja vet folyamatosan gátat a projekt elé. Azt azonban senki nem árulta el, hogy David Schwimmer, Matt LeBlanc vagy Matthew Perry ódzkodik-e a hálaadás ünnepén játszódó résztől."
Újabb biztos szereplő a filmben Chandler transzvesztita apját játszó Kathleen Turner, aki szintén beismerte, hogy újból felkérték egyetlen részig az "apa-szerepre". Reméljük, hogy sikerül meggyőzni a hezitáló férfit és legalább egyetlen részig ismét összeáll a banda.
Hát, régebben volt róla szó, de (már nem emlékszem, kik) valaki(k) nem akarták elvállalni.
Aztán kb. 1éve mintha azt mondták volna, hogy belement mindenki(kicsit emeltek a gázsikon).
Azt mutatnák be benne filmként, hogy kivel mi lett, hogy élnek és gondolom lenne valami története is!:)
mivan??? mér lesz mozifilm változata?????? én erröl nem is tudtam...
honnan tudsz te ilyet??? ha lesz , én is akarom!!!
Pont így volt jó a vége! Én még így is szomorú voltam!:D
Remélem, kihozzák a moziverziót!
én mondjuk nem voltam oda azért hogy Phoebe t a végén Mike al hozták össze...
én Daviddel a fizikussal hoztam volna..
ez a dolog télleg nem tecccett..
nem tudja felhuzni a gatyát..:))))) meg hoyg Chandler nem cikizheti a barátait:)))))
meg Ross foga, amikor kifehériti:D
meg amikor lebarnul... az valami hatalmas..:))))
meg annyira tipikus voolt hogy a végén Ross meg Rachel összejönnek...
pedig először ugyvolt a történet hogy Rachel belehal a szülésbe... de asszem nem akarták igy befejeznia szinészek...érdekes lett volna...:)
pedig a végefelé már ugy kellett rábeszélni pl Lisa Kudrowt hogy vállalja még a sorozatot..