Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Bizonyos szempontból jó, például hogy mobil marad az ember. Kardosék is készültek külföldre, ilyenkor talán jobb az albi. Nem mintha a saját kérót nem lehetne addig kiadni.
Anyagilag viszont szerintem csőd. Pont az a pénz megy el, amiből egy sajátot bő nyállal ki lehetne perkálni
Megnéztem a déli részt, most meg majd nem mernek hitelt felvenni, Kardos nem kapta vissza az állását.
Barbika mit össze hisztizik már... Jó, hogy tényleg sok a stressz az életében, de már évek óta (a történet szerint) tiszta dili az a csaj. Hol össze van omolva, hol nem, most épp megint a szélén ingadozik.
Hogy a fenébe nem tudja egy kicsit erősebben tartani magát? Őhozzá képest még Vali is egy kőszikla.
Na ugye. Van ott zsé. Így van Tumbo, félre a romantikával. Ez a páros eddig ugyan nem maszekolt, de Péter nagyonis odafigyelt az orvosai jó fizetésére.
Az albérletet meg minden körülmények között luxusnak tartom. Ablakon kidobott pénz.
Lehet, hogy én túl anyagias vagyok, de úgy látom, a harmincas Dórának meg a negyvenes Kardosnak több megtakarítása kellene hogy legyen. Ha nem albiztak volna egész életükben, vettek volna valami sajátot, azt már rég kifizetik, mennyivel egyszerűbb lenne eladni kettőt, abból venni valami szép nagyot.
Kíváncsi leszek, Vali milyen kérót szerez. Amilyen kis nyámnyila, otthagyja azt a szép házat, pedig járna neki annak a fele.
Bennem fel sem merült, hogy bármiért is feljelentenék. Nem olyan családból származnak. Valami büntire azért számítottam a részükről Tünde felé. Aliz nem szokott ilyen kis aranyos lenni.
Na és az a pár csomagocska, amit Tünde elhelyezett, nem volt túl kicsi. Az nagy összegbe kerülhetett. Ezt meg az alig kereső, nincstelen Tünde csak úgy megengedhette magának. Igaz, lehet, hogy az a geng kifizette a lakását, ahonnan kizavarta.
Na, Kardoséknak meg kettejüknek nincs annyi manija, hogy megvegyenek közösen egy vidéki panelt. Nevetséges. Ha hitelt vennének fel, a törlesztő nem lenne annyi, mint amit most albérletre kifizetnek.
Nálam mindig van, merthogy dohányzom, sűrűn kiszárad a szám. Vagy a cukor? Nem vagyok cukros, de prediabeteszem az van.
Túlélő víznek hívom, anélkül nem megyek sehova. Ha kifogyott belőle, akárhol megtöltöm. Na, neked is milyen jól jött volna ott a 62-esen.
Visszajött Dóra magzatának a szívhangja. Csilla úgy döntött, megtartja a babát. Milánt szembesítették a rendőrségen Valival, a srác rávette, mondja el mi volt, már úgyis egyedül csak azt nem tudják, hogy a férje stikában nyomta neki az antibébit.
Tünde le fog bukni Konrádék előtt, nem fognak örülni az árulásának.
Elnézést hogy nem jelentkeztem,sok minden jött közbe...
Íme az új epizódok.
Jóban Rosszban 3369 - 3373. rész tartalma
2018.06.04., Hétfő 12,00 és 19,50 - 3369. rész
Müller szerint, ha Barbara azt ígérné Rolandnak, hogy ha visszahozza Bettit megbocsát neki, akkor Roland újra a bűnöző kapcsolataihoz nyúlna és végre sikerülne elkapniuk. Böbe megint összehozná Orsit Milánnal, Adél akaratlanul is megsérti Orsit. Kardos elbizonytalanodik, hogy sikeres volt-e az első csoportfoglalkozása.
2018.06.05., Kedd 12,00 és 19,50 - 3370. rész
Barbara Rolandot, Pétert pedig egy ismeretlen keresi fel Betti eltűnésével kapcsolatban. Böbe Orsi önbizalmát próbálja megerősíteni és közben próbálja Milán felé terelgetni a lányát. Kardos újra műt a klinikán, de egyelőre az öröme nem lehet felhőtlen. Gyöngyiék félve mutatják meg neki milyen hírek keringenek a neten a csoportjáról.
2018.06.06., Szerda 12,00 és 19,50 - 3371. rész
Barbara garanciát akar Müllertől Betti érdekében, Péter találkozóra készül a titokzatos inrofmátorral, aki felhívja, hogy nem segít és nem is fog róla többet hallani, mert nem tartotta be a feltételeit. Orsi a fotózáson keresztül szembesül a félelmeivel. Alexék megfenyegetik Kardost, Katalin és Andor viszonya viszont rendeződni látszik.
2018.06.07., Csütörtök 12,00 és 19,50 - 3372. rész
Barbara és Péter közösen folytatják a harcot Bettiért. Péter azon dilemmázik Mónikával, hogy jó ötlet volt-e bevonni Barbarát, Vasvári elmondja Péternek, hogy Betti él, de nagy bajban van A Milánékkal közös ötletelésből Orsi megvilágosodik, már tudja mit szeretne tenni. Alex újra meghiúsítaná Kardos visszaszerződtetését.
2018.06.08., Péntek 12,00 és 19,50 - 3373. rész
Péter megdöbbentő híreket kap Bettiről a titokzatos informátortól. Varsányi elmondja Péternek, annyit tudott kiszedni Óriásból, hogy Amszterdamban tartják fogva Bettit. Orsi társkereső estét akar szervezni a Macsekban, egy bejegyzéssel azonban kicsit lejáratja magát. Roland az első munkanapján kijárja Kardos újra szerződtetését.