Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Olyan, mint Barbi és Előd mai "nem-házasságkötése", nincs. A r. kat. egyház nem ad össze elváltakat, márpedig Előd első házasságát nem érvénytelenítette a Szentszék. Kötve hinném, hogy főleg a mai Mo.-n akadna olyan katolikus pap, aki efféle "szertartás" levezénylésére vetemedne.
Örömmel látom, hogy a sorozat szépen követi nyomon a nagy példakép BK-t, ami a bakikat illeti. Először is az időzítés, azért nem kellett volna beestelednie, mire Előd odaért az "esküvő" helyszínére. Utána a nagyon gyors boncolási eredmény a láthatatlan kórboncnok részéről. Továbbá Linduška közjegyző előtt hitelesítve is jogosult a Kórház nevében egyedül aláírni, és ezt a cégbíróságnál is bejelentették.
Helyszíni baki az esketés helyéül szolgáló kápolna. Ez valójában Pesten, az Ajtósi Dürer sori vakok iskolájában található. A Horthy-rendszer végéig valóban kápolnaként funkcionált, ma díszterem, amelyben hangversenyeket is tartanak. Van benne orgona, Róth Miksa üvegablakai pedig műemléki védettség alatt állnak. Ugyanakkor a falakon hagyták a régi igazgatók és az intézetet alapító József nádor portréit.
Nagy baki a BK-ban a főgonosz Miklós és a gengszter Bartha büntetlenül maradása. Mindketten hosszú börtönéveket "érdemeltek ki" eddigi kisded csínyeikkel. A J-R hősei közül Fehér és Előd mellett immár Linduška is megszolgált Állam Bácsi vendégszeretetére - ha elítélik őket,évekre repülnek a sorozatból. A J-R még meglesz valahogy Richárd és Linduška nélkül, Előd viszont az egész sztori előrevivője, az örök kavaró, keresztbetevő, a só és bors. Ha Elődöt lesittelnék, keresztet vethetnek a nézettségre. A sokkal belterjesebb BK-ban Miklós és Bartha Zsolt lestiielés ürügyén történő akár ideiglenes kiírása is önkasztrációval érne fel.
Folyt, köv, kezdődik a BK!
Jééé, kiderült ki a titkos hódoló.
Azért az elég gáz, hogy összevissza rakják a kezdés időpontját.
Volt annak értelme, hogy dupla részeket adtak? Mondjuk én örültem neki.
Sziasztok!!
El ne felejtsétek, hogy ma 19h-tól lesz a JB... :))
:( Olyan későn??? Hurrá!
Az egy részt nem bánom annyira, ez a kettő kicsit sok.
Ja, és köszi az infót!!!!
sziasztok,ma 19:05 kor kezdődik a JB!(csoda hogy most ki írták)
Iiiiiiiizgaaaaaaaaaalmaaaaas részek következnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)))))))))))))))))
Nem ma
holnap a meccs miatt
Sziasztok!
Én régen néztem a jóban rosszbant és az RTL-es sorozatot is de amióta itt dupla rész van a konkurenst nem nézem. Nem is tudnám mert persze ez keresztbe veri, egy darabig felvettem de nem néztem vissza.
De nem marad el:)
19:05-kor fog kezdődni.