Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Az enyémből nem sok maradt. Levegőt is alig vettem.
Atzért kivi vagyok mi lesz holnap. Az, hogy valaki leugrik a hídról, nem biztos, hogy meg is hal. De ebben az esetben remélem, hogy igen.
Úgy sajnáltam Szlávikot, nekem amúgy nagyon szimpi. Iboly kicsit elvette az eszét, de csak kilábal belőle. :(
Azt, hogy Dóra lesz rákos, most fog kiderülni...
Jaj, de izgi volt, körmeitek meg vannak ?????:-)))))
Így nem nyerte el a méltó büntetését Ibolyka, nem biztos, hogy meg is halt.
Lehet Bettike apja már átutalta a pénzt, és abból?
Ma van a gyilkos végjátéka....Húú,Iboly lebukik...végreeee.....remélem megdöglik,annyira utálom...
Ha épp hogy kilábalt a kórház a csődből, akkor honnan volt a számláján ilyen hamar 40 milka?
Ha PP veszi át a Kórház pü. irányítását, akkor ifjú (még)neje intézkedését vissza kell vonnia, és visszaveszi Bodolai Bandit.
PP nem érdemelte meg, hogy a sorozatban látott 3 élettársa ilyen randán megcsalja. (A Helen-affért nézzük el neki.) Viszont izgalmas kérdés, PP magánszámlájáról, avagy a kórházéról emelte-e le Linduška a 40 milkát. Előd pedig most sem bukhat le, bár a tények ismeretében, miszerint 180 °-ban megváltoztatta a vallomását, nyilvánvaló, hogy 2 eset lehetséges: 1. Megfenyegették; 2. lepénzelték. Előd persze nem az a típus, aki hirtelen költekezni kezdene, bár nem remete módjára él. A jard szemszögéből logikus, hogy ha az 1. eset állna fenn, akkor Előd hozzájuk fordult volna, vagy legalábbis óvintézkedéseket tesz a védelme érdekében.
Így voltam ezzel én is. Fehér izék nélkül egészen jó volt, na de utána ...
De az egy kicsit gáz volt,amikor Iboly a főcimdalt énekelgette:)
Nekem is tetszett a frizurája,és amikor egy pillanatig félprofilból mutattá,egész szép volt.nem csúny csaj, csak a szerep amit játszania kell ,nem valami szimpi.
De jó volt, hogy már nem az unalmas lenyalt haja volt...gondolom fel akarták dobni!:)
Nekem sehogy sem tetszett. Sem a benne lévő vackokkal, sem anélkül. Mondjuk abból a frizurából nehéz is lenne bármit kihozni.
ja...addig jó volt, mig bele nem rakták azokat a fehér valamiket, különben nem volt annyira rossz...
Ja, mit szóltok Barbara esküvői frizurájához? Pont olyan volt, mint amit teleköpködtek rágóval :( tiszta gáz.
Szerintem a jövő hét rámegy arra, hogy az emberek kiheverik az eheti történéseket.
Viszont remélem nem lessz unalmas a következő hét. Vajon mit találnak ki. Elég pörgős volt mostanában. Imádom. Szívem szerint egész este nézném.
olvasgadta egész nap az olvosi könyveket.A naplójába írta le amit a Réka megtalált és azt mondta neki nővérnek készűl!
Meg Ádám is rájön, mert ugye Iboly nem öltözött át ugyanaz a farmerszerkó van rajta amiben elrabolta Kardost. Volt is az előzetesben hogy mondja Iboly égette el a naplót, akkor ő ölte meg Rékát is.
Ma Iboly pályafutása véget ér előzetes szerint öngyilkos lesz, leveti magát egy hidról
Neeeeeeem, nem ma, hanem a héten. Mert ma és holnap kettő!
Képletesen mondtam:)),/pocsék körmeim vannak ,azokon se rágni, se manikűrözni nincs mit... :( / Viszont én már szinte megkönnyeztem P:P:-t annyira megsajnáltam. Ha belegondolunk,egy jóképű pasi, jól szituált, stb. mégis a nőkkel valahogy mégsincs szerencséje, ráadásul beteg is:(( ,én sajnálom nagyon...
Ma azért már leeseik Viktornak és Dórának,hogy Iboly a hunyó!Ez a kis dög ma végre lebukik!Már alig várom hogy este legyen!
A mérgezés után már mindenkinek gyanakodnia kellett volna Ibolyra, aki tudott kettőjük viszonyáról. De leginkább Szláviknak. Hát nincs rendőr szimattal megáldva az az ember?
Azért, mert sajnos Senki nem hitte el Neki, Ibolynak hittek inkább, és azt gondolták, mert Iboly is azt kántálta, hogy Margit paranoiás...
hát bakker ilyet még nem pipáltam
mindenki meghal ebbe a filmbe
a leg idegesítőbb amikor már majdnek kiderül aztán mégsem
Szerintem sem volt életszerű,hogy egy kb. 50kg-os nő,hogy visz ki az autóba egy kb.80kg-os férfit?
És hogy senkinek nem ugrik be,hogy Margit már mióta mondogatja,hogy Iboly utálja és ott tesz neki kersztbe ahol csak tud!
További ajánlott fórumok: