Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
És vajon Linda végiggondolta,hogy mekkora bajba sodorja Pétert? A végén még börtönbe kerül!
tudom,hogy unalmas lenne,ha minden szépen alakulna,de nem tudom,ki hogy van vele,engem zavar,hogy egy normális,kapcsolat sincs,egy sorozatba,sem....
Tényleg szörnyű. Mint valami úri dáma, közben meg egy nagy p...a.
egyszerűbb,lett volna,elfogadni a vejétől,a pénzt.
Ez a Bejjácska,ahogy rámászott Rolandra,és ahogy utána viselkedett.....
Ráadásul PP egy névjegyet húzott elő a zsebéből. Nyilvánvaló volt, hogy korábban beszélt már az illetővel. Előd hová tűnt? (Bodolaiék majd előkerülnek.)
Ha naponta 10000 ft. fizetnének még akkor sem.
Meg mindenki mindenkivel összejön.
Nekem már nem is tetszik annyira ez a sorozat, kezdenek a szereplők nagyon irritálni...
Na igen, jót nevetnék rajt.
Lehet, hogy rosszul értelmeztem, a mai részben pedig Roland mondta Beának, hogy fizet neki érte?
Vagy csak h...én vágták össze az előzetest?
Az lenne még egy igazi csavar ha Bea teherbe esne Rolandtól!
De milyen durva volt ahogy beszólt Rolandnak hogy fizesse ki a numerát!!!!!!!!!!!!!(mint egy rossz k...a) Ha ezt szegény Réka látná.......
Most komolyan,Roland ennyire rá lenne szorulva szexuálisan erre a Beára...:( Hát nem tudom,ha én felnőtt férfi lennék, nekem nem jönne be egy ilyen nyafka kis csontkollekció...(a tojáshéj még ott van a fenekén)
Akkor most Péter figurája 100 %-os fordulaton megy át? Eddig talpig becsületesnek ismertük meg, a csalásnak még a gondolata sem vetődhetett fel vele kapcsolatban. Most meg egyik csalást követi el a másik után. A végén még rosszabb lesz mint Előd. De nem úszhat meg mindenki mindent. Viszont börtönbe se zárhatják hosszabb időre hiszen ő a főszereplő.
Köszi!
Azt képtelenség összecsalni!
Azt hittem,eladja! Így többet fizet a biztostó?Kiváncsi lennék,honnan szedte a pasas telefonszámát? Nem lehet hónapról hónapra milliókat összecsalni!Előbb-utóbb összecsapnak a hullámok a feje fölött!
Tetszett Barbi új frizurája!
Pongrácz Péter a saját autóját lopatja el?
Elődöt is régen mutatták már, meg tényleg Bodolaiékat is.
Ettől a kiscsajtól (Beától) meg falnak megyek :)
Az milyen már, hogy a Kardos ágyában hemperegnek? Tiszta bolond ez a kis csaj. Meg ami feltűnt, hogy napok óta nincsenek a Bodolaiék. Meg Alexa sem nagyon remekel, sem a Kristóf gyerek.
Holnap meg ellopják az autóját!
Úgy látom az ilyen lányok ebbe a tekintetbe nem változtak. Vagy a f.írónak megállt volna az idő?
Barbinak tényleg jó a haja, meg mintha megváltozott volna.
Ezt jól megszívta Rolandka!
még a szerepében van egy-két kijátszható történet, még a Roland ügy is a levegőben van, de majd legközelebb :)
a fiúügyeiben sem volt szimpatikus, ahogy azt intézte,
hát ez sem lett jobb, de ki marad akkor, ha mondjuk Pétert leültetik, esetleg a sikításért?
merthogy Ő biztosan börtönbe kerül, csak az ilyen Várnagy. meg Fehér-félék ússzák meg.
részemről Elődöt ki nem állhatom, főleg azt a farkas vigyorát nem,
de hát a Dallast sem Bobby miatt, hanem Jockey miatt nézték sokan :(
Én szemtelen módon már múltkor is reméltem, hogy "véletlen" Bécsben marad!!!
Én személy szerint remélem, hogy így lesz.
nekem csak az nem tiszta, hogy egy ember, legyen akárhány éves, kis, vagy nagykamasz, felnőtt, öreg, ennyit nem változik hirtelen.
kicsit túljátszatják ezt a figurát, vagy simán ki akarják tenni a sorozatból és azért lett ilyen, hogy ne sajnáljuk.
esetleg.
A nyávogó hangjától engem is ráz a hideg.
Hát csajok,ez a Bea?Kikészít!Ahogyan beszél,ahogyan viselkedik.
Úgy hallottam már nincsenek együtt
Dehogy baj...ki beszél itt erről...csak ismerős neki a szitu és kész!
További ajánlott fórumok: