Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
gyönyörű Leontinkám, akár igaz, akár nem :D
bár az élet produkál ilyesmit :)
este a tv előtt a helyem, ha nem jön közbe semmi :D
Ma olvastam az egyik újságban az alábbi történetet:
" Egyik külföldi utazásomkor meghívtak egy tárgyalással egybekötött vacsorára, ahol megakadt a szemem egy magas, karcsú férfin. A szívem dübörgött, zavartan nyújtottam a kezemet bemutatkozáskor. Sándor a neve, annyit tudtam megjegyezni. Nem értettem magamat, soha életemben nem történt velem ilyesmi. A vacsora alatt végig egymást néztük, beszélgettünk, vibrált köztünk a levegő. Néha bekapcsolódott a társaságból is egy-egy ember, így derült ki, hogy Sándor pap. Nem hittem a fülemnek, nem lehet, hogy éppen egy pap tetszett meg nekem. Szégyelltem magam az addigi gondolataimért. Kerültem őt az este folyamán, amit szóvá is tett. Mentegetőztem, de igaza volt. Hazajöttem, de hamarosan újra oda kellett utaznom. Megérkezésem után a szálloda udvarán messziről feltűnt, elmosolyodott és elindult felém. Levegő után kapkodtam, ahogy közelített. Átölelt és én úgy simultam hozzá, mintha mindig is ott pihentem volna. Tudtam, hogy felesleges tiltakoznom, semmi sem változtathatja meg azt, amit iránta érzek. A következő napokban minden percet együtt töltöttünk. De elérkezett az idő, újra el kellett válnunk egymástól. Interneten tartottuk a kapcsolatot, rettenetesen hiányzott, újra és újra át akartam élni, ami kettőnk között történt abban a néhány napban. Tudtam: nem helyes, hisz soha nem lehet az enyém, neki elkötelezettsége van a papi hivatással. Ezt egy búcsúlevélben tudtára adtam és megkértem soha többé ne keressen, bármennyire fáj mindkettőnknek. Eleget tett a kérésemnek. Jó néhány hét elteltével újra oda kellett utaznom. Két napja tartózkodtam kint, amikor a portáról felszóltak, hogy vendégem érkezett. Lementem és Sándor állt előttem. Szótlanul néztük egymást. Remegő hangon szólaltam meg, mit keres ott. Ő csak annyit mondott, hogy nem volt más választása, el kellett mondania, ő többé már nem pap. Miattam! Életem egyik legszebb mondata volt ez."
El ne felejtsétek, ma lesz a maraton:
15:35
Jóban Rosszban (magyar filmsor. , 1236. rész) (12)
16:15
Jóban Rosszban (magyar filmsor. , 1237. rész) (12)
16:50
Jóban Rosszban (magyar filmsor. , 1238. rész) (12)
17:30
Jóban Rosszban (magyar filmsor. , 1239. rész) (12)
18:00
Jóban Rosszban (magyar filmsor. , 1240.
Köszi!
Valahogy nem ugrik be Veronika.A honlapon szerepel képpel?
Igen, Őt nagyon bírom
Volt egyszer nálunk fellépni a Mészáros Árpád Zsolttal.
régen volt azóta biztos megnőtt
nem emlékszem, de hófehér ing volt rajta:)
Jól emlékszem, hogy Ő játszott 1 mosópor reklámba??
Sz.tem Ő volt Petike apukája
én nem láttam, de régebben 1x belenéztem, és akkor láttam a pszichológust(nem emlékszem a nevére) aki Irénnel lépett le
már rég volt
Hol írják, hogy Tamás atya lelép??
Miért gondoljátok ilyen biztosra??
Én még reménykedek, hogy Bettyt választja!