Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Mivel nem szakíthatjuk több részre,marad a Salamoni döntés,átengedem nektek:))
Szerintem is bejön neki
Előbb utóbb epedezni fog Dóri után:D
Süni,meg akartam dícsérni,hogy milyen cuki a nickneved(mert kedvelem a hangyászsünt),de megláttam, hogy férfiú vagy...na mindegy nem maradhatott meg bennem:))
Bizony, bizony, (nagy levegővétel) sóhajtozunk!!
Most már egyre többen:D
Hogy lesz itt "osztozkodás"?? :D
Nem is vagy vén!
Szerintem bejön neki Dóri,és tudatosan szekálja,és hívja nővérkének...Ami egy orvosnak elég sértő...Mondom én, akit nővérkének hívnak a m. helyén:)
Üdv a klubban:)))Mi már Jucával régen érte sóhajtozunk,igaz-e Jucus?Én a vén 42 éves fejemmel....:))
Végülis úgy hívják...:)) De szerintem azt akarta jelképezni,hogy közel került a szívéhez...
XD
Láttátok a főtörzs tankos képeket rakott a falára????
Nagyon állat:D
Hogy ezt a mocskot túlélte volna, kb. olyan reális, mint amikor azt mondtam, a sokk hatására megszűnik a veseelégtelensége.
:O)))
Ugyanakkor élveztem a villában meghúzott demarkációs vonalat, vagy Pofabe főtörzs villogását, különösen ami Dórát illeti (akinek az alakítója Judit). Tényleg, milyen jól áll neki a bubifrizura!!!
Az sem ma lesz, én viszont külföldre utazom kis időre, így lesz mit bepótolnom a hónap legvégén.
:ODDD
Megértem a rajongókat, de tessék türelemmel lenni. Jogos egyéni felháborodás miatti egyházellenes nézeteimnek viszont nem e fórumon adok teret.
Szerdára írja, hogy Betty magához tét.
Sztem ez akkor lesz.
Remélem a mai részben fogja mondani Tatya hogy rám mindig számíthatsz...:D
Be kell ismernem Tatya függővé váltam..."sóhaj"
Ma 20h-kor lesz a köv. rész...
Jaja :)) Furi volt, és szuper! :)
..de akkor sem értem miért úgy kelt fel az ágyból
Remélem kiderül.
T. atya tuti álmodta!!
Bocsi a másikat nem tudom követni:(
Viszont az nagyon tetszett hogy a szellem Betty Tamásnak szólította az atyát...:D
nem tetszett a tegnapi rész főleg mert Bettyéket alig mutatták:(
és mindezt a bolt, vagy az Előd lakása alatti pincében :(
legalább hallaná meg valaki, mint ahogy a bemutatóban felvillant :)
Megnéztem! Szegény Péter ...csoda lesz,ha ép ésszel megússza a dolgokat4Amik mostanában történtek vele...Amúgy igen steril körülmények lehetnek ott egy vesedialízishez:((
hát nem estem hanyatt - szerencsére - többet is ki tudtak volna hozni az egészből :(
mindegy, valaki kiosztaná már végre ezt a lüke főorvost, hogy ez nem a katonaság, Ő sem az már, és itt emberek dolgoznak, nem kell hajcsárkodni?
túl sokat akartak egy részbe tuszkolni, kár volt érte.
Ja én rosszabra számítottam...csak Betty körül ne legyeskedjen...
Csak nekem nem jön be Józsi?XDDD
de hisz már alig tudnak valakit betenni,mert több mint a fele elment azoknak,akik akkor szereoeltek benne...:-)
Amúgy Károly bá unokája is elég jóképű!!!:-)))
XD és még lesz büdösebb is, ha az újságokban szereplő hajléktalan fotóiból indulok ki XD
Nem is értem miért???? Nem volt elég rá 6 hét????
Mindenkit ötszázszor mutattak, csak azokat nem akikre mindenki kíváncsi...hát csak reménykedem:)
További ajánlott fórumok: