Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Szerintem ha Tamás utódja is bekerül a szereplők közé, akkor valószínűleg a változatosság kedvéért nem a fiatal korosztályból lesz, hanem egy idősebb valaki. Lényeg, hogy Tamás jöjjön vissza.
Tudom, ez nem ilyen egyszerű, de csak pár órára váltok el, utána pedig megint együtt lesztek. :)
Na jóéjt mindenkinek!
Megyek futni, aztán irány az ágy. Holnap nagy napunk lesz, a középső gyerkőcöm kezdi az ovit.
Tudom, hogy ennek semmi köze a JR-hez, csak azért írom, hogy légyszi drukkoljatok holnap 9 körül. Hogy se Ő ne sírjon....se én, mikor elválunk ;-)
Kiírhatták volna Zolit és annyi... Nem örültem, hogy összehozták Rékával, mellé inkább Ivánt képzeltem el.
Ha lesz utódja, akkor ha (illetve AMIKOR) Tamás visszajön, már nem lesz pap, és dolgozhat a krízisközpontban, mint civil.
Vannak különbségek a vallások között, még a protestánsok között is (de csak kisebbek, mint pl. a Tízparancsolat nem teljesen egyezik), de a lényeg ugyanaz: egymás iránti szeretetre, tiszteletre nevelés. Így ha mindenképpen pap akar maradni, ez lehet a megoldás, de mint már mondtam, a krízisközpontban nagyobb szükség van rá, és ott civilként ugyanúgy dolgozhat, lényeg, hogy embereken segít.
Libus, látom, újra feltámadt optimizmusod még él... hajrá, maradjon is így. :D
De Zoli karakterét nem tudták volna más karakterrel helyettesíteni. Itt az a félelmem, hogy Tamás elmegy, és - ahogy céloztak is rá -, lesz egy utódja, és a továbbiakban minden amit eredetileg az ő karakterére írtak (Szabi istápolása pl) az új pap fogja csinálni.
Kivéve Betty, mert az azért elég gagyi lenne, ha az új pap is beleszeretne.
Libus, Juca és én írunk egy másik helyre is, ott nemrég mondta egy lány, hogy Dénes dühös lett egy cikk miatt, ezért kiszáll, de őszintén szólva ezt nem igazán hiszem el.
A történetet már hónapokkal ezelőtt megírták, így már nem változtatnak rajta. Emlékezzetek, mi történt Kardos karakterével... nagyon nem szerettem, örültem volna, ha kiírják, amikor D. Csaba közölte, hogy nem játssza tovább; de mivel már megvolt a történet, kerestek a karakterhez másik színészt. Ugyan nem örülnék, ha Tamást más játszaná, de minden jobb a kiírásnál. De reménykedjünk, hogy semmi ilyesmiről nincs szó, és tényleg csak átmenetileg küldik el a karaktert, hogy aztán hamarosan újult erővel térhessen vissza. :D
Én sem vagyok vallásos, csak ezt így gondolom. Mert a reformátusok nagyon sok mindent máshogy gondolnak, mint a katolikusok....még ha valaki a szerelme kedvéért át is térne egy másik vallásra (amerikai celebeknél divat most a budhizmus, és ha valaki áttér, akkor persze a párja is), azt azért nem hiszem, hogy hirtelen már pap/lelkész is lehetne.....tényleg az lenne a legegyszerűbb, ha hívő katolikus maradna, csak választana egy másik szakmát :)
Van abban valami, amit mondasz, hogy nem véletlen dobták be ezt az egész sztorit, hogy csak húznak minket. Hát nemsokára kiderül.
Szia!
Én meg vagyok is. :P Nem furcsa egy kicsit, hogy teljesen véletlenül "találnak egy hullát", majd ezzel kapcsolatban megkérdezik a két érintettet (aki természetesen legtöbbünk kedvenc párja), majd ha már ott vannak, átterelik a szót az éppen forgatott jelenetre, amely (micsoda meglepetés), pont az "elválás"? Ráadásul mindezt még jó előre be is jelentik, kétszer is, egyszer főműsoridőben? Nincs olyan TV-csatorna, amelyik ezt megtenné. Nem beszélve arról, hogy fél éven át építették ezt a szálat, elérték, hogy mindenki BeTom-nak drukkoljon, majd ezek után egyetlen mozdulattal elvágnák az egészet? Szerintem inkább csak depresszióba akarják taszítani a népet, hogy majd annál jobban örüljön, amikor Tamás újra felbukkan... Nyilván megvan az okuk, ha azt hiszik, ez működik.
Ami a felekezetváltást illeti, nem értek hozzá, nem vagyok se katolikus, se vallásos, de tény, hogy a való életben előfordult már ilyen, következésképpen ez is elképzelhető megoldásként. De Tamás inkább lépjen ki és vezesse Bettyvel a krízisközpontot.
Ti több helyen is fórumoztok JR-ügyben, nem tudjátok miért megy el? Úgy értem az írók írták ki, vagy esetleg Dénesnek lett elege?
Mert ha az utóbbi, akkor az írók nem tudnak mit csinálni, hiába akarnak akármit a nézők.
Számomra már az csalódás, hogy ezt bevállalta.
Az előzetesben az volt, hogy az egyik ott tapizta, meg meg is csókolta. Aztán Zs azt nyilatkozta, hogy az első szexszel nem szokott sokáig várni :-/
Illetve Zsófi...
Hát elég színvonal alattiak voltak a múlt heti Kozsós részek....4 ribi egy ilyen pasiért :S
Remélem Zsófi normálisabbakat fog ki...
Én kezdettől fogva néztem, ezután is fogom, akár lesz kedvenc szereplő, akár nem...
Ki sem bírnám JR nélkül...
Ajajjjj
Egyikőnk sem fogja nézni, mégis egymástól fogjuk várni az infókat XD
Lesz itt képzavar, de rendesen:D
Talán ezért nem megy el örökre Tamás...nagyon sokan vagyunk akik nem fogjuk nézni..az pedig nézettségben veszteség...az meg nekik fontos, nem nekem...nekem Betty és Tamás a fontos :)
Libuskám itt vagy?
Én mindjárt lépek még 1 utolsót kérdeznék Tőled
Ja hát engem se. Ahogy már írtam is, ha elmegy Tamás atya, akkor szerintem nézni se fogom.
Majd benneteket olvaslak, hgoy nagyjából képben legyek, és ha megtudjam, ha esetleg visszajön Tamás :)
most is:)
ígérem befejezem
asszem:)
Ezt írtam én is, és pont azért raktam lefelé görbülő száj jelet, hogy igen, szarnak ránk...
Csak idézőjelben, hogy "mindent a nézőkért"... Csak lemaradt az idézőjel...
ok közben én is
zaklatlak:D
Válaszoltam :D
Én is le vagyok butulva, bocs:D
Belejavítottam és küldtem :D
hát
ez tök jó:))