Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
Khm ! Furcsa, hogy így nem tudta magát kontrollálni !
Úgy emlékszem, hogy tavaly Katinkának volt valami balhéja - mintha összeveszett volna a szerelmével ??? Valami sztori volt.
Tamás atya meg az év színésze lett ? :-)
Részegen fetrengett a Jóban Rosszban színésznője
Megjelent: 2013.02.04. 06:38|Frissült: 2013.02.04. 08:15
Kiütötte az alkohol: Braghini Rozina, a sorozat Bodolai Orsija olyan sokat emelgette a poharat, hogy az est végére leesett a székéről.
A Jóban Rossszban sorozat színésznője, Braghini Rozina alaposan felöntött a garatra a Story Ötcsillagos díjátadó gálát követő partin. A tizenkilenc éves lány egymás után, szinte számolatlanul öntötte magába a koktélokat, aminek meg is lett az eredménye. Rozina rövid idő alatt túllépett a spicces állapoton, s erről csillogó tekintetén túl koordinálatlan mozgása és akadozó nyelve is árulkodott.
(Fotó: TV2)
A Bors úgy tudja, hogy az önkívületi állapotba kerülő lányt először a sorozat sajtósa kísérte ki a mosdóba, némi életet verve belé, így rövid időn belül visszatért a táncparkettre. Fábián Anita, valamint Cseke Katinka figyelmét kijátszva, ezt követően üdítőnek álcázva kortyolgatta tovább italát. Önfeledt mulatozása addig tartott, míg egy óvatlan pillanatban megbotlott, földre esett, és magával rántotta Katinka kislányát. A sorozat sajtósa és kolléganői ennél a pontnál már határozottan közbeléptek, és mielőtt tovább alázta volna magát, hazaparancsolták a fiatal színésznőt.
Nyafka királylány Bettike és Balázs nagy szerelme eléggé hihetetlen. Hogy lesz Balázsból Tamás az is (bár lehet, hoyg csak bedobták a köztutdatba és nem is úgy lesz)
Nagyon unalmas számomra is ez a Bettike féle nyavajgás :-( arról nem is beszélve, hogy tényleg ezt a Tamás-jelenséget már úgy adják elő, mintha tényleg ő látná el tanácsokkal, ezt nem skrizoféniának nevezik ???? Űgy beszélget vele, mint bármely "élő" szereplővel ! Vagy ha megműtik Balázs arcát, Tamást fogja benne látni - más meg nem ????
február 13.
Betty végzetes lépésre szánja el magát Balázzsal kapcsolatban, ami Péternek is feltűnik. Közben Bodolaiékra rájár a rúd, az autójukat is ellopják, ám egy gyorshajtási bírságot ki kell fizetniük. Böbe teljesen kiborul. Barbara továbbra sem mesél Betty-nek, aki szabályosan ráront Rolandra...
február 14.
Bodolaiék próbálnak pénzhez jutni, Szabi is próbálja tehetségével a családot segíteni. Betty Tamás hatására újra barátkozni kezd Balázzsal, ami nem tetszik mindenkinek. Az újabb beszélgetések újabb veszekedéshez vezetnek. Közben szorul a hurok István nyaka körül, Szilvia kihallgatja Kristóf és Gábor beszélgetését...
Arcátültetés mese a köbön
Legfeljebb nagyon fog hasonlítani rá.
Szerelme pedig tuti Balázs lesz
Jaja ez nyílvánvaló
Lehet velem van baj, én nem unom Betty nyavajgásait, de lehet az is benne van, hogy Dénes visszajött, és így nem veszek róla tudomást :-)
Jaaaaj, már mennyire unom Bettike nyavalygásait, el sem tudom mondani. Komolyan mondom, előretekerek,ha meglátom...
Nagyon ki lehet számítani minden következő történést, így azt is, hogy Balázs lesz az igazi, és vagy Tamás arca lesz, vagy ahhoz nagyon hasonló
---én szóltam... :) :)
Csók közben Tamásra gondolt..
De vajon hogy érzett?
Szerintem jók az antennáid
Tutibiztos Balázs lesz az igazi
hm. inkább úgy mondanám, hogy a görög katolikus a görögkeleti és a római katolikus keveréke, persze nem 50-50%-os keveréke.
és igen, éppen erre céloztam: hogy nálunk házasodhatnak a papok!! (a felszentelést pedig el lehet húzni:)) mennyivel emberközelibb ez...
Vajon Betty meg fogja csókolni??
Szerelmes belé, vagy sajnálatból és lelkiismeret miatt aggódik érte így?
Bandi hogy beszólt
hogy is, még a bíró is megsajnálta hogy ilyen felesége van
hehe
Ez a Böbe.... :D
De Szilvia se kutya... :D
A Zuram mondta, ő már vágta volna őket pofán,h hallgassanak már :D (pedig nem pofozkodós fajta)
Böbi bírósági jeleneténél szabályosan kiabált:K*ssoljál már baszki! :D
Ez nagyon jó ! Ügyes vagy!
Minden népnek meg van a maga vallástörténete.
A magyaroknak is meg volt, csak úgy alakult,, hogy változtatni kellett rajta! Koppányt fel is négyelték miatta! Hogy ez jó volt, avagy sem, mindenki döntse el maga.Minden esetre Ez vezetett a népünk fennmaradásához, és boldog, avagy boldogtalanulásához.
Nem hiszem, hogy most emiatt szenvednénk manapság.
Sokkal inkább amiatt, hogy a tízparancsolatot egyre inkább nem tartja be senki. Főleg a nagyfejűek, akiknek leginkább be kéne tartaniuk!
El megy a francba mind...!