Jóban Rosszban sorozat rajongók (beszélgetés)
:D:D:D
A reklámokat én sem bírom, ez az OTP-s nagyon durva volt valamelyik nap :D
Ez korábban már publikus volt, magam is olvastam, hacsak időközben nem változott meg a döntés.
Jaj de rosszak vagytok!
Ma már nagy az orvostudomány!
Az infúzióban benne van a rúzs, a púder, a szemfesték, a tampon, a tiszta bugyi, meg minden egyebek!
A magától összehúzódó ruha, amiben a páciens a kómás állapotot tölti, alapfelszerelés.
Na meg azt se felejtsük el, hogy Németországban az orvosok tömik a betegek zsebét pénzzel, hogy tudjon miből hazataxizni, ha a kómából esetlegesen felébred a páciens.
Arra most nem emlékszem, hogy hogyan rendelt taxit Alexa, de azon sem lepődnék meg, ha egy soha le nem merülő telefonon keresztül hívta volna.
A nyüves telefonreklámmal már tele a hócipőm!
Hát, szerintem is ez a valószínű(bb), hogy megszűnik Andrea karaktere....
Kár, hogy /"dramaturgiai okokból"/ Liptai Claudia kedvéért Ullmann Mónit kiírták, mert sokkal jobb színésznő, mint a különben mutatós celeb-tündér.
Sajnálom..
Én egy hónapnyi fekvés után is remegtem mint a nyárfalevél még ötven méteren is. Mégcsak nem is kómában voltam, WC-re kijárhattam. A másik, meg tényleg talpig sminkben ébredni ezért erős kissé.
Egyertelmu :-) Peter a kezeles mellett a fodraszt, kozmetikust is fizette nehogy megijedjen magatol amikor felebred.
Talpig sminkben, és frizurával ébredt fel. :-)
Ez erdekes lesz 2 evig komaban fekszik es csak ugy elhagyja a korhazat. Szerintem 2 ev fekves utan az embernek nincs eleg ereje, bar nem vagyok orvos :-)
Szerintem is. Én amikor valaki írta, hogy szerepelni fog a sorozatban, azt hittem, hogy valami nagyságát fog játszani. Meglepődtem, mikor megjelent Perger Évaként
Nagyon vén "boszorkának"néz ki, nem egy modellnek:)
De az a vicces, hogy tegnap Nelli azt mondta: már 10éve modellkedik. Előtte vagy két résszel mondja Barbi: ő fedezte fel.
tetszik,hogy a Barbara mondja a modellre/F.Nelly/én tapostam ki neki az utat.az ovodából? kb 12-15 év van közöttük
En orulok, hogy visszajon szerintem jo szineszno es a szerepe is jo.
Szilvia szemén"rózsaszín szemüveg"van, elvakítja a szerelem, vakon bízik Zsoltikába. Na majd ha kisemmizi akkor hisztizhet!
Hogy lapitott amikor Gergo mutatta az arcedulat az anyjanak, csak az amilyen hulye nem hitte el, majd biztos jo nagyot fog koppanni, de meg is erdemli.
Ebből is látszik, hogy kamuzik Zsoltika
Ilyen rendezést!
Egy pilótának, ha kapitány (4 csík volt a zakó ujja végén), akkor a váll lapján is 4 csíknak kellene lenni és itt csak 2 volt. Erre azért figyelhetnének.
Nem tudom az melyik sorozat volt, de a JR-ben már volt Péternek amnéziája.
Jaaa! Hú, nem ebben a sorozatban volt, hogy valakinek emlékezetkiesése volt, és arra emlékezett, hogy jár xy-nal, pedig már rég szakítottak. És ugye xynak el kellett játszania,hogy járnak még.. Lehet így kerülnek össze. Csak beugrana, hogy hol volt így a történet.
Igen, de pont az a lényeg, hogy Alexa nem lesz egészséges, mert részleges amnéziája lesz és arra fog emlékezni hogy Füredi a pasija. Az hogy Füredi miért lesz nyitott a kapcsolatra, holott Andit szereti azt nem tudom, talán tényleg azért, mert elveszíti Andit és "kínjában" összejön Alexával. Persze ez csak tipp.
Igen az sokkal jobb lenne! Sőt, az lenne valahol az érthető, ha Mónika féltékeny lenne, hogy visszatér egészségesen Alexa.
Hulyeseg, hogy megint osszehozzak Furedit Alexaval, inkabb Peternel meg Monikanal kellene bekavarni sokkal erdekesebb lenne.
Igen az is lehet, hogy külföldön fogják kezelni. A legújabb Story-ban olvastam hogy Füredi összejön Alexával, és a két színész már nagyon várja a közös forgatást. Andiról nem esett szó.
Nem lehet tudni hogy Andi végleg távozik-e vagy mi lesz. Én a legrosszabbra gondolok, mert szerintem meghal. Ha Tamást meg "merték" ölni akkor vele sem lesznek kíméletesek. De bár ne így lenne. :(
További ajánlott fórumok: