Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Jércesaláta recept

Jércesaláta recept

Elkészítési idő 20 perc

A Jércesaláta hozzávalói:
30 dkg csirkemell,
1 doboz ananász,
1 kisebb doboz kukorica,
1 nagy doboz natúr joghurt,
3 tojás,
5 evőkanál majonéz,
só,
bors,
oregano


A Jércesaláta elkészítési módja:
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és kevés olajon megsütjük. Sóval, borssal és oreganoval ízesítjük. Közben a három tojást keményre főzzük. A csirkét és a tojást is hagyjuk kihűlni. Egy edényben összekeverjük az ananászt, a kukoricát és a majonézt; hozzáadjuk a csirkecsíkokat és a tojást is belereszeljük (vagy apró kockákra vágva tesszük bele). Jól összekeverjük és a hűtőszekrénybe tesszük.

Egy nap állás után a legfinomabb, friss teljes kiőrlésű kenyérrel. Még a "salátaellenes" férfiak is imádják! :-)


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A jércesaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook