Jelek küldése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Jelek küldése
Köszönöm előre is!
Aztán ne felejtkezz el rólam, ha meglesz az a pisztoly:-))
:DDD
Pisztollyal? :)
:DDDD
Csatlakozom!
Mi vaaan!????
Itt csak a meleg elleni buggyanás megelőzése végett kértem, amúgy meg ez nem gyerekportál!
Ne hari, de tudtommal itt 18 év alatt nemigen lehetne tartózkodni.
Ha valakinek küldök jelet - ő tudja, hogy miért?
(Olvasom a hozzászólást - és mivel nagyra értékelem - küldök jelet..) Vagy az indoklást privát levélben kell jelezni..?
Lehetne "Köszönöm..!", "Pardon...!" "Elnézést kérek..." "Sajnálom, bocsánatot kérek..!" jeleket (is) be iktatni..?
A hozzászólások helybeni (a hozzászólás ablakában) értékelésésének lehetősége nincs az üzemeltető tervei közt..?
NEM!!!
Bár nem vagyok kompetens a kérdésben, viszont ha először vizipisztoly, utána játékfegyver, a végén teljes arzenál, mert a gyerek szereti a tankot :(
szó sem lehet róla, inkább tus, alá lehet állni és küldeni a másiknak, vagy medence :)
Kedves Hoxa!
A nagy melegre való tekintettel, és a buggyanások megelőzése végett nem lehetne beiktatni egy vízi pisztoly jelet?????
Szívesen feláldozom érte a muffint. ;)
Hmmm???? :)
További ajánlott fórumok:
- A jelek küldéséről
- Freemail óriáslevél küldésekor kiírja, hogy "A biztonsági időkorlát lejárt, ezért a rendszer kiléptette!" Hogyan oldjam meg a videó küldést?
- Visszahívós küldése
- Ez a mondat "Mennyibe kerül a kis kabát küldése Németországba?" hogyan hangzik angolul?
- Egy jel küldése nekünk nagy boldogság
- Tudja valaki K&H netbankban hogy tudom visszaállítani a bankszámla kivonat postai úton történő küldését?