Japán Wakame (beszélgetés)
Sziasztok!!!
Hát én sem tudok semmi biztatót mondani, először lement 1-2 kg, de azóta semmi
pedig mivel két üveggel kaptam a férjem is elkezdte szedni ( neki nincs semmi eredmény).
Már azt sem értettem miért két üveggel küldtek ha a 8 kg-hoz 8 nap kell és az bőven kijön 1 üvegnyi szerből.
Mivel előbbi hozzászólásokban olvastam , hogy nem érdemes a visszaküldéssel próbálkozni nem is küldtem el.
Marad a torna ......
KÖZBEN JÖNNEK A GONDOLATOK AKIK RENDELTEK AZOK KAPTAK SZÁMLÁT?????
IGAZ EZEK A GONDOLATOK NEM BIZTOS HOGY ELŐBBRE VISZNEK, DE LEHETSÉGES HOGY TÖBBHELYEN IS MÜKÖDNEK MIVEL MÁS-MÁS MAIL CÍMÜK IS VAN? LEHET A RENDŐRSÉG MEGTALÁLNÁ ŐKET A MAIL CÍM UTÁN???
VAGY ILYENRE NE IS GONDOLJAK.ÖRÜLJÜNK HA A PÉNZT VISSZAKAPJUK, VAGY CSAK ÉN REMÉNYKEDEK EBBEN??,
160. szelicsaj 2010-03-01 11:41
Sziasztok! A cég szlovák címére szeretnék reagálni, ugyanis én Szlovákiában, Felsőszeliben lakom :D
Először is, talán Horné Salibynak kellene hívni, hiszen mégsem a magyar forma a hivatalos. Semmi ilyesmiről nem hallottam, ebben a kb. 3500lakosú faluban! Azt hiszem, ha innen indulna, már mindannyian nádszálvékonyak lennénk. Vagy a rendel<őknek más címről küldték? Kérlek írjatok pontos címet, esetleg nevet kedves tapasztaltak! Hozzátenném, a mobil és átlgos vezetékes telefonszámoknak sem olyan a formájuk errefelé, mint amilyet a weboldalakon láttam. Várom a nyomokat! Ani
mircike70 ,szelicsaj,
a küldött csomagban ezt a mail címet kaptam, melyre írtam, küldjék vissza a pénzt.MOST MÁR CSAK VÁROK MIKOR REAGÁLNAK AZ ÍRÁSOMRA.
SZÁMLÁT NEM KÜLDTEK A TERMÉK MELLÉ, MEGRENDELÉSI ÉS VEVŐSZÁM SZEREPEL CSAK. GLS FUTÁRSZOLGÁLAT HOZTA A TERMÉKET 03.02-ÉN RENDELTEM 03.03-ÁN MÁR MEG IS KAPTAM.( TALÁN ŐK TÖBBET TUDNAK RÓLUK??)
A TEL.SZÁM FORMÁTUM BUDAPEST SZERINTEM LEHET NEM IS SZLOVÁKOK,NAGY KAMU AZ EGÉSZ
ÉN BAROM, HOGY BEDŐLTEM HOGY TUDUNK ELLENÜK ÖSSZEFOGNI? KI TUD VALAMI OKOSAT KITALÁLNI?.
szelicsaj jelentkezz!!!!!!!ha tudsz valamiben segíteni,
Healthy Living - Egészséges életmód, P.f. 8. - 925 03 Felsőszeli, SZLOVÁKIA
info@infohealthyliving.com – tel:1 9998 538,
ezt mütymürüttyöt rendeltem!!
JAPANESE WAKAME Megerősítő Kúra max. 8 kilós fogyáshoz - 14.980 Ft (kód. HI209/CE2)
(+ GLS futárszolgálati díj 1 700forint)
Nos sorstársaim ezen levelet küldtem e-mailban a cég számára és postára adtam a "csodaszerünkket"".
A Fogyasztóvédelem is kap belőle képeket is készítettem és videófelvételt a csomagról.
Amint van valami azonnal jelzem.
ÉS!
Tessék nem be dőlni az ilyen cuccoknak életeken velem együtt.
A fogyás titka a mozgás, ezt én mondom aki 3 hónap alatt adtam le közel 10 kg., úgy hogy elmentem egy terembe és lábgépeztem és hajópadoztam 45 percet.3 alkalommal hetente, ja és a kenyeret zsömire cseréltem napi 4 darabra, reggel kettő ebéd egy este egy. Tényleg ennyi.
Üdv,
A levél tartalma:
Tisztelt Cég!
Healthy Living - Egészseges életmód, P.f. 8. - 925 03 Felsőszeli, SZLOVÁKIA
Vainfohu@mywakame.com - 1 999 8538, 1 808 8331, 1 808 8238
Megrendeltem az Önök által forgalmazott terméket.
Sajnálatos módon a doboz kinyitása után szembesültem, hogy három dolgot soroltak fel del 1 darab folyadékot kaptam : Cherry + ami nem is volt a felsorolásban.
Mellékelem a dobozban talált papírok másolatát is és az átvételt igazoló utánvétnyugtát is.
CJ1 reorder cherry slim 1 db nem érkezett meg
CJ1 cherry slim 1 db nem érkezett meg
X11 különleges elbanast 1 db nem érkezett meg
Leírást a pontos szedéséről semmi információ. Ezek után látogattam meg jó pár fórumot és döbbenten olvastam a tapasztalatokat.
A bizalmam az Önök által forgalmazott termék, termékek iránt megrendült és a cégük iránt is. [link]
Így nem tartok igényt az Önök termékére.
Ezek alapján élek a lehetőséggel, a pénz-visszafizetési garanciával.
IBAN kód: xxxxxx Nyrt. xxxx, melyre kérem az általam az Önök részére postai úton visszaküldött termék ellen
értékét átutalni 14. 180. HUF. Az elérhetőségem-mobilszámom: xx
Kérem, tájékoztassanak.
Köszönettel,
Ha géphez kerülök figyelemmel kísérem, illetve beszámolok a hatásokról.
Szeretném tudni mások véleményét is.
Szép napot mindenkinek.
JAPANESE WAKAME Megerősítő Kúra max. 8 kilós fogyáshoz - 14.980 Ft + 1 700 a GSL futárszolgálati díj(kód. HI209/CE2 pontosan 16 680 forint. Én barom mire dobtam ki ennyi pénzt, nekem ez sok.
03.03 reggeltől szedem, tehát 6 nap egy dekát sem fogytam!!napi 2X25 csepp még szedem de az előzőekben leírt mellékhatás, hála elmúlt.
A súlyom 82,4kg.
Szerintem nincs olyan fogyiszer,kapszula,cseppek, bogyók amitől fogyni lehet.
Ez mind hazugság, hogy ilyen szerektől lehet fogyni.Rohadt okos lettem, megint!DE a női híúság, hogy rövid időn belül kilókat lehet ledobni!!!! Igaz rühellem én is ,hogy mindig bedölök valami baromságnak.
Most lehet hogy fogyok ,de csak attól hogy a kidobott pénzt meg kell spórolnom, a kaján. Jobban jártam volna, a kidobott pénzen gyümölcsöt veszek, lehet attól esetleg még fogyok is.
Heló mindenki!!
Vörös vagyok nem szőke!! én hülye mégis bedőltem a csoda fogyi cseppeknek!!
Semmit nem fogytam még de CSATLAKOZOK AZOKHOZ KIK RENDŐRSÉGHEZ FORDULNAK-E SZÉLHÁMOS BADÁVAL SZEMBEN.
Rohadt pénz csalók.Rájuk jönne olyan hasmenés mint rám hogy egy fél délelőtt a vécén ültem, nem tudtam sehova sem menni a lakásból.
Ha valaki tud címet hogy lehetne a pénzt vissza, annak hálás köszönet. Én marha alig van pénzem de ilyen baromságra kiadtam. Már csak későn akadtam erre a fórumra, bár csak előbb találtam volna rá!!
Mindezek után szép napot mindenkinek!!
Sziasztok! Háááát, én sem tudok sok jóról beszámolni. Fogyni azt biztosan fogytam, de nem tudom, hogy mitől. Hétfőn este iszonyú gyomorgörcsöket kaptam, aztán ez folytatódott szerda reggelig, a poklok poklát éltem át. Majd szerdán reggel minden kijött belőlem, az is, amit sosem ettem, vagy ittam meg. Addigra már félholt voltam. Mivel így 3 napig gyakorlatilag inni is alig mertem, minden bizonnyal fogytam is, ezt a nadrágomon is érzem, mérlegre továbbra sem állok, mert semmi kedvem tudni az igazságot a súlyomról :-(((.
A kérdés már csak az, hogy benyeltem-e valami vírust, attól lettem ilyen rosszul és fogytam a nem evéstől, vagy a Wakame betegített-e meg. Hát egyik sem túl vidám lehetőség. Tegnap, csütörtökön kezdtem el ismét szedni a Wakamét, azóta ég a gyomrom, de legalább nem görcsöl. Hát most legyen okos az ember. A végén még kiderül, hogy nem hogy nem hat, de még valami méreg is van benne. Megette a fene, ha már ennyit költöttem rá, hát megeszem, ha addig élek is. :-((((
Pár éve én is csináltam colonix kúrát, bár nem fogytam jóformán semmit, de biztos hogy tisztultam, mert naponta 3-4 szer voltam wc-n.
Azóta találtam lényegesen olcsóbb és természetes alapanyagokból álló béltisztitót.