Ez az egyik; a masik (ami csak egy tip, nem tudom valojaban mi a valos helyzet nalattok): karier vagy kapcsolat.
Hulla farat vagy es nem csak faradt ellegedetlen is, a munkad nem hoztta meg a megelegedest.Akor miert csinalod? Vagy miert ekora mertekel? Szerintem inkabb sorendet kel felailatnod es ami nem tul fontos arrol lemondani+ a parodra is atpaszolnia hazi munkabol , kozos jutalmat megjutalmazni mondjuk kozosen elfogyasztot pohar boral, es uttana egy nagy adag alapos es folleg tartalmas szeretkezesel.
Ha tul sokat dollgozol, ha tul sokat farasztod a buksid lemerul az energiad mig eljutsz az agyig.
Es megis hatalmas faratsag erzik a naplodbol, nem csak fizikai faratsag es selytesem, hogy a faratsagodnem kivulrol, hanem belulrol fogod megoldani,magadal kel rendezned a dolgod.
Ha ram hallgatsz surgosen legalabb csokented a kave adagot. En is iszom , de ilyen alapotba nem (remelem, de a naplod olvasva tudatosan ellenorizni fogom).
Frisebb leszel es a gondod s mas szemel lattod es a megoldast is tisztabban.Egyelore a naplod egy nagyon farat no naploja.Kb ilyen volttam mikor a lany pici volt, tobbet beszeltunk valasrol mint szeretkeztunk.