Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Iszol velem egy csésze kávét? (beszélgetés)
:-))Attila!
Azért 1 év alatt 2 baba,szép teljesítmény!
Közlöm veletek,a következő évre!
ÉN babát nem vállalok,nektek kell megoldanatok a problémát!
Igen, vegul is megszerettuk egymast.
Kozben let egy kis Balazsunk , meg a Julcsi babaja( a nevet sajna nem jegyezttem meg)
büszke is lehetsz :) jó kis közösség alakult ki itt
Szerintem is:) El sem hiszem, hogy kitartotattok melettem.(kicsit buszke vagyok magamraDD)
jó reggelt! már egy éve hogy ide irkálunk, ez már valami :)
Akkor kellemes kapucsinozast, bar en mar megittam.
Jo reggelt.Most iszok egy kapucsinot.
Jól van,hát a teát is megisszuk!:-))
Csajok, tudjatok, hogy ebben a honapban unepel a forum 1 evet.:))
A ferjem most neztte a forumot, mondom, hogy en nyitottam. " De te mar nem is kavezol."Mondom , hogy mindjart 1 eves es visszanezttem mikor is inditottam.
Tettem képet , még lesz sok..............:)
Hat enm a hutobol vettem a vizet, de a hegyekbol elleg hideg viz jon.:)
most jöttem be a kapálásból :) reggel nyafogott a nagyfiam az oviban, nem akart ott aludni. remélem óvónéni helyretette a dolgokat a kis fejében és megvigasztalta. sokat hiányzott és itt volt a hosszú hétvége, így megint nem akar oviba járni. el tudnám hozni délben mimdig de annyira utálok ez miatt kapkodni hogy időben kész legyek
Most ep egy limonadet iszok.
Nem kivanom a teat, tallan ha lehutenem.
Én is kevesebbet kávézom!Tea minden mennyiségben!
Husvet otta nem ittam egy kortyot sem, neha kapucsinot, de most az se nincs. Csak nedu es "hazi energia ittal"
Gratulálok drága mamika Igy anyák napja előtt)))
Sziasztok , Szép napot Lányok !
Ma is megyek babát nézni , de előtte megyünk az Apukáért , mert míg bent vannak , addig még dolgozik Attila .
Igen , tegnap késő este már szopott - addig nem nagyon volt mit - de este hívott Julcsim , hogy evett a baba és már nem sírt :))
Gratulálok!
Remélem jól vannak!
És persze gratulálok,mert nagymama lettél!
Puszi a babanak. Gratulalok a nagymamanak es az anyukanak.:) Na meg persze az apukanak is.:))
Sziasztok !
Megszületett Attila baba ,3.kg.50.cm , jól vannak :)))
További ajánlott fórumok: