Iszol velem egy csésze kávét? (beszélgetés)
Ha teszel belle egy kis grizet azt mondjak finomabb.
Jo reggelt.Meg nem reggeliztem,de kavezom veletek.
Ki csinál nekem puliszkát,????
Ismerős a helyzet,engem is megbántottak.Sok olyan ember van aki azt hiszi magáról hogy csak ő valaki,mást lenéz,beszól ,megaláz,És utána vigyorogva azt mondja nem úgy értettem.Virtuálisan könnyü"ki vagyok Én"-nek lenni,az életben meg .......................Én kedvelem Ibit remélem visszajön!!!!!!!
jaaj ibi miért mentél el? ezért kár volt töröltetned magad,ha valaki törölteti magát azért nem te vagy a felelős :(( gyere vissza!
Tudjátok,ezt a fórumot akkor indította,amikor engem nagyon megbántott valaki,és hirtelen nem tudtam hova menni.
Írt,hogy nehogy kilépjek,mert indított egy fórumot,hogy valahol otthon legyek :))
Jó ember az Ibi!
Ezt írta. Bemásolom:
*Nem merttem eddig szolni, mert...Iniditoottam egy forumot, valojaban azert indult mert azt hittem eltuntel a hoxarol, igy akarttalak visszacsalni.Ha gondolod nezd meg.Termeszetesen nem kel maradj csak azert mert erted indult.
Nem kellett volna elmenned,nem volt sértő amit írtál,csak őszinte voltál,és tudod vannak olyan emberek akinek fáj az igazság.Sajnálom hogy elmentél,ha vissza jössz jelezz!!!!:(((((((((((((((((
Olvasod a naplom nem??? Tudod h én is lépni akartam még se tettem mert azok akik igazi barátaim itt vannak és szeretnek Ne menj máá elllllllllllllll Most jött le a Kávéé naaaaaaa igyál velem Lili te is kérsz?))))
Azért szólj majd nekem,ha visszajössz! :) Most már én is sírok!:(
no kész a kávém is :) fuh nagyon meleg lesz ma, nem is ajánlják a kávét,csak bajt hoz :/
Még írhatsz neki másikat,hogy mégsem mennél
Szép jó reggelt ,Jó kávézást!!!!!!
mi a téma így kora reggel?
Szia! Öntök Neked kávét! :)
Neked is, gyere kavezni:)
Tudod,én is kiléphettem volna,amikor nagyon mélyen megbántottak, de az nem oldott volna meg semmit.
Az az illető, egy irányító szerepet akart betölteni a fórumba,és nehogy már ajándékot fogadjon el tőletek! Ő valszeg, az életben is ilyen. Senkitől semmit nem vár,és nem érti,hogy más is lehet önzetlen.
Mar irttam az este a modinak, nem tudom hogy vagyok meg itt
ne mááááá ne menj el légysziiii
Ili tudod mirol volt szo?Es honen tudjam , hogyan reagal? Honen tudjam , hogy eltunik.Mindegy neki visszakel jonie.Amig en itt vagyok nem fog jellentkezni
De abba a fórumba kívülálló vagyok. Szerintem,igazad volt,de sokszor nem szabad ezt elmondani,mert vannak,akik nem szeretik az igazságot.
További ajánlott fórumok: