Iszol velem egy csésze kávét? (beszélgetés)
Mesze lakunk a tuntetoktol.A legkozelebbi tunteto varos is 200km.Maskep attol tartok jo magam is kimentem volna.
Amugya kedelyek lecsilapodttak, folleg , hogy a gyujtogatok kuldve volttak, hogy rosz hirbe keverjek a normalis tuntetoket. Meg hogy a tvsek es azoknak akik meg nem mentek az utcara eltereljek a normalis tuntetokrol akik nem csinalttak semit azon kivul, hogy kiabaltak amiert oda mentek.
Most mar nyugi van, csak a tuntetok fagyasztjak maguk estenkent.
Nem tudom mi lesz. Nem tudom kinek lesz nagyobb a turo kepsege , a tuntetoknek , vagy azoknak akik miat tuntetnek.
Sziasztok !
Kávét -teát valaki ???
Mit főztök ma ? - én lehet , hogy kelt csinálok . Kel káposzta ??? - :)))
Romaniaba.Az egesz orszagban az utcan vanak az emberek.
Egy mentos lanc szolgalatot akarttakmegbolygatni.Egy arab alakitotta. Mar amugy is nagy volt az elegedetlenseg.Iskolak, korhazak szuntek meg.Nem politizalhatok itt.De azt hiszem a szabalyal nem ellenkezik, hogy gyufa volt a benzinre.
Probaljak elfolytani, de bar 4-5 varosban tuntettnek, de 13-14 varosbol menek mar.Egyetemistak csoportosan.Nyugdijasok es kozep koruak.Muvelttek es muveletlenek.Az utcai rendoroka a fovarosban a normalis tuntetok ellen fordultak, mikozben bandak gyujtogatnak , utcadarabokal es gyulekony dollgokal hajigalnak.
Jó reggelt!:)Szép napot!Mire ébredtek kész az első adag kávé.Nem tudok aludni,nagyon izgatott vagyok.A lánykám érkezik haza alig várom már hogy megölelhessem.8 hónap telt el az utolsó találkozásunk óta.Bár a neten napi kapcsolatban voltunk így könnyebb volt elviselni a távollétet.
Kívánok jó kávézást és kellemes napot.
Azért máskor a csendes korszakodba is írj egy sort,hogy jól vagytok!:))
♥
Jaj Ibi!Azt hittük már történt valami bajod!
De nektek semmi bajotok ugye?
Baj meg mindenhol van...
Sziasztok!
Most értem ide!Remélem jól vagytok!:))
Szia Édes !
Hogy vagy ? - Vagytok ???
Megkaptam , köszike :)
Tegnap nem jöttem , mert miután megfőztem és sütöttem egy kis sör-kiflit , elvonultunk-Gyuszkóék is - a lányomhoz és ottragadtunk :)
hA MARADT MÉG, ÉN IS KÉREK :))
sZIASZTOK , ELALUDTAM.gYUSZKÓ ELMENT 5-KOR ÉS MÉG TLVLZTEM............