Isten (beszélgetés)
Tudom, hogy van. Csak nem hiszem, hogy mindenkivel. Sőt azt gondolom, hogy a gyerekeinkkel kapcsolatban az az egyetlen jó szeretet. (Sőt a családunkkal is. Na jó, ott nem biztos) :O))))
Ha azt írod, hogy nehéz kihjönni belőle, akkor az lehet, hogy inkább elvakult szeretet. Nem?
Igen, a hangulat és a rezgés...
De igaz is lehet, hidd el nekem, van feltétel nélküli szeretet, amiből kijönni is lehetetlen.
Igen, ezzel én is így vagyok. Ezért is írtam, hogy vannak hangzatos, szépen csengő gondolatok.
Szerintem az ilyen írások, vagy művészi alkotások arra jók, hogy egy kellemes hangulatot teremtsenek és kellemes rezgést hozzanak létre.
A lényegét nem biztos, hogy komolyan kell venni, vagy legalábbis megkeresni, hogy hogyan is igaz :O))))
Igazad van, de vannak kivételes esetek. Én pont ebben voltam/vagyok nemrég.
Nálam meglett a feltétel nélküli szeretet, cselekedetektől független :'-(
De nekem a szöveg tetszett maga, nem is reális szemszögből nézve, csak, úgy.
Vannak szépen csengő godnolatok, de megnézném a "tulajdonosát", hogy meg tudta-e csinálni.
Onnan lesz hiteles. Addig csak "duma". Nekem.
Igen jó, csak kérdés, hogy megvalósítható-e.
Tudsz-e szeretettel nézni arra, aki....
Na jó, nem mondok példát, de gondold át, hogy reális-e ez a gondolat.
Mindenkire tudnál szeretettel nézni? Függetlenül a cselekedeteitől?
Én nem. A legbelső énje mindenkinek tiszta, azt szeretem, de nem fogom szeretni, ha nem szerethető, amit tesz.
A feltétlen szeretet csak a legmélyebb énre vonatkozik szerintem.
ha a kultura és a vallás azonossá lesz, akkor veszélyessé is válik..
nézd az izlámot...
Például azoknak az embereknek, akiknek gyerekkorukban teljesen kiesett a szocializáció, és börtöntöltelék tipusok, nekik nagyon nagy segítség tud lenni és valóban jó hatással van rájuk.
Egy bizonyos értelmi szintig sokszor hasznos tud lenni, utána már sokszor káros is. Nem feltétlenül, de azt biztosan látom, hogy nem teljes a kép, amit mutat, tehát előbb-utóbbérdemes továbblépni.
Hát azt veszem észre, hogy vannak olyan elemei, amik vagy a félreértés miatt, vagy az alapja miatt káros.
A nagyon kemény hívők gyerekei sokszor lelki sérültek.
Hogy ez az értelmezés miatt van-e azt nem pontosan tudom. De a szabadság jobb, mint egy dogma. Az alapelméletei rendben vannak, de nem érdemes kézpénznek venni belőle mindent.
ösztönös belsö erö..
ösztönös belsö hang..
ösztönös belsö látás..
ösztönös belsö letapogatás..
ösztönös belsö izlelés..
egyetértek..! :))
Lépnem kell,de majd jövök.
Sziasztok!
:))
köszi, hogy rám hangolodtál.. ;))
A legbelsőbb hangod nem vezet félre. Arra szokták mondani, hogy a szíved hangja, bár ezt azonnal összekeverik sokan a szerelemmel, meg a vággyal.
Szóval a belső megérzés. Nem tudok rá jó szót. Sajna mindegyik félreérthető.
Igen. Az érzelmek nem összekeverendőek. Ez igaz.
Szeretet, félelem, gyűlőlet. Ezezk is érzések, de nem ugyanaz, mint a belső megérzés.
Tök igaz, hogy ezeket kell megtanulni különválasztani.
Vagy inkább érdemes. Akkor jól működik. :O)))