Isten (beszélgetés)
DE ÉN NEM AZ ANYAGIAKRÓL=PÉNZ - BESZÉLTEM eddig sem! :o)))))
Hát ja. Vagy vagy. Megvan a választása. Megérti, vagy meghal. Én humánus vagyok. Adok sanszot :O)))))
csoportterápiás oldal leszünk :)
doki még vacillál és szalajt egy évet...;)
na..! szeressük már egymást feltétel nélül.., légyszi...! :))
Ha közben beledöglik, akkor is ..... ;oDDDDDDDDDDD
Bocsi, nem tudtam kihagyni!!!!!!!!!!!! :o))))))))))
Én még nem akarok beolvadni. Ahhoz még kell egy két kör. De majd olvadunk
"He?"
Utolsó inkarnáció?
Mármint, most miről beszélsz?
Az eggyé válás előtt?
Jaja. Hangolódik a fórum. Nemsokára mind egykövet fújunk mindannyian :O))))))
(áh, persze nem, de nem is baj)
Igen,igen eggyetértek sok mindenben,de azért pár embernek sikerült már,van aki eljutott az utolsó inkarnációjához,és "befejezte",és majd ha kb.50-100 év mulva úgy gondolja,...akkor majd ujra lejön :-))
Ezt nem lehet számszerüsiteni, nem gyakran állnak igy össze a feltételek.
Lehet igazad van Doki,de erre a szintre sem jut el sok ember,..eddig még,én sem.
Hm. Egyetértek!Kivéve utolsó mondat: az élet körforgását elfogadni kra nem egyszerű, éppen a szeretet miatt.
Csak egyszer én is százalékosan kérdeztem tőled valami hasonlót. Hány százalékban vagy boldog. Asszem ez volt :O))))
attól függ, hogy össze-vissza vesszük az embereket, vagy kategorizálva, mert % esélyeket is nézni kell
Egyébként valahol olvastam hogy a szeretet az tanult emoció, szerintem meg valahol benne eleve az emberek lelke mélyén benne van, hiszen az ujszülött és igényli elsö perctöl kezdve, talán inkább arról van szó hogy akiben nincs szeretet abból valamiért elveszett, pedig pont azokban a válságos idöszakokban kell a szeretet, mikor valaki teljesen elfordulna töle. Pl. Ha valaki elveszit valakit nem azért történt mert Isten nem szereti és ezért elfordul Istentöl vagy az ö szeretetétöl, pedig csak el kellene fogadnia az élet körforgását.
Pár percre?
Hájjáájjjj...
A Liget tényleg gyönyörű, majd jövő hétvégén én is megyek futni. Én jobban fogom élvezni a természettel való eggyé válást, hiszen minden percben imádok körülnézni most, hogy itt a tavasz. :)
Ez a módszer ismerős :O))))
jó éjszakát mindenkinek, mire végig olvastam megcsörrent a pizsoma....:O))
Én meg elhiszem, még ha nem is igaz :O)))
Csak mert önzően jól esik :O))))
100-ból hányszor jön össze?
értettük..
gondoltam., más nem lehet.. :DD
jó, akkor most magam javítom Ziziiii:D
Freud-i :D
most példul milyen kellemes téged olvasni... :))
sok igazságot mond, kedves barátom. ;)
További ajánlott fórumok: