Isten (beszélgetés)
" utánna hinne mint atom"
Hát amilyen hülye vagyok !
Úgy nézek ki ?
Küldjek fényképet ?
"Azért a hit hallásból van,a hallás pedig Isten Igéje által"
Azért.
Válaszolok szívesen,de a csodálkozás első helyre került.
Ad.1:Leírtam egy rakás igén keresztül,hogy Isten hogyan ad életet
Ad.2.Csodálkozásomat ezen klasszikus igének ismereti hiányossága a részedről indukálta:
"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."
Jn:8,44
Meg ezé kedves exrefis...:
"A tolvaj nem egyébért jő, hanem hogy lopjon és öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életök legyen, és bővölködjenek."
Már pedig ez egyik sem a teremtő Isten.
És piszkosul elegem van,hogy mégis mindenki az Ő nyakába varrja.Adott kiutat,adott megoldást csak mindenki sz*rik rá-szó szerint,húzza száját,hgoy az nem jó...Igen,hát akkor nem jó.De senki ne mondja,hogy nem volt más választása.Tudod mi a szép a hitben?Hogy képes a tudományt felülírni.Mert ahol te majd azt fogod mondani a betegnek,hogy "sajnálom,nincs tovább",ott neki még mindig lehet esélye Istennel...:O
De azét nyavajogni kell,hogy milyen Isten...Mint az a kisember,aki a szülője pénzén lázad a szülő ellen.
Akkor mitől vagy nyitott? Ha majd kipróbáltad élőben és előítélet nélkül, akkor azt mondom okos vagy. Így most pattintassz valamit, ami egyébként elég szépen működik.
:O))))
Mert te így cimkézel.
Te abból, amit előtted gondoltak. Mit teszel te hozzá?
Gyurki, te lennél a legnygaobb bizoyítékom :O)))
Beszélgetnék veled 1 órát és te lennél az első, aki utánna hinne mint atom :O))))
Asszem egy picit többször is mint te.
Látod erről beszélek. Mindent ledobsz, akkor hol is vagy nyitott?
"Miért üti egymást? "
Ah...ne má'...
"kitérsz a válasz elől."
Nem szándékos.Valószínűleg nem értjük egymást...
Hát ez kurvanagy dolog, nyilvánvalóan ellenőrizhetetlen. Hülyének nézel?
Hallottál már a szuggesztióról?
Esküszöm nem olvastalak,csak most! :)))))))))))))
;)
Pl. meg tudom neked mondani, hogy mire születtél. Ez az, amit fennt választottál.
Amikor kimondom te is érzed, hogy az.
De ez csak egy példa. :O)))
Van aki igen,van aki nem.
De a haláltól való félelem nem ezt jelenti általában az embereknél.Hanem azt,hogy nem tudja,hogy ténylegesen kinek van igaza:a materialistáknak,az Istenhívőknek,a budhistáknak,egyáltalán: itthagyni a biztosat,a szépet...félelmetes.Egy hívőnek: nem.Ez evidens...:P
Semmit. Korlátokat, amibe kapszkodtok.
Félsz a haláltól? Én nem.
Szerinted?
Ez rád is jellemző
a szelektív is :O)))
"Élőben igen, mert olyan dolgokat tudok neki mutatni,"
Mit gondolsz,hogy mi mit mutatúnk neked most is !
Miért üti egymást?
"Pirosalma,ne mond nekem,hogy..." - kitérsz a válasz elől.