Isten (beszélgetés)
Ah...baromi jól szórakozom egyébiránt...Már rég röhögtem ennyit...
:))))))))))))))))))))))))))
:D:D
Ez tetszett!:)
Atya Úr Isten!!!!
TUDÓSOK!!!:O)))))))))))))))))))))
Mi?
Abba se hagyta,helo!
:))))))))))))
Mikor montam olyat,hogy nincs lélek ?
Még a kutyának is van. Mindig ezt mondtam.
A lélek szerinte = agy,vagy mi...Nem sikerült kivennem...Ja és az a hívőknek nincs.Mármint agyuk,de akkor lelkük sem,de szívünk az van,mert az tud úgyis dobogni,hogy nincs agyunk,de akkor most nem értem,hogy a gliák,vagy mi a picsák(pardon) a lélek és hogy jön ide a szív,hacsak nem a transzplantációs rohamkocsival és jegelve(na ugye,hogy nincs lelkünk ilyen ridegségben)bár ki tudja,mert ha...
Na jó,szóval én feladtam.
Meg az ellenkezőlét is!:D
Ez egy "kísérlet,kutatás"(nem tudom,hogy írjam,hogy a drága IGSz ne javítson ki):) eredménye
fogantatástól számított 3-4-5-hónapos kora körülre gondoltam:O)))))))))))
Tehát amikor még nem született meg!Érted???:o)))
már megint kezded????
olyan hülyeségeket tudsz kérdezni néha...áhhh...
Te hiszel a lélekben,de egy nagyobb hatalomban,ami ezt az egészet összefoglalja,s adtak neki egy nevet(Isten),nem???
Most akkor mi van?
"Elcseszte ezt az Istened "
Most mi van?Tudod,hogy ezzel tökre nem értek egyet,még akkor se,ha almácskával egy szöveget nyomtok etéren.Mit vársz?Hogy azt mondjam nem is?
Már mondtam eleget.Lsd:Vita1 össz.hsz.Szemezgess,ha hiányod támad...
De figyelj,annyit hülyézel,hogy készülök egy kisebb igegyűjteménnyel összegezni,hogy a Biblia szerint ki a hülye.Aztán olvasgathatsz...
És akkor hunnét a csápibül jön ?
Azért a pap megkereszteli akkor is ha nincs lelke ?. Szerintem fekete lelke van annak aki azt mondja,hogy az újszülöttnek nincs lelke .