Isten (beszélgetés)
Akkor másképp mondom.
Szóval azt álítod,hogy ha egy rakás "szerintedagyanincs" azt mondja,hogy Isten szólt,akkor elhiszed.(Ja és alapkitétel,hogy egy épületbe legyenek bezárva...)
Ki mondta,hogy hozzájuk nem szól?
Lehet,hogy hozzád is,csak nem hallod:)
pl.lehet most is azt mondogatja:"Gyurki!Nincs igazad!Hahó,nem hallod?Tévedsz!:)
szerintem a lélek témája olyannyira megfoghatatlan mind Isten, valaki elfogadja., igy vagy ugy..
éppen ma láttam "Mi a csudát tudunk mi a világról"
nagyon érdekes.. ajánlom figyelmetekbe.. :))
"Kinek?Neked?"
Nem csak, nekem. Hanem akikel tele van a templom.köztük te is.
Na,sose késő...
:))))))))))))))))))))
"Mert nincs kedve Veled " Jó ! Akkor szólhatna személyesen a hívőkhez amikor tele van a templom. Nem ?Akkor többen hallanák és ez már bizonyiték
lenne.
hihihii.....nyitogatom a szárnyaimat...hülyeséget én is tudok diplomatikusan írni....:O)))
az a baj nincs itt a cenzúra ...:(
Hát állítólga az emberi agy nem a felsőfokú matematikának van megalkotva...:P
De ha engem kérdezel,ezek megértéséhez külön kp-k felelhetnek,mert hogy van az,hogy valaki löki a fizikát,meg a kémiát,de egyszerű matematikai hányadoshoz nem ért,mert szerinte a nevező (ami mondjuk egy szorzat) egyik tagjának növelésével nő a hányados értéke...A fizikában ezeket mondjuk az egyenesen/fordítottan arányos kif.fel mondják,tehát azért csak fedik egymást...:P
Na mindegy...
aha :O)))))))))))
azért nézd meg az 59-est. nem lennék jó tudós??? :DDDD
teeeeeeeeeeeeee, idegtépő vagy :DDD
már mért lennék mindig többen?? az emberi élet körforgásban van, nem tűnt még fel????
az tuti hogy a páromtól fogok szülni, mint ahogyan az is hogy a lelket nem lehet elhasználni...az használ téged.....:DD