Isten (beszélgetés)
Te lehet, hogy onnan szopsz dolgokat. Hát én biztos nem.
De az is jelent nekem valamit, hogy így állsz hozzá megint valamihez, amiről nem tudsz szinte semmit :O)
Nem,de válogasd meg a szavaidat,oksi?
Mindenki másban hisz.Elmondtam miben hiszek,ez erről szól,nem arról hogy hol olvastam!
Ezeket nem véletlenül kapod. "megdolgozol" érte.
Kemény, de ez van.
Nekem sem jött be régen :O))))
Most már berohan :O)))
Soha ne legyen akut leukémiád...:SSSSS
Meg agresszív gyomorrákod...:SSSSS
És hasonlók.
Vagy a gyerekeidnek...
Vagy akárkidnek,hogy esetleg mintha a szíved tépnék ki...
Vita egy igazság van. Nem tök mindegy, hogy indiai van milyen?
Ha így működik, akkor így működik.
Mindegy melyik könyv írja, mindegy, hogy hogyan hívják. A kérdés így van-e, vagy sem.
Ez az egy számít. :O))
Nem ők voltak az egyetlen vándorló nép letelepedésük előtt és az egyetlen harcos letelepedésük után.Nem voltak az egyetlen nép,akik istent hívtak segítségül a harchoz és kaptak isteni ígéretet a győzelemre.
NEM LÁTOM EBBEN A KRITIKUS PROBLÉMÁT.
Ezzel én is egyet értek!!!
Pontosan így gondolom én is!:o)
Ez így igaz.
Aki nem hisz ebben, egyből azt gondolja, hogy lelketlenség így gondolkodni.
Pedig pont nem :O))))
Szerintem nem vagyok kegyetlen,egyáltalán nem,azért mert azt mondom,hogy az megy el akinek lejár az ideje.Ez így van.
A hét gyermekes apa is azért megy el,mert lejárt az ideje,ezt az életet választotta.Lehet rövidet.De ezt választotta.
A gyerekei meg túl fogják élni,mert ők sem véletlenül választották azt a családot,ahol az apa korán elmegy.Hanem azért mert ez által erősödhetnek.
Én így gondolom.
Persze ezek nagyon fájó dolgok...és kellemetlenek,de akkor is így gondolom.
És nem azért mert kegyetlen vagyok.
Nem szó szerinti idézet volt, nem is kellett volna idézőjelet használnom.
Nem tudom már, nem írom föl ezeket. Valamelyik Mózes-könyvben.
De tudod jól te is, hogy ez bőven elég volt ahhoz, hogy megöljék az illetőt.
Meg azokat is, akik a zsidók útjába kerültek a vándorlásuk során.
Semmi gond...Bekajálni...Hm...Honnan is idézted ezt?
Hm?Ezt itt:
"Öljétek meg, aki azt mondja, van más Isten is!"
Az egyes állítások önmagukban is igazak, a szövegösszefüggés csak értelmet és hátteret ad nekik.
Ha Isten azt mondja: "Öljétek meg, aki azt mondja, van más Isten is!", akkor ez azt is jelenti. Lehet, hogy Isten ezt azért tette, mert így akart rendet tenni, de ettől még ezt parancsolta.
Értelmetlen magyarázkodás-mentegetőzés minden további. Azaz nem értelmetlen, mert a hívők bekajálják. Akinek van egy kis fantáziája, kellően befolyásolható, szélsőséges gondolkodású és hajlamos a fanatizmusra, annak az ilyen magyarázatok megteszik.
Bizonyos szempontból egyetértek.
na de ki (mi) dönti el hogy kinek mikor jár le?
Nem,nem kár.Ha összességében soha nem nézel semmit,akkor szélsőséges vagy.Hm?
De igen,jól éreztél rá,hogy te reagáltál,és elmondanám,hogy ez a válaszom a belinkelt kép aláírására...;)
:)
Nekem van 10hós koromból is! Tök király!:D