Isten (beszélgetés)
Nem, mert az álmaink mégsem ugyanazok. pl.
Miért poont a halál pillanatában lenne mindenkinek ugyanaz.
Másrészt az életben történő események is igazolják, ha megfigyeled, de erre mondtam, hogy ezt csak életben tudom megmutatni, mert folyamat, nem egy villanás.
Nem Isten bosszúja,oké.
Saját hibám tükre?Most akkor eljött az idő,vagy a saját hibám tükre?:O
Nekem régóta nincs rossz. Ezért tudom, hogy nem így van. Különben egyetértenék veled. De nem így működik.
Ha rosszat teszek, akkor van rossz utána.
Erre jöttem rá :O)))
Jó napot mindenkinek!
Rossz és jó viszonyfogalmak!
Itt tanították nekem valamelyik fórumon!
Úgy gondolom, hogy az időintervallum nem mindegy!
Klinikai halálból visszatért emberek leírásából, amiből manapság 32.000 van a világ minden tájáról és 95%-ban egyezznek a leírások, élményke.
Lelkünk útja című könyvből, ami regressziós hipnózisok feljegyzéseit tartalmazza 2.500 emberen elvégezve
Ezeknek az összefüggéseknek az életben történt megfigyelése alapján, amik igazolják.
Kezd ki minden sorát, amit írtam, ettől még az igazság nem változik, legfeljebb észreveszed, vagy dobod ki az ablakon. Te döntésed.
A dolgon nem változtat.
Miért kell felcimkéznem? Én nem vallásként tekintek a reinkarnációra ..... mint ahogy az istenképem sem egyezik egyetlen vallás istenképével sem ...
Én elmondtam, mit gondolok, miben hiszek, és nem nagyon érint, hogy Te azt megalapozottnak látod-e vagy sem vmelyik vallás alapján. IGSz kérdezett, én válaszoltam. :o))
Minden, Isten által kiirtatott nép ilyen volt?
ÉS Isten mennyivel jobb?
Hányszor?
Hányszor kell rosszat tapasztalni, hogy értékeld a jót?
Egy idő múlva újra, hogy nehogy elfelejtsd?
Akkor ne beszélj zöldségeket, hogy látomásból van. Sosem mondtam ilyet.
És tudod, hogy honnan van, mert leírtam már korábban.
Azért kapják mert ezt választották.
A későbbiekben ennek hatására tudnak erősödni.
Össze vissza vagdalkoztok.
Ez az okos ember viselkedése.
:O))))
Hát nem igazán :O)))