Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Isten (beszélgetés)
Mennyivel több?:))
Mivel több?:))
ja.! ugy cselescsaj vagy.! igy már éretem..:))
Ó, akkor meg nem tudok olvasni... Kínos, mert pont most, szünidő alkalmából terveztem be jó pár könyvet. XDDD
Miért nem?:))
Mi külömbözteti meg a nyitottakat azoktól,akik fanatikusak?:)
Szerintem SEMMI
Látod, te ebben is kivételes vagy :O))))
Akkor nálad a kert zárt be :O))))))
Azt írtam"meghülyít embereket",nem azt hogy meghülyíti AZ embereket:)
Én nem strandon voltam. Olvastam a kertben. :)))
Amúgy látom bezártak a strandok. 20 ember hirtelen megtelítette a fórumot :O)))
Pedig nekem úgy jött le. :)
Na legalább ezt is megtudtuk.
Azt hittem másért. Ez sem rossz indok. :O))))
Nem is!!! *eldöntötte, hogy a végsőkig tagad* :'DDDDDDDDDDDDDD
Jájjj most nem erről van szó. Ezért szólok hozzád keveset, mert nem tudsz a tárgynál maradni.. :)))
Igen,de nem is azt írtam,hogy mindenkit meghülyít:).
Tudom. Szerintem lehet ez is.
De azt megnyugvásnak hívom.
Isten nekem a teremtő, nemcsak megnyugvás.
Annál sokkal több. :O))
"Viszont a vallás tényleg meghülyít embereket."
Hát, azért ez így túl általános. Attól, hogy te ismersz ilyen embereket, még nem így van. A fanatikusok a hülyék, a nyitottak nem.
Te kis izé...:))
Te mindig kivételezzel..:))
Igen,gondolom:))
Szerintem isten megtapasztalása nem valami kívülről jövő extázis,hanem egy belülről átérzett megnyugvás.
szerintem nem kell, ez egyértelmü..:))
Szerintem tökre össze lehet egyeztetni Istennel.Én sem tartom a tíz parancsolatot,meg a többi okosságot(bár azért nem is vagyok gyilkos,vagy ilyenek).Azokat a zsidók kapták.Viszont a vallás tényleg meghülyít embereket.Ismerek ilyeneket...
:)) ez is..
hujj! ez jó., közeledünk az elképzelésemhez..:)
Hú, én komolyan nem tudom eldönteni, melyikbe tartozom... Én szerintem a több millió metszetében vagyok valahol, egyedül... :DDDDDDDDD
Tegyük ki a handicap jelet a fórumcím mellé.
Belépés csak flúgosoknak.
Szerinted :O))))
Szokásos lemezeink :O)))
Én sem értem???:DDDD
Szerintem a szabad akarat,szabad gondolkodás és szabad cselekvés az ,ami igazán Isteni:))
További ajánlott fórumok: