Isten (beszélgetés)
Ahhh...megőrjítesz teljesen...:SSSSSS
Már megint miért vagy ilyen paprikás és vezeted le szokásodhoz híven az Istenen?Ah...:((((
Na...
bűnre való hajlam = szabad akarat
Már megint témánál vagyunk...:SSS
"hogyanlehet minden mikroliter vért kivéreztetni belőle?"
Ezt kajakra meg fogom érdeklődni...:D Már mint a teológiát,amivel kapcsolódik ez az aprócska tény,amit írtál.Oks?;)
"vagy pl. amikor a Sátán fölviszi Jézust egy magaslatra, ahonnan az egész Föld belátható,"
Nem,nem az egész földet mutatta meg neki...;)
Lukács:4.fejezet!
Valamint a 26331-es hozzászólásra:
Az a te feltételezésed / következtetésed volt csupán. (Nekem nem az volt vele a célom)
A szerelem és a hit nem egy kategória, közös pont / vonás, párhuzam volt a példában.
"a szerelem és a hit egy kategória"
Ez elég távol áll tőlem például.
Rendben,ok,majd erre még visszatérünk,de...
"Világos, hogy mire megy ki a játék, úgy szeretnétek..."
megkérlek,hogy engem ne társíts senkivel sem.Köszönöm.:)
Nincs jelentősége a kérdésnek, fennartom.
De hogy ne legyen akadály a válaszadáso előtt: tegyük föl, hogy van egy saját elképzelésed az almáról (előtted van a képe, a formája stb.)!
Így már menni fog?
Értelek.
Miért nem megyünk végig az úton, ahhoz, hogy bebizonyíthassuk?
A kérdésnek igenis van jelentősége!
Átfogalmazom a kérdést: az a bármi, amiről bizonyítani akarom, hogy nem létezik, arról honnan tudok, honnan van az agyamban róla "kép,fogalom,gondolat" ?
"Honnan tudunk róla?"
A kérdésnek itt nincs jelentősége.
Mondhattam volna alma helyett bármit, a kérdés elméleti jellegű.
Fata...ez az elmélet nem azt jelenti hogy minden az én hibám...vagy az én saram benne a legtöbb...hanem hogy van benne részem...érted?Hol kissebb hol nagyobb...ezt kell kiküszöbölni...rájönni a hibáidra...így fejlődsz...Aztán legközelebb már nem esel ugyanabba a hibába..feltéve ha kijavítottad...értesz?
Ezektől függetlenül megéled a jót és a rosszat is...
És amikor azon gondolkodsz,hogy miért kaptál rosszat,és jót...az nem azt jelenti,hogy elfelejtesz élni...nem...akkor fejlődsz...átlátod a hibáidat,javítasz rajtuk...a jó pedig megerősít...
Na...pusszantlak!:*Én így gondolom!!:O)))))