Isten (beszélgetés)
Na jó, ugyan már elvonóban vagyok, de ha nagyon akarod Encsi: Mózestől :-DDDDDD
Szép estét!
Kedvesem, nyugtass meg hogy jól vagy, mert én meg patikus vagyok, és lételemem a segítségadás, rohanok, ha szükséged lenne rám!
Vigyázz magadra! Ani :-DDD
Biztos....
Ezért kérdeztem az elején, hogy összességében miről is szól ez a topik, de már szedem is a nyúlcipőt, mert a félelmeim beigazolódtak.....Persze voltak "halvány" elképzeléseim.
Kedves Csaba! Miért sarkítottál, Mózesről mélyen hallgattál!!!!:-DDDDDDD
Köszi Gyurika már mindent értek! Ilyen materialista dögnek nem itt a helye:-))))) Viszlát
Encsi, remélem nem bántottalak meg!
Eltérünk az Istentől ! Már nem is imádkoztok ?
Mondá az Úr :
Megölök minden elsőszűlöttet embertől baromig.Aki idegen Isteneknek áldoz ölessék meg.
Megölök minden népet amely közé mégy.
Ölje meg ki ki atyjafiát,barátját és szomszédját. Halállal haljon meg a házasságtörő férfi és nő meg a buzik és akik disznóhust ettek.( Mózes II.32)
Aki káromolja az Úr nevét halállal haljon meg.Szóla az Úr Mózesnek mondván: Ellenségekűl éreznek a madianiták öljétek meg őket. Öljétek meg mind ami férfi nemű még a gyermeket is és az asszonyokat kik férfiakat ismertek.
A te Istened emésztő tűz bosszuálló.
Azon városokba melyek neked adatnak teljességgel senkit se hagyj élni hanem öld meg fegyver élivel amint parancsolta neked a te Istened.
Ja ! és mondá az Úr : vágjátok el a lovak inait (Józue könyve) Nem a Sátán
Ha nekem szántad, próbáltam viccesre venni a figurát. Szerencsére látom, te vagy az egyik olyan páciens, akin még soha nem kellett semmit "preparálni", sem fogászatilag sem másügyben. Ha jól értelmeztem szavaidat. Mert egyébként nincs aki leír ilyet, hogy abban nincs köszönet, amit egy orvos csinál. Ez inkább úgy helyes, hogy néhány orvos, néhány esetben.....
Abban viszont biztos lehetsz, hogyha az életben nem lennénel standardek, akkor még nagyobb káosz lenne, mint ami van.
A fogak esetében, pedig nagyképűnek tűnik vagy nem: 32 fog a szabályos (huh ezt a merészséget), és ez az evolució eredményeként, fokozatosan kopik, torzul, keskenyebb lesz az állkapocs, kevesebb a fog, és ez nem túl szerencsés.
Bocsi, hogy megzavartam ezt a kellemes társalgást...
Egészségedre!
Hallanád mikor az evoluciós fogpusztulásos mizéria folyik nálunk. Természetesen kikérem magunknak, a többi sima emberi halandó nevében is: Neked már az "Isten" (bocsika, bocsika)foga nem elég?????
(jajj, még topikba is vág, elnézéást akinek megsértettem a jóérzését....:-(((()
:O))))
Tegnap voltam fogorvosnál :O)))
Aha, ez testhezálló.... A férjem, aki a beteg fogak "patkolója" mindig azt hangoztatja, hagytuk vna csak az evolúciót csordogálni, több fogat lehetne kezelgetni....:-DDDDDD,ez persze így oltárian szemét és morbid!!( de valós, sajnos a bölcsességfogaknak lassan búcsút mondhatunk, éljen a gótikus szájpad.:-()
De bizony ha végiggondoljuk, az évszázadok során hullottak az emberek mint a legyek, járványok, stb.
Elvileg, mi lennénk a legerősebb példányok leszármazottjai. Aztán a nagy elővigyázatosságokkal egyre satnyábbak leszünk, és ez bizony körforgalomhoz vezet.
Ez így teljesen érzelemmentes.
Érzelmesebben: ha a gyerekem beteg, a világot megváltom.....
Az én szummázásom az lenne, hogy azon ment az agyalás, hogy jó irányba halad-e a világ és az emberiség.
Jobb-e, ha meggyógyítjuk a beteg embereket, vagy ki kellene szelektálódniuk, meg ilyesmi.
Elnézést, topikokat nézegetek. Csak megkérdezném a kedves fórumozókat, hogy érdemes visszaolvasnom e hozzászólásokat, vagy felesleges, mert nem tudok felérni ezekkel a magasságokkal.:-)))Ha vki röviden összefoglalná megköszönném, de ha túl bonyolult vegyétek tárgytalannak....:-)(
Szép estét! Ani
Ez tényleg szép lenne...de ilyen tisztán nem mostanában lesz így....
erősödik -e??
Igen,biztos vagyok benne,hogy tanul,erősödik...
Nem. Szerintem nagyon sokan hasonlóan ítélik meg.
De szerintem benne van az, hogy az ember sosem elégedett és mindig az lenne a jó, ami volt, vagy ami nincs.
Én amkor végig gondolom, akkor azt látom, hogy sok minden javul.
Most van egy hullámvölgy az értékek terén, mert eldobtuk a régi értékeket és nincsenek helyettük új jók.
De már sokan dolgoznak rajta, hgy ez is beálljon újra.
Szóval most néhány dolog nagyon üres és béna, de aok dolog jobb, mint volt.
Lááátooom.
A feje benne van.
Milyen szemetek van neketek, (vagy nekem) :O(