Isten (beszélgetés)
Nemrég néztem meg egy műsört a national geon. A téma a vallás és az agyműködés kapcsolatáról szólt.
Igen érdekes volt. Nem látta valaki?
Zenére? Az már relaxálás nem? :) Én is használtam már agyhullám generátort.. Nem ugyanaz mint a meditáció, de működik. :)
Megelőztél.. a meditáció jó téma szerintem. :) Érdemes gyakorolni és minél több módszert kipróbálni. A hatása bizonyított, de ha nem lenne az, akkor is tisztán érezhető az eredmény szóval csak + hatása van. Eleinte érdemes meditáció előtt monoton fizikai munkával lekötni a figyelmünket. Olyat válasszunk ami megnyugató és elvonja a figyelmünket a külvilágtól, olyat amibe teljesen el tudunk merülni. Így sokkal hamarabb le tudjuk csillapítani az elménket és könnyebben elérhetjük a gondolat mentes állapotot. Ez elég nehéz, van, hogy több órás gyakorlás alatt is csak egy egy pillanatra érjük el. Nem szabad erőltetni csak figyeljük meg 'kívűlről, hogyan születnek a gondolataink és hagyjuk őket maguktól eltűnni. Ha már csak 1-2 gondolat van az elménkben könnyebben észrevehetjük a "két" gondolat közötti "üres" részt. Ez az a terület, ahová érdemes fókuszálni. Ezek a pillanatok elraktározódnak, összeadódnak bennünk és, ha elérnek egy szintet akkor megtörik a világról alkotott szilárd képünket és új utak nyílnak meg a tudatosságunk számára.. :)
Érdekes...ha leugrom valahonnan sosem tekintek vissza, mert nincs miért :)
Ha tetszik, nincs mit kijavítanom, mert a részem :)
Az én csodálatos hibás részem :)
[link]
Erről az egészről mindig ez jut eszembe...és ez áll a legközelebb az én gondolataimmal ezzel kapcsolatban...tökmindegy mi van...a végén én is kíváncsi leszek :)
de
"Can't You Trip Like I Do"
[link]
ezt nem tudtam.. jó tudni.. aztán vannak különleges álmaim.. :))
Zolcsi az álmokhoz nagyon ért...szeretem őt megkérdezni mert profi benne...:O)
szerintem te is tudod.. csak nem ragad meg és igy átsiklasz felette.. lehet kinöteddd...:DDDD
ari vagy hogy féltesz majd jobban odafigyelek.. ez akkor történik ha tul mélyen belemegyek a gondolataimba és a zaj (külsö-belsö) hasonlová válik mind a "fehérzaj" akkor szokott megtörténni.. de hogy miként és hogyan és mért nem mindig csak hébe hoba azt nem tudom..:))
Hát lehet. Érzem, hogy jó amit mond, csak nem mindent értek belőle. :)
ö ellég spirituális.. energiákkal foglalatoskodik.. nem magasabb, csak másik sikon fut..:))
Itt szokott lenni,csak másik fórumokon...tegnap is láttam...
:O)
Hát gőzöm nincs...
Igen végül is éber állapot...de kitudja mennyire megbízhatóan éber...és mikor megy le, már nem éber állapotba...na jó...én nem tudom...de én azért félek az ilyenektől...(még..)
A kisugárzását én is szeretem. Pozitív emberke. De nekem kicsit magas már az ő tudás szintje. Azt nem mindig értem :)
már rég nem járt erre.. csiptem..:)))
Asszem az ilyen témában Zolcsika a profi :)
vigyázok én.. ez egy éberállapot mindet ralizálok mert volt rá példa városban teli lámpákkal és mükodtek a reflexek.. furcsa egy állapot az már biztos..:))
valaki tudja a magyarázatot.. miért..?:)
már nem is emlékszem mikor voltam beteg.. lehet voltam., csak nem vettem észre..:))
Ez nem igaz, múltkor is megint túléltem :)
ezzel megnyugtattál., már azt hittem lököt vagyok.. :))
Tudom, mert asszem hogy sokkal több az érzőidegünk.
Röhej. Ez mire jó. Ha már mamutot kellett vadászni, akkor miért nem kaptunk két érzőideget, azt kész.
A férfiak??
...egy náthába belehalnak!:O))
Ha megnyugtat,a férfiak nehezebben tűrik,bírják a fájdalmat.Legalábbis ez a tapasztalatom.
:))
Nem csoda...vezetés közben ez nagyon durva...jajj...
Hát már lusta vagyok rá, de bölcsesség húzásnál használtam :)))
Na,ez tök érdekes...
Akkor Doki,ezt te előszeretettel alkalmazod is fogorvos előtt,gondolom...:D
Az igaz, de én régen az injekciótól is féltem. Mindig kértem fájdalomcsillapítót az injekció helyére :)
Mk is mesélt hasonló tapasztalatokról,a frász kitört tőle:))
További ajánlott fórumok: